A Szlovák Paradicsom tárt karokkal várja a kikapcsolódni vágyókat. A Grand Hotel Spiš-be szóló ajánlatunk a bőséges félpanziós ellátáson túl, fürdőbelépő kedvezményt és ingyenes parkolást is tartalmaz. A csomagunk tökéletes választás családok számára, hiszen akár két 15 év alatti gyermek ingyenesen tarthat szüleivel.

A szálláshelyről

Éljen át egy varázslatos üdülést a modern Grand Hotel Spiš *** szállodában, a Szlovák Paradicsomban. A szálloda kiváló kiindulópontként szolgál túrázáshoz és kerékpártúrákhoz, mivel mindössze 2 percnyire helyezkedik el Csingótól, a Szlovák Paradicsom központjától. A Tamásfalvi kilátó (4,5 km), a Létánfalvi malom (6,2 km) és sok más látnivaló is szinte egy karnyújtásnyira lesz Öntől.

A fenséges Szepesi vár, amelyet mindenképpen látnia kell, csupán 30 km-re fekszik. Mindegy, hogy egyedül, vagy esetleg gyermekeivel utazna, az AquaCity Poprad élményfürdő minden esetben megéri a látogatást.

A téli hónapokban pedig természetesen a síelést ajánljuk. A legközelebbi sípálya megközelítőleg 11,5 km-re, a Magas-Tátra pedig 37 km-re található, ahol olyan híres síterepek lejtőit próbálhatja ki, mint az Opalisko (26,7 km), a Lopušná völgyi (42,2 km) vagy a Ski Tatry (42,8 km).

Hol fogok aludni?

Szállása a 22 kényelmesen berendezett kétágyas szoba egyikében lesz, amelyekben pótágy elhelyezése is lehetséges. A szálloda további 2 tágas apartmannal büszkélkedhet. Az összes szoba műholdas televízióval, telefonnal és zuhanykabinnal felszerelt privát fürdőszobával rendelkezik. Némely szobák erkélyéről káprázatos kilátás nyílik a Szlovák Paradicsomra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében bőséges büféreggelivel várják. Megkóstolhatja a finomabbnál finomabb ebédeket és vacsorákat, ahol minden nap más desszerttel lepik meg. A kellemes kandallóval ellátott kávézót is érdemes meglátogatni, ahol kávéval, koktéllal és ízletes süteménnyel várják. A nyári hónapokban élvezheti a gyönyörű kilátást a teraszról.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebb vendégeket játékokkal és szórakoztató könyvekkel teli játszósarok várja. Nem maradhat el az Xbox és televízió sem, amelyeken mesék vetítésére kerül sor.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Látogassa meg a szálloda biliárd termét is, amely gyönyörű biliárd asztallal és az ahhoz tartozó teljes felszereléssel lett ellátva. Barátai játékát pedig a kényelmes kanapéról nézheti.

Grand Hotel Spiš ***

Grand Hotel Spiš ***

Spišské Tomášovce 1001 , Spišské Tomášovce
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
world travel sk s.r.o. Cégjegyzékszám: 52160696


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
8 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
6 km
Távolság a tótól
31 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
20 km
Sípálya
32,2 km
Sífutás
6,8 km