Kényeztesse magát egy mesés kikapcsolódással a szlovákiai Nagymegyerben található Heléné Panzióban. Élvezze a finom reggeliket, pihenjen a szabadtéri medencében. A víz szerelmeseinek jó hír, hogy a Thermal Corvinus Termálfürdő mindössze pár lépés távolságra lesz.

A szálláshelyről

A Heléné panzió a dél-szlovákiai Velky Meder (magyarul: Nagymegyer) fürdővárosban található, és ideális kiindulópont különböző kirándulásokhoz és a természetben való pihenéshez. A népszerű termálfürdő, aThermal Corvinus mindössze 12 perc sétára található a panziótól. A fürdőkomplexum 13 medencével, vízicsúszdákkal, sodrófolyóval és egyéb attrakciókkal, valamint szaunavilággal várja a vendégeket. Érdekesség, hogy a Velky Mederben található Szlovákia legforróbb, 92 °C-os termálvízforrása.

A kalandvágyók lovagolhatnak a Czajlikon Ranchon (27 km), az autózás szerelmesei a Slovakia Ring (31,7 km) meglátogatásában lelhetik örömük vagy csónakázhatnak a Gabčíkovo csatornán (25,5 km). Tegyen kirándulást a *Klátovské rameno (23,4 km) vagy a Číčovské mrtvé rameno természetvédelmi területre (13,2 km). A lelkes kerékpárosok felcsatlakozhatnak a Dunai kerékpárút egyik részére.

Ha városnézésre vágyik, látogasson el Dunaszerdahely (21,1 km) városába, ahol megtekintheti a 14. századi Szent György római katolikus templomot, valamint az 1902-ben épült városházát, amely egykor őrház és két börtöncella volt. A Duna másik oldalán nem messze ellátogathat Győr (28,4 km) városába is. Sétáljon végig a gyönyörű barokk Bécsi kapu téren, és csodálja meg a 18. századi apátsági ház építészetét.

Hol fogok aludni?

Az új luxus Deluxe szobákban (két- és négyágyas szobák). Minden szoba TV-vel és konyhasarokkal, hűtőszekrénnyel van felszerelve, és saját erkélyt is használhat. Egy saját fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal** is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház saját étteremmel rendelkezik, amely 200 méterre található, Nagymegyer egyik legrégebbi épületében. Felejthetetlen gasztronómiai élmény várja, mindezt egy stílusos belső térben. Indítsa napját egy bőséges büféreggelivel, amelyet svédasztalos formában vagy felszolgálva kínálnak a vendégeknek. A Heléné étterem séfjei különös hangsúlyt fektetnek az ízek változatosságára és a felhasznált alapanyagok minőségére. A finom borok kedvelői az étterem mellett található vinotékát is élvezni fogják.

Hol kapcsolódhatok ki?

A közeli termálpark mellett a vendégház szabadtéri medencéje garantálja a nagyszerű pihenést. Még jobb kikapcsolódás tapasztalható a négyszemélyes pezsgőfürdőben**.

Penzion Heléné

Penzion Heléné

Ľudovita Štúra 1367/14 , Veľký Meder
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Heléné s.r.o. Cégjegyzékszám: 50745468


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Étterem
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a fürdőtől
0,8 km
Busz megálló
1,3 km
Aquapark
1,2 km

Utazási tippek

Thermal Corvinus

Thermal Corvinus Utazási tipp

A nagymegyeri Thermal Corvinus termálfürdő hatalmas hírnévnek tett szert, amelyet 8 termálvizes medencéjének köszönhet. Tökéletes hely gyermekes családok, vagy akár nyugdíjasok kikapcsolódására.

Az összes medence 26 -38 °C hőmérsékletű termálvízzel van ellátva, amely gyógyereje kiváló hatással van a mozgásszervekre, gerincre, izmokra és a test regenerálódására. A felnőtt belépőjegy ára 8,50 €/nap, gyermekeknek 15 éves korig pedig 5,50 €/nap.

További információ
Nagymegyer
Nagymegyer
Gútai Vízimalom
Gútai Vízimalom
Bősi vízierőmű
Bősi vízierőmű