A szlovákiai Bellegszencse (szlovák nevén: Podhájska) a gyógyító termálvíz miatt ismert. Az U Vodníka III panzió mindössze 300 méterre kínál szállást a népszerű termálfürdőtől. A panzióban reggeli, vagy félpanziós ellátás várja, valamint élvezheti a pihenést a pezsgőfürdőben, kipróbálhat egy tetszés szerinti masszázst is. Ráadásul utalványunknak köszönhetően 15%-os kedvezményt is igénybe vehet az U Vodníka II étteremben.

A szálláshelyről

A Dél-szlovákiai Bellegszencse (szlovákul: Podhájska) településen található Pension U Vodníka III tökéletes választás a település és a híres fürdőjének felfedezéséhez. Az új és korszerűen felszerelt panzió a fürdőtől mindössze kb. 5 perc sétára található. A termál gyógyvízben való pihenés mellett ideális lehetőség nyílik a környék szépségének felfedezésére is.

Látogasson el például a mini skanzenhez (800 m) vagy kerékpározzon el a Zitavský luh természetvédelmi területre (13,1 km), amely jelenleg több mint 100 madárfajnak ad otthont. Megfigyelésükhöz egy fából készült kilátótorony és egy 3,5 km hosszú tanösvény áll rendelkezésre. Szintén érdemes meglátogatni a Nagylaki skanzent (szlovákul: Veľké Lovce - Dom Ľudového bývania) (6,5 km), ahol megnézheti, hogyan éltek az emberek ezen a területen több mint 100 évvel ezelőtt.

Tegyen egy kirándulást a Malonyai arborétumban (szlovákul: Mlyňany) (30,8 km), amelyet 1892-ben alapítottak, és amely mintegy 60 hektáron 2300 őshonos és nem őshonos fafajt mutat be. A gyönyörű fák mellett egy romantikus 19. századi kastély is megér egy látogatást. Autóval elérhető távolságban található a Staré Tekov Sóbarlang (27,8 km), amelynek meglátogatása különösen ajánlott a légzőszervi, bőr- és egyéb egészségügyi problémákkal küzdő emberek számára.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétágyas szobában lesz, saját erkéllyel. A szobához TV, hűtőszekrény, vízforraló és privát fürdőszoba (WC, zuhanyzó) is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Ha egy jó harapnivalóra fáj a foga, látogasson el a termálfürdő területén található U Vodníka étterembe, ahol a legkülönfélébb ételek közül választhat.

Penzion U Vodníka

Penzion U Vodníka

Železničná 307/27 , Podhájska
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Peter Miček Cégjegyzékszám: 17742498


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Étterem
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
0,8 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
0,8 km

Utazási tippek

Bellegszencsei Termálfürdő

Bellegszencsei Termálfürdő Utazási tipp

A fürdő 12 hektár alapterületén több termálvizes medencével találkozhat, többek között pihenő, hűsítő és gyerek medencével. Továbbá csúszdák, sportpályák és számtalan attrakció is található itt. A fürdő gyógyvizét gyakran a Holt-tenger vizéhez hasonlítják. Az egyedi összetételű termálvíz előnyös hatással van a bőr és a légutak megbetegedéseire, illetve az ízületek és a hát fájdalmaira. A fürdő területén található a 9 medencével és rengeteg vízi attrakcióval ellátott (pezsgőfürdő, vízsugarak, szökőkutak, szabadtéri és fedett medencék, gazdag wellness) Aquamarín Wellness Központ.

További információ
Bellegszencse Római fürdő
Bellegszencse Római fürdő
Lévai vár
Lévai vár
Borfő sziklafalu
Borfő sziklafalu