Látogasson el Szlovákia második legnagyobb városába, a mesés Kassa városába, amely tökéletes hely egy családi vagy páros pihenéshez. Szálljon meg a Zlatý Jeleň Panzióban *** és élvezze a finom reggelit, pihenjen a szaunában vagy a medence mellett, és fedezze fel a környék érdekes látnivalóit. Amíg a gyerekek számára a gyermekvasút lesz nagy élmény, addig a felnőttek a műemlékekkel teli történelmi belváros szépségét fedezhetik fel.

A szálláshelyről

A Zlatý Jeleň Panzió *** Kassa külvárosának csendes zöldövezetében, a városközponttól mintegy 6 km-re található. Akár gyermekekkel érkezik, vagy barátaival, túrázni vagy sportolni támadna kedve, ez a környék tökéletes választás lehet mindenkinek.

A panzió elhelyezkedésének köszönhetően nem kell messzire menni az érdekes látnivalókért. Közvetlenül a vendégház mellett található a történelmi Banské Štôlne bánya (450 m) és a Lesnicei tanösvény (400 m). Látogasson el a csupán csak egy rövid távolságra található modern minigolfpályához (450 m). A Kassa központjába vezető úton megtekintheti a Bankovi tavat (1 km), megmászhatja a Kereszt kilátót (2 km) vagy az adrenalin szerelmesei meghódíthatják a Červený Breh kerékpárpályát is (2,6 km). A gyerekek imádni fogják az 1950-es években épült gyermekvasutat (2,4 km), vagy a több mint 320 állatfajt bemutató állatkert (7,7 km) megtekintését is. A gyönyörű botanikus kert (3,3 km) 30 hektáros területe szintén megér egy látogatást.

Ha a történelem és a kultúra iránt érdeklődik, akkor Kassa központjában biztos talál érdekes látnivalókat. A város történelmi részét a 14. századi Szent Erzsébet templom (5,8 km) uralja, amely Szlovákia legjelentősebb gótikus építészeti alkotása. A Kassai Állami Színház (5,8 km) 1899-ből származó épülete vagy a modern Éneklő szökőkút és harangjáték (5,7 km) 1986-ból származó épülete szintén gyönyörködtető. Földalatti látnivalók is várják, látogasson el például a Kelet-szlovákiai Múzeum Mikluš börtön és hóhérlakásba (6 km) vagy a 13. századból származó Dolní brána régészeti komplexum (5,9 km) kiállításához.

Hol fogok aludni?

A Standard szoba egy kétágyas szoba, egy franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal. Ezen kívül légkondicionáló, privát zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, TV, széf, telefon és természetesen internetkapcsolat is rendelkezésre áll.

A Lux szoba 2 fő részére minden szükséges felszereltséggel rendelkezik, csakúgy mint a Standard opció, de az ortopéd matracokkal ellátott franciaágyon, a légkondicionáláson, a privát zuhanyzós fürdőszobán, széfen, telefonon és internetkapcsolaton kívül egy minibárral is rendelkezik.

A Lux szoba 3 fő részére egy franciaágyat és egy egyszemélyes ágyat tartalmaz ortopéd matracokkal. Légkondicionáló, privát zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, TV, internet, telefon, széf és minibár is rendelkezésre áll.

A 4 fős apartman szintén légkondicionált, privát zuhanyzós fürdőszobával WC-vel, ortopéd matracokkal ellátott ágyakkal, internetkapcsolattal, TV-vel, valamint széffel és minibárral van felszerelve.

Az 5 fős apartman egy franciaágyat, egy egyszemélyes ágyat és egy kanapéágyat kínál. Természetesen ortopéd matracok, privát fürdőszoba, TV, széf, internetkapcsolat és légkondicionáló is rendelkezésre áll. Minibárral és saját felszerelt konyhasarok is található benne.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A panzióban minden reggel frissen elkészített reggelivel várják, hogy jól induljon a programokkal teli nap. A reggeli mellett a nap hátralévő részében használhatja a konyhát, ahol kényelmesen elkészítheti ebédjét, uzsonnáját vagy vacsoráját.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel az 1,4 m mély szabadtéri úszómedencében és a 4 fős finn szaunában. A szaunában való pihenést a kellemes illóolajok, valamint a relaxációs zene is fokozza.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Szép idő esetén pihenjen a kültéri teraszon és a nyári pavilonban, ahol teljesen kikapcsolódhat és maga mögött hagyhatja a hétköznapi állandó rohanást.

Penzion Zlatý Jeleň ***

Penzion Zlatý Jeleň ***

Bankov 7 , Košice
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
HERKULES s.r.o. Cégjegyzékszám: 36602485


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
7,5 km
Busz megálló
0,5 km
Sípálya
6,9 km

Utazási tippek

Kassa

Kassa Utazási tipp

Szeretné felfedezni Kelet-szlovákiát? Akkor mindenképpen nézze meg szlovákia második lenagyobb városát, Kassát, amelynek múltja egészen a 13. századig nyúlik vissza, így számos érdekes történelmi felfedeznivalót talál majd. A város történelmi központja Szlovákia legnagyobb városi természetvédelmi területét alkotja. A látnivalók és fontos építészeti gyöngyszemek nagy része a központban, a Főutcán jelenik meg. Ez az 1200 méter hosszú sugárút az egész metropolisz gerincét képezi. Központjában található a Szent Mihály kápolna, a Szent Erzsébet székesegyház, a Kassai Állami Színház és a Mária oszlop.

A lenyűgöző látnivalókon kívül Kassa számos más programot is kínál. Igyon egy finom csésze kávét a helyi hangulatos kávézókban,vagy kóstolja meg a hagyományos szlovák konyhát és a regionális sört, vagy a kultúra szerelmesei a Kelet-szlovákiai Galériában megcsodálhatják a művészetet.

A gyermekes családoknak mindenképp érdemes ellátogatni a Kassai Állatkertbe, amely a legnagyobb Szlovákiában. A kert részét képező DinoPark felfedezése után induljon űrutazásra a Szlovák Műszaki Múzeum Bolygótárába.

Mit érdemes még megnézni Kassán és környékén?

  • a csodálatos Jakab-palota
  • Urbanova torony
  • Miklus börtön
  • Éneklő szökőkút és harangjáték
  • Szlovák Paradicsom
  • a kassai vár romjai
Kassai Állatkert
Kassai Állatkert
Zempléni Múzeum Nagymihály
Zempléni Múzeum Nagymihály
Jászói-barlang
Jászói-barlang