Kényeztesse magát egy feltöltő pihenéssel kedvesével, vagy az egész családdal Szlovákiában. A gourmet félpanziós ellátás mellett bármikor beléphet a Kisbélici Thermálfürdőbe és lazíthat a beltéri és kültéri relaxációs medencékben (összesen 6 db), kipróbálhatja a csúszdát, fitnesz termet és a szaunavilágot. Választhat a hotel melyik épületében szeretne megszállni és élvezni a Standard vagy Superior szobák kényelmét.

A Travelking által ellenőrizve

“Az egész családunk élvezte az itt töltött időt. A Malé Bielice fürdő egy olyan különleges hely, amely nem csak a testet, hanem az elmét is ellazítja. Ha a nyugalom, a kellemes környezet és a kedves személyzet fontos Önnek, akkor ez a szálloda biztosan tetszeni fog. Nagyon tetszett, hogy a fürdőbe még a bejelentkezés előtt és a kijelentkezés után is bemehettünk. Ha szeretné felfedezni a környéket, semmiképp ne hagyja ki a Bajmóci kastély meglátogatását. Mi még biztosan visszatérünk.”

Lenka Homolová - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-6 2023

A szálláshelyről

A Malé Bielice Termálfürdő (magyarul Kisbélici fürdő) Simonyban (Partizánske) található, a szlovákiai Tríbeč-hegység lábánál. A település fő attrakciója természetesen maga a termálfürdő, amelyet tökéletes választás egy kis feltöltődéshez. A környéken azonban számos különleges látnivalót talál majd. Például látogasson el a helyi csillagvizsgálóba, vagy sétáljon végig a Bielicei láp tanösvényen (1,1 km).

Ha egy hosszabb kirándulás sem riasztja el, látogasson el Bajmóc (Bojnice) (30 km) városába, és fedezze fel a mesebeli kastélyának titkait. Ugyanitt található Szlovákia legrégebbi állatkertje is amely 1955-ben nyitotta meg kapuit.

A természet vándorai ellátogathatnak a Prepoštská barlanghoz és az Őstörténeti Múzeumba (31,6 km) is. Emellett a Bajmóci lombkorona sétány is megér egy látogatást.

Ha Nyitra (53 km) felé veszi az irányt, nem szabad kihagynia a Nyitrai vár meglátogatását, vagy a freskókkal díszített Szent Emmerám Székesegyházba tett sétát.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos, kényelmesen berendezett, légkondicionált, erkélyes szobában lesz. Természetesen a privát zuhanyzós fürdőszoba, TV, WiFi kapcsolat és hűtőszekrény is rendelkezésre áll majd.

  • A Standard szobák a szálloda régebbi épületében találhatóak. Az akár 21 m²-es térben egy franciaágy várja, de a szoba akár egy pótágy elhelyezését is lehetővé teszi.

  • A Superior szobák a szálloda új épületében találhatóak, egy picivel nagyobbak (23 m²) és berendezésük modernebb. A szobákban 1 pótágy elhelyezésére van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda modern étterme egész nap nyitva tart, és csodás gasztronómiai élményeket kínál, hagyományos szlovák ételekkel és nemzetközi fogásokkal egyaránt. Kóstolja meg például a pirogot, knédlit, vagy a juhtúrós sztrapacskát, itt biztosan autentikusan készítik.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Malé Bielice Termálfürdő a kikapcsolódás és a feltöltődés középpontja. A fürdő legnagyobb kincse a 27-38 °C-os ásványi termálvíz. Lazuljon el a 2 beltéri (relaxációs és hidromasszázs) és 4 kültéri termálmedencében. Ha pedig gyermekekkel érkezik, jó hírünk van: a kültéri részen vízicsúszda és játszótér is várja őket.

Ha igazán szeretne ellazulni, tegyen egy látogatást a szaunavilágba, ahol finn és infraszauna várja, vagy jutalmazza meg magát egy kényeztető kezeléssel, például egy profi masszázzsal. Ezután már nincs is más dolga, mint lepihenni a relaxációs zónában és megvárni, míg beivódik az illatos masszázsolaj.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekeket a fürdő külső részén játszótér és vízicsúszda várja.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha az utazása alatt is szeretne formában maradni, ellátogathat a modern fitneszterembe is. Ha pedig egy kis családi mókára vágyik, ne hagyja otthon a görkorcsolyákat se, hiszen a görkorcsolya pályán egy versenyre is kihívhatja családtagjait.

Termály Malé Bielice

Termály Malé Bielice

Kúpelná 103 - 105 , Partizánske
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
AQUALAND Malé Bielice, s.r.o Cégjegyzékszám: 44414340


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Baby barát
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3,6 km
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
0,9 km

Utazási tippek

Kisbélici Termálfürdő

Kisbélici Termálfürdő Utazási tipp

A Kisbélici Termálfürdő (szlovákul: Malé Bielice Termálfürdő) tökéletes hely a kikapcsolódásra, pihenésre. A helyi termálvíz 27-38 °C hőmérsékletű, és jótékony hatással van a mozgásszervekre, az idegrendszerre, a regenerálódásra.

Öt medence várja a látogatókat:

  • 2 beltéri medence (relaxációs és hidromasszázs)
  • 3 kültéri relaxációs medence
  • A nyári hónapokban, ha az időjárás engedi, csúszdák, trambulinok és játszótér is várja a gyerekeket.

Pihenjen a szaunákban, vagy egy masszázson közben. Ha pedig sportolni szeretne, élvezni fogja a fitneszközpontot is akár.

További információ
Csillagvizsgáló Partizánske
Csillagvizsgáló Partizánske
Kiszuca Tájvédelmi Körzet
Kiszuca Tájvédelmi Körzet
Kistapolcsányi kastély
Kistapolcsányi kastély