Hagyja maga mögött minden gondját és irány a Balaton! Egyszerűen csak érezze jól magát a magyar tengernél található Danubius Hotel Marina ***superior szállodában! Kényeztetését all-inclusive ellátással, alkoholos és alkoholmentes italokkal, valamint egész napos finomságokkal fokozzák. A vizes élményeket pedig a szaunával és medencével felszerelt korlátlan wellness-használat és a Balaton parti privát strand garantálja. Ha pedig egy kis változatosságra vágyna, akkor fedezze fel a Balaton környékét, amely a túrázók és kalandorok számára csodálatos hely.

A szálláshelyről

A csodálatos Danubius Hotel Marina *** Superior Balatonfüreden, közvetlenül a "magyar tenger" partján található. Az üdülő kiváltsága a privát tóparti strand, így csak néhány lépésnyire lesz a fürdőzéstől. Emellett a Balaton környéke igazán gazdag kerékpárutakban, túraútvonalakban, történelmi emlékhelyekben és egyéb vonzó kirándulóhelyekben, így unatkozni biztos nem fog.

A fürdőzés mellett vízi sportokat is kipróbálhat, vagy egy sétahajókázásra is elmehet. Tegyen például kirándulást a Tihanyi-félszigetre (4,5 km), amely teljesen elvarázsolja majd érintetlen természetével, történelmi gazdagságával és a lélegzetelállító levendulaföldjével. Nem véletlenül nevezik "magyar Provence"-nek. Ha pedig véletlenül kimaradnának a szórakoztató vízi attrakciók, a 900 méterre található Annagora Aquapark várja, ahol vízicsúszdákból nem lesz hiány.

Tegyen egy sétát Balatonfüred városközpontjában, ahol többek között a Magyar Nemzeti Örökség listáján szereplő történelmi épületeket is megcsodálhatja. Érdemes felkeresni az 1820-ban épült Jókai Mór Emlékházat (1,3 km), a Vaszary Galériát (1,2 km), valamint a város egyik legszebb épületének tartott Dőry Villát (1,4 km). A Városi Helytörténeti Múzeumban (1,4 km) többet tudhat meg a város történetéről, vagy tegyen egy kellemes sétát a gyönyörű hangulatú Tagore sétányon (1,6 km).

Hol fogok aludni?

Szállása a szálloda közel 300 szellős, kényelmesen berendezett szobájának egyikében lesz, melyek kilátása a Balatonra vagy a kertre néznek. Minden szoba légkondicionálóval, TV-vel, WiFi csatlakozással, hűtőszekrénnyel, valamint zuhanyzós, WC-vel és hajszárítóval ellátott privát fürdőszobával rendelkezik.

  • A Superior szobák 12-15 m²-esek, amelyek egy franciaágyat, íróasztalt, karosszéket és tároló bútorokat tartalmaznak.

  • Az Executive szobák 15 m²-esek, amelyek a Superior opcióhoz képest egy privát erkéllyel is rendelkeznek. A berendezés egyébként hasonló - franciaágy, karosszék, íróasztal és szekrények.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme változatos menüvel büszkélkedhet. Itt tartózkodásuk alatt lehetőségük lesz hagyományos magyar ételeket, regionális specialitásokat, valamint különböző nemzetközi ételeket is megkóstolni. Az all-inclusive ellátás során pedig üdítő és alkoholos italok széles választéka áll rendelkezésre.

Hol kapcsolódhatok ki?

Pihenjen a szálloda privát balatoni strandján, ahol kényelmes napozóágyak állnak rendelkezésre. Az év többi napján a beltéri medencével és szaunával felszerelt wellness-részleg várja. Ha szeretné még a kényeztetéseket fokozni szolárium, fodrászat vagy masszázsszalon is a rendelkezésre áll.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára kiságy és etetőszék kölcsönözhető. A legkisebbek szórakozását egy beltéri játszószoba, kültéri játszótér, gyermekklub gazdag animációs programmal (diszkók, játékok, workshopok...) szolgálja, nyáron pedig mászókákkal és csúszdákkal felszerelt luxus vízi játszótér várja a gyerekeket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ez tényleg az a hely, ahol a gyerekek mellett még a felnőttek sem fognak unatkozni. Nyári strandpartik, élőzenei estek, hajókirándulások és egyéb programok várják őket. A sportok szerelmesei strandröplabdát, asztaliteniszt, bowlingot, tollast, minigolfot, biliárdot játszhatnak, a szállodában pedig sportfelszerelés-kölcsönzés is rendelkezésre áll.


SZ22050980 - Hotel

Danubius Hotel Marina ***superior

Danubius Hotel Marina ***superior

Széchenyi u. 26. , Balatonfüred
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Danubius Hotels Zrt. Cégjegyzékszám: 01-10-041669


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Parkolás 8 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Konferencia terem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Távolság a tótól
0,4 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
0,9 km

Utazási tippek

Balaton

Balaton Utazási tipp

A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, pontosan méretének köszönhetően magyar tengernek is nevezik - Magyar tenger. A rengeteg szabadidős lehetőség miatt nem csoda, hogy a gyermekes családok, a horgászok, a hajózók, a szörfösök, a kerékpárosok és az időskorúak egyaránt találnak valami nekik tetszőt a Balatonon. A fiatalok számára sok szórakozási lehetőség adott itt, ahogyan a családosok számára is, az idősebb generáció pedig pihenhet valamelyik híres gyógyfürdőben a tó környékén.

Milyen lehetőségek vannak még a Balatonon?

  • vízi sportok: például szörfözés, vízisí, vízibicikli
  • horgászat
  • túrázás
  • kerékpározás
  • Spa kezelések

A népszerű turisztikai célpontok között szerepel a gyönyörű barokk Helikon kastély, az Autók és játékok múzeuma, amelyekben a gyerekek igazi paradicsomban érezhetik magukat. Ha megéhezne különlegesebbnél különlegesebb fogásokat kóstolhat meg a Balaton környékén lévő éttermekben. De aki hagyományosabb ízekre vágyna az sem fog csalódni, hiszen szinte minden sarkon kapható errefelé lángos, különféleképpen elkészített hal vagy fűszeres halászlé, túrógombóc, hideg gyümölcsleves is.

További információ
Balatoni Bringakörút
Balatoni Bringakörút
Balatonfüred, Jókai Emlékház
Balatonfüred, Jókai Emlékház
BalatoniBob Szabadidőpark
BalatoniBob Szabadidőpark