Utazzon el a szlovákiai Trencsénteplic kisvárosába és szálljon meg a Treehouse Dom na strome egyedülálló faházában a természet közepén. Élvezze a kényelmes berendezések és a kiszállított bőséges reggeli kényelmét. A vendégháztól mindössze 500 méterre található a népszerű Trencsénteplic termálfürdő. Kapcsolja össze a wellness élményt a környék természeti kincseinek és a történelmi látványosságainak felfedezésével.

A szálláshelyről

A Treehouse Dom na strome faházai a természet közepén, a szlovákiai Trencsénteplic fürdővárosában találhatóak. Ez a rendhagyó szállás lehetőséget biztosít arra, hogy úgy pihenjen a természet csendjében, hogy közben nem kell lemondania a hétköznapi szállodákban megszokott kényelemről sem.

Trencsénteplic termálfürdője (550 m), nem csak Szlovákiában számít az egyik legnépszerűbbnek, de a szomszédos országok turistái között is jól ismert. Itt egész éveben wellness-kezelések és fürdőszolgáltatások széles választéka várja a kikapcsolódni vágyókat. Mártózzon meg Ön is a kénes termálforrással feltöltött, 33 °C-os szabadtéri medencében. A gyógyvíz segítséget nyújt a bőr- és nőgyógyászati problémák kezelésében, valamint mozgásszervi panaszok esetén is jótékony hatást gyakorol a testre. Ha még több kényeztetésre vágyik, akkor ne hagyja ki az egzotikus törökfürdőt sem.

A szállás körüli pompás természet szinte kiált a kellemes sétákért, de természetesen hosszabb túrákra is kiváló lehetőséget biztosít. Járja végig Ön is a Jeleň – Baračka tanösvényt (650 m), időzzön el a Jánošík-barlangban (1 km) vagy csodálja meg az Omšenská Baba természetvédelmi terület (5,5 km) ritka virág- és állatfajait. Nyáron vétek lenne kihagyni a Machnáč tó (300 m) meglátogatását vagy a Zelená Žaba Spa & Wellness-ben (650 m) való pancsolást. A természet közelsége mindkét helyet varázslatossá teszi.

Ha nem ijed meg egy hosszabb kirándulástól, vegye az irányt a történelmi hangulatú Trencsén városa felé (15 km). Mássza meg a helyi vár falait, amely Szlovákia egyik legnagyobb gótikus-reneszánsz erődítménye. A várban hallgassa meg a szerelemkút híres legendáját, tekintse meg a nagymorva kori rotundát és vegyen részt a rendszeresen megrendezett kulturális események egyikén. Végezetül pedig fogyasszon el egy csésze finom kávét a város központjában.

Hol fogok aludni?

Szállását egy legfeljebb 4 fő számára berendezhető különleges faházban foglalhatja el. Mindegyik faház saját WC-vel és konyhával is rendelkezik, így megfelel az alapvető higiéniás feltételeknek. Habár az áram a faházakba nincs bevezetve, a szállásadó által előkészített felszerelés segítségével ebből semmit sem fog megérezni.

Válasszon a két szinte teljesen megegyező faház közül:

A Treehouse I (15 m²) egy ízléses és hangulatosan berendezett kis faház. Felszereltségét egy franciaágy, egy emeletes ágy, egy asztal és egy kis pad jelentik. A bútorok masszívak és jól megmunkáltak. A házhoz egy kellemes terasz is tartozik, fogyassza itt reggelijét, este pedig egy pohár finom pezsgőt. A házhoz egy kapuval ellátott függőhíd vezet.

A három erős bükkfán álló Treehouse II-be (14 m²) egy ülőhelyekkel ellátott teraszon át vezet az út. A házikóban kényelmes franciaágyon és emeletes ágyon alhat, ezen felül pedig egy étkezőasztalt és egy padot talál majd. A bútorok mind magas minőségű tömörfából készültek. Higgye el csodásan fogja magát érezni az érintetlen természet lágy ölén.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel a teraszon vagy a házban fogyaszthatja el a vendégház személyzete által kiszállított, kosárban érkező bőséges reggelit. Nincs is szebb, mint a természet békéjében reggelizni. Ha pedig saját magának állítana össze valamilyen harapnivalót, ne féljen használni a mindkét házban megtalálható konyhasarkot.

Treehouse Dom na strome

Treehouse Dom na strome

Ľ. Štúra 331/6 , Trenčianske Teplice
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Treehouse Family, s.r.o. Cégjegyzékszám: 54832420


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
1,5 km
Aquapark
0,7 km

Utazási tippek

Trencsénteplic Termálfürdő

Trencsénteplic Termálfürdő Utazási tipp

A Trencsénteplic termálfürdő a Strážovské-hegység lábánál található. A fürdő Szlovákia egyik legrégebbi és leglátogatottabb fürdője. A gyógyító kénes termálvíz ideális mozgásszervi problémák kezelésére.

Az egész fürdőt felújították és keleti hangulatban rendezték be, így a gyógyvíz és a professzionális eljárások mellett egyedülálló légkörben is része lehet itt. A nagy szabadtéri medence 33 °C-os termálvízzel egész évben használható.

További információ
Trencsénteplic
Trencsénteplic
Spa & Wellness Zelená Žaba
Spa & Wellness Zelená Žaba
Trencsén
Trencsén