Látogasson el a szlovákiai Kassabéla településre és szálljon meg a Sivec Panzióban, amely az Óruzsin víztározótól mindössze néhány lépésre található. A vendégház elegáns, erkélyes szobákkal várja, valamint utalványunknak köszönhetően bőséges reggeliben, vagy ízletes félpanziós ellátásban lesz része. Pihenését a modern wellness-részleg garantálja, ahol medence és szauna is várja. A környéken számos érdekes kirándulóhely található, mint például Szlovákia második legnagyobb városa, Kassa, amely mindössze 25 km-re található, ahol megtekintheti a történelmi műemlékeket és az állatkertet is.

A szálláshelyről

A Sivec Panzió a szlovákiai Kassabéla településen található, Kassától mindössze 25 km-re. A környék tele van túraútvonalakkal és érdekes kirándulóhelyekkel, amelyek felnőtteket és gyerekeket egyaránt szórakoztatnak.

Meleg hónapokban a legnagyobb vonzerőt az Óruzsin víztározó (100 m) jelenti, amelynek természetes medencéjében nemfog csalódni. Úszhat, pihenhet egy nyugágyon vagy csónakázhat. Gyalog vagy kerékpárral meghódíthatja a Folkmárská skála (10,6 km) hegyet, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre és a hegyi településre Szepesapátkára (6,2 km), vagy a festői Sivecké lúky (2,3 km) zöldövezetre. Téli hónapokban a sí szerelmesei ellátogathatnak a Jahodná (11,1 km) és az Erika (33 km) síközpontok sípályáihoz is.

Szlovákia második legnagyobb városa Kassa is mindössze 25 km-re található. A gyerekek imádni fogják a Kassai Gyermekvasutat és a modern állatkertet, ahol több mint 320 állatfajjal ismerkedhetnek meg a legkisebbek. Fedezzék fel a 3D-s mozival rendelkező DinoPark-ot. A városnézés szerelmesei ne hagyják ki az Andrássy-palota, a Barkóczy-palota, a Csáky-Dezsőfi-palota, valamint a Püspöki palota megtekintését. A város nevezetességei közé tartozik az Éneklő szökőkút, a Jakabov-palota, amely a Kassai múzeumnak ad otthont, a Szent Erzsébet székesegyház, mint Szlovákia egyik legnagyobb temploma, és az Immaculata pestisoszlop is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy elegáns két vagy háromágyas szobában lesz, amely erkéllyel is rendelkezik, így megcsodálhatja a gyönyörű kilátást a környékre. A szobában kényelmes ágy, TV és íróasztal található. Emellett privát fürdőszobával zuhanyzóval vagy káddal és WiFi csatlakozással is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étterem a házias konyhára, a helyi szlovák ételekre és a nemzetközi különlegességekre összpontosít. Minden reggel gazdag svédasztalos reggeli várja, ebédre a klasszikus menüből választhat, a napot pedig ízletes vacsorával zárhatja, ahol 2 fogás közül választhat (húsos és húsmentes). A délutáni kávét vagy kedvenc italát a kültéri teraszon is elfogyaszthatja, miközben megcsodálhatja a gyönyörű természetet.

Hol kapcsolódhatok ki?

A vendégház fénypontja a modern wellness-részleg lesz, amely úszómedencével, pezsgőfürdővel és szaunavilággal várja a kikapcsolódásra vágyókat. Töltődjön fel a finn, gőz- és mentolos szaunákban, majd hűtse le magát a hűtőmedencében, pihenésként próbálja ki a relaxációs tepidáriumot és a masszázszuhanyt.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek nemcsak a változatos kirándulásokon, hanem a vendégház kertjében található szabadtéri játszótéren is jól fognak szórakozni.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha szeretné kerékpárral felfedezni a környék látnivalóit, akkor jó hír, hogy a vendégház kerékpártárolót biztosít. További kikapcsolódásért játszhat egy pingpong- vagy tenisz meccset is.

Penzion Sivec

Penzion Sivec

Košická Belá 1149 , Košická Belá
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
EM - PA s.r.o. Cégjegyzékszám: 47847522


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Kerékpártároló
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a tótól
0,4 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
11 km

Utazási tippek

Óruzsin víztározó

Óruzsin víztározó Utazási tipp

Úszás, csónakázás és gyönyörű természet - ez várja az Óruzsin víztározónál, amely a Bujanov-hegység völgyében, Kassától 35 km-re található. Az Óruzsin víztározó a nyári kikapcsolódás központja Kelet-Szlovákiában. A parton csodálatos uszoda található turisztikai létesítményekkel, de csendes öblökkel is, ahol nem zavarják Önt. A csónakázás rendkívüli élményt nyújt, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a gátat körülvevő erdős lejtőkre.

A víztározó környéke kedvelt kirándulóhely. A természeti látnivalók közül érdemes felkeresni a Drienkova skála-t vagy a Bujanov és a Sivec nemzeti természetvédelmi területeket.

Sivec Nemzeti Természetvédelmi Terület
Sivec Nemzeti Természetvédelmi Terület
Kassa
Kassa
Tarzánia Alpinka
Tarzánia Alpinka