Szálljon meg Eger és Bogács közelében, egy csendes vidéki környezetben. A Nomad Hotel & Glamping *** kényelmes, hagyományos szállást vagy egy különleges buborék alakú faházat kínál vendégeinek. A szálláshelyen szabadtéri úszómedence, szaunával és pezsgőfürdővel felszerelt wellness-részleg, valamint friss alapanyagokból készült, gazdag Nomad reggeli várja a vendégeket. Ráadásul a szállás elhelyezkedésének köszönhetően felfedezheti a Bükki Nemzeti Parkot is.

A szálláshelyről

A Nomád Hotel & Glamping a festői Noszvaj településen, a gyönyörű természet közepén található. A komplexum szállodaépületből, és számos különleges szálláshelyből, mint például buborék vagy faházakból áll. Akár a glampinget, akár a szállodát választja, garantáltan kellemes nyaralásban lesz része, barátságos légkörben. Ha további vízi kikapcsolódásra vágyik, akkor Eger városába is ellátogathat és kikapcsolódhat az Egri Termál- és Strandfürdőben.

Noszvaj lehet, hogy méretét tekintve kicsi, de rendkívül vonzó helyen fekszik. Közvetlen szomszédságában található a Bükki Nemzeti Park (12 km), amely egész Magyarország legvonzóbb területe a kirándulók körében. A Bükk-hegység nyáron remek kirándulóhely, télen pedig sífutáshoz és síeléshez kínál kiváló terepeket. Látogasson el a Fátyol-vízeséshez (40 km) vagy hódítsa meg az ország legmagasabb pontját és látogasson el a Kékestetőre (60 km).

A termálfürdők földjén szerencsére több mint elég lehetősége lesz a kikapcsolódásra. Ha a kényeztető wellness-részleg a szálláson nem lenne elég, ellátogathat az Egri Termál- és Strandfürdőbe (12 km) is. Egerben számos gyönyörű történelmi emlékmű, modern éttermek, de mindenekelőtt a híres termálfürdő várja, amely Magyarország legszebbjei közé tartozik. A helyi radon- és kénes víz gyógyító hatását 13 medencében saját maga is megtapasztalhatja. Egy másik felejthetetlen élmény a 400 éves hagyományokkal rendelkező Törökfürdő meglátogatása lesz.

De kezdheti történelmi felfedezését rögtön Noszvajon is, ahol a barokk De la Motte kastély áll (2,6 km). Folytassa útját a közeli történelmi Eger városába, ahol érdemes ellátogatni az Egri várba (12 km), megcsodálhatja a neoklasszikus Egri Bazilikát (12,5 km) de az Egri Road BEATLES Múzeumba (12,5 km) is érdemes ellátogatni, ahol a kelet-közép-európai régió egyetlen Beatles-gyűjteménye található.

Hol fogok aludni?

A Nomad Hotel & Glamping szállodában mindenki megtalálja amire vágyik. A kalandvágyók és a természet szerelmesei a buborék vagy az erdő közepén álló faházakban választhatnak szállást. Azok, akik a hagyományos kényelmet választják inkább, a szálloda szobáiban pihenhetnek. Bármelyik szállást is választja, a pihenés garantált lesz a magas minőségű 5*-os matracokon.

A következő lehetőségek közül választhat:

  • A Deluxe kétágyas szoba (2+0) a főépületben található. Ez egy vintage stílusú tágas szoba, amely zuhanyzóval vagy káddal és hajszárítóval ellátott privát fürdőszobával rendelkezik. Minden szoba egyedi kialakítású, de ugyanazokkal a kényelmi szolgáltatásokkal rendelkezik. Kétszemélyes ágy, szekrény, mini hűtőszekrény, TV, WiFi kapcsolat, valamint tea- és kávéfőző készlet tartozik hozzá. Kérésre kiságy is kérhető.

  • A Superior kétágyas szoba (4+0) szintén a szálloda főépületében található, amely még több helyet kínál vendégeinek. A romantikus hangulatú szobában egy franciaágy, egy kanapéágy (pótágyként is használható), szekrény, TV, mini hűtőszekrény, WiFi, valamint tea- és kávéfőző készlet található. A privát fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval rendelkezik.

  • A Lépcső-ház (2+0) két személy számára készült. A főépülettől 300 m-re a Síkfőkúti-tavak feletti domboldalon egy gyönyörűen parkosított, erdős részen áll. A szállás tágas (60 m²) és fenntartható módon épült. A skandináv stílusban berendezett egylégterű szoba káddal és csillagokra néző fürdőszobából, valamint egy konyhasarokkal, egy nagy kanapéval, egy franciaággyal és egy kávézópulttal ellátott nappaliból áll. A további felszereltséghez tartozik továbbá egy vízforraló, minihűtő és természetesen wifi-hozzáférés is rendelkezésre áll. A speciális légszűrő rendszernek köszönhetően még az allergiások is élvezhetik az itt tartózkodást, a légkondicionáló pedig a nyári melegben is kellemesebbé teszi itt a pihenést. A hab a tortán az ülőhelyekkel felszerelt terasz lesz.

  • A Deluxe Buborék (2+0) egy igazán különleges szállás közel a természethez. A gömb alakú, 5 m átmérőjű sátor, részben átlátszó tetővel, amelyen keresztül éjszaka a csillagokat is megcsodálhatja, igazán felejthetetlen pihenést ígér vendégeinek. A buborékban minden kényelmi elem - kényelmes franciaágy, fotelekkel ellátott ülősarok, vízforraló a kávé- és teafőzéshez - megtalálható. A privát fürdőszobában zuhanyzó található. Értékelni fogja a nagy, tóra néző teraszt is, itt nem fog hiányozni a WiFi kapcsolat sem.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A nomád élet kétségtelenül a szezonális és helyi alapanyagokból készült jó ételekről szól. És pontosan ezt kóstolhatja meg a szálloda éttermében, ahol a legjobb házi készítésű finomságokat készítik a hagyományok tiszteletben tartásával, de a legújabb kulináris trendek szellemében.

Változatos menü várja, tele olyan ételekkel, amelyeket Noszvaj és környékének alapanyagaiból készítenek. Megkóstolhatja magyar klasszikusokat, de egy új, modernebb köntösben.

A csomag tartalmazza az ízletes Nomád büféreggelit, amely minden házias finomsággal ellátja vendégeit. Ízletes pástétomok, sajtok, sonkák és pácolt húsok, amelyek helyi termelőktől származnak, tojásételek, zöldségek és egy különleges kávé, hogy a nap a legjobban kezdődhessen. Napközben térjen be egy finom ebédre a szálloda éttermébe, ahol az étlapról választhat, este pedig szintén betérhet ide egy ízletes többfogásos vacsorára.

Hol kapcsolódhatok ki?

A csodálatos pihenés közvetlenül a szálloda területén várja, amit különösen a kirándulásokról való visszatérés után fog értékelni. A nyári hónapokban a kültéri medencében pihenhet, ahol napozóágyak és egy napernyős terasz szolgálja majd kényelmét. De ha tovább fokozná a kényeztetést, akkor a szálloda wellness-részlegébe is ellátogathat, ahol pezsgőfürdő és szauna várja majd.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda területén biztosan nem fog unatkozni. Asztaliteniszezhet vagy kerékpárt bérelhet. Ha szeretne kicsit elbújni a világ elől, akkor a könyvtárban egy jó könyvet is elolvashat.

Nyugodtan hozzon magával annyi bőröndöt, amennyit csak szeretne. A szállodában ingyenes csomagmegőrző áll rendelkezésre.


NTAK: SZ19000366 E2GZWMNA GLOGSBJC

Nomád Hotel & Glamping ***

Nomád Hotel & Glamping ***

Síkfőkút út 5-7 , Noszvaj
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Nomád-93 Bt. Cégjegyzékszám: 1006020844


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 000 Ft/éj ellenében bevihető - csak a Superior és Deluxe szobákban engedélyezett
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,4 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
9,9 km

Utazási tippek

Bükki Nemzeti Park

Bükki Nemzeti Park Utazási tipp

Sűrű erdők, cseppkőbarlangok és történelmi emlékművek. A Bükki Nemzeti Park Magyarország egyik első nemzeti parkja, amely az Északi-középhegységben, a Bükk-vidéken fekszik.. A Bükki terület több szempontból is kivételes - az ország legerdős és hegyvidéki területe, ugyanakkor tökéletesen összeköti a természeti és kulturális turisztikai célpontokat, így ideális hely egy kellemes családi kiránduláshoz, távol a tömegtől. És a téli hónapokban is rengeteg szórakozás várja, többen között például a Bánkúti sípályákon.

A Bükki Parkban a táj kivételes, mészkőhegyek alkotják a jellegzetes tájat, barlangokkal, szakadékokkal, karszttavakkal és vízesésekkel. A park területén 1100 barlang található, köztük 45 fokozottan védett is. A legjobban kiépítettek a kiépített lillafüredi Anna-barlang és Szent István-barlang, a miskolctapolcai Tavasbarlang (Barlangfürdő). Szabadon látogatható az ősember-leleteiről híres Szeleta- és Balla-barlang.

A parkot 94%-ban erdő borítja, legjellegzetesebb faja az esüst törzsű bükk fa, a park jelképe azonban a fokozottan védett szártalan bábakalács. Állatvilága is különlegesen gazdag, a szilvásváradi lipicai ménes is a park területén található, valamint számos ragadozó madár, valamint Európa csúcsragadozói a farkasok is visszatelepültek a területre, és időnként medvék is átlátogatnak Szlovákiából.

Milyen kulturális és természeti turisztikai célpontokat érdemes felkeresni a Bükk-hegységben?

  • a legmagasabb csúcsa Szilvási-kő (960 m tengerszint feletti magasságban), de ez a földtani sajátosságok miatt folyamatosan változik
  • a második legmagasabb csúcs Istállós-kő (959 m), kilátótoronnyal, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a hegyre.
  • Fátyol-vízesés a Szalajka-völgyben, Szilvásváradon
  • a romantikus Lillafüred az ország legnagyobb vízesésével és a Hámori-tóval
  • Miskolc városa Diósgyőri várral, barlangfürdővel és számos történelmi emlékkel.
  • a Szent István, Anna és Istállós-kő cseppkőbarlangjai
Egri Törökfürdő
Egri Törökfürdő
Eger
Eger
Egri vár
Egri vár