Látogasson el Szlovákia egy kis településére, Bánkára és szálljon meg a közvetlenül a Napos part víztározó mellett található Hotel Korekt *** szállodában, ahol tágas, erkélyes, gyönyörű kilátással rendelkező apartmanban szállhat meg, élvezheti a finom félpanziós ellátást, és kellemes kirándulást tehet Pöstyén fürdővárosába.

A szálláshelyről

A Hotel Korekt *** a Napos-part víztározó mellett, a népszerű szlovákiai fürdőváros, Pöstyén közelében található. A gyógyfürdőben való pihenés mellett kellemes sétákat tehet, hogy felfedezze a város (nem csak gyógyfürdőit) nevezetességeit. A természet kedvelői bejárhatják a számos túraútvonalat. Rengeteg sportolási lehetőséget kínál. Elmehet bowlingozni, teniszezhet, korcsolyázhat, vagy kipróbálhatja a vízi sportokat a Napos-part víztározón (150 m).

Látogasson el a híres Pöstyéni termálfürdőbe (2,8 km) és sétáljon a gyönyörű fürdőparkban vagy a kolonnádon. Tekintse meg a Négy elnök szökőkútját (2,4 km), keljen át a Kolonnád hídon (2,5 km). Ne hagyja ki a Balneológiai Múzeumot (2,8 km) sem, ahol a város és a gyógyfürdőipar történetével és a szlovák ásványvizekkel foglalkozó kiállításokat tekintheti meg. A kirándulást összekötheti a Pöstyéni ásványvíz megkóstolásával.

Ha hosszabb kirándulást szeretne tenni, látogasson el a Čertova pec karsztbarlanghoz (9,1 km) vagy a Temetvény vár romjaihoz (22,3 km). Meglátogathatja továbbá a Csejte várát (22,9 km), ahol a hírhedt Báthory grófnő élt, vagy a Szomolány várát (41 km), amelynek építése 1953-ban fejeződött be, így ez a legfiatalabb vár Szlovákiában.

Téli síelésre a szállodától kb. 21 km-re található Ski Bezovec síterepet keresse fel. Az üdülőhelyen 6 különböző nehézségi szintű pálya található, amely kezdők és haladó síelőknek és snowboardosoknak egyaránt alkalmas. Kipróbálhatja Kálnica Piesky síközpont (29 km) síterepét is, ahol a minőségi fűnek köszönhetően nemcsak havon, hanem füvön is síelhet.

Hol fogok aludni?

A szálloda újonnan felújított apartmanszobákban kínál szállást, melyek erkélye a medencére vagy a pihenőparkra néz. Az apartmanok nappalival, hálószobával és privát zuhanyzós fürdőszobával és WC-vel rendelkeznek. A hálószobát a king-size ágy uralja, a nappaliban pedig egy kanapéágy található, amely pótágyként használható további két személy számára. Felszereltséghez TV, hűtőszekrény, hajszárító, valamint széf is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Utalványunknak köszönhetően félpanziós ellátásban lesz része, amelyet a szálloda éttermében fogyaszthat el. A reggelit és a vacsorát svédasztalos formában tálalják (alacsonyabb foglaltság esetén a vacsorát háromfogásos menü formájában szolgálják fel). Megkóstolhatja a grillezett specialitásokat is, és egy frissítő ital a kellemes megvilágítású nyári teraszon késő estig gondoskodik az igazi nyaralási hangulatról.

Hol kapcsolódhatok ki?

A nyári hónapokban az egész család kikapcsolódhat a szabadtéri medencében (18 m x 5,5 m) és a gyermekmedencében (4,5 m x 4,5 m), ahol a víz hőmérséklete 23-27 °C között van. A medence mellett nyugágyak és napernyők állnak rendelkezésre a pihenéshez.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek nemcsak a gyermekmedencében, hanem a szabadtéri játszótéren is jól fognak szórakozni, ahol mászókák és trambulin is várja a legkisebbeket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda 3 saját salakos pályával rendelkezik, ahol a vendégek kedvezményes áron teniszezhetnek. Van egy nagy füves terület is, amely ideális röplabdázásra, tollaslabdázásra és focira.

Hotel Korekt ***

Hotel Korekt ***

Odborárska 4114 , Banka
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Hollý Milan Cégjegyzékszám: 30096308


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
6 €/éj ellenében bevihető - Kistermetű háziállat (kutya, macska 6kg-ig) előzetes egyeztetés után.
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Minibár
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3 km
Távolság a fürdőtől
3 km
Busz megálló
0,9 km