A szlovéniai Hotel Vesna & Family Apartments *** szeretettel várja a családokat vagy baráti társaságokat 4-6 fős apartmanokkal, a Terme Topolšica termálfürdőnél. Élvezze a számos bel- és kültéri medencét, összesen 1760 m²-es vízfelülettel, amely élményeket tartogat az egész család számára. Próbálja ki az úszó-, pihenő- és gyermekmedencét, valamint a pezsgőfürdő és a szaunákat is. Az apartmanok teljesen felszerelt konyhájában otthon érezheti magát, de felár ellenében félpanziós ellátást is kérhet.

A szálláshelyről

A Terme Topolšica - Hotel Vesna & Family Apartments szállás- és gyógyfürdő komplexum a Szlovén Topolšica festői falujában található, amely az ország legnapsütésesebb régiójában van. A helyi termálvíz, a gyönyörű természet és a kedvező éghajlat minden évszakban tökéletes feltételeket biztosít a pihentető és aktív pihenéshez.

A szálláskomplexum két részből áll. Az egyik a szálloda épület amelyben a szobák mellett az étterem is található. Valamint a szállodakomplexumtól mellett, zöldövezetben található egy idilli, 27 szállásból álló apartmanfalu is.

A szállodakomplexumhoz tartozik egy kül- és egy beltéri fürdő, így szállásától csupán pár lépésre élvezheti a termálvíz jótékony hatását.

A csodaszép hegyekkel körbevett vidéken számos kastély is található, amelyekhez akár egy túra során is ellátogathat. Egy kisebb kirándulást tehet a Sostanj kastélyhoz (4,5 km), érdemes megnézni a Salek kastély maradványait (12 km) vagy a Vodriz kastélyt (15 km) is. A közeli Velenje (10 km), amely Szlovénia egyik legnapsütésesebb és természetileg leggazdagabb helye, színtén megér egy látogatást. Itt található a Velenje kastély (11 km) vagy a Bányászati Múzeum (10 km) is.

Különösen a nyári szezonban ajánljuk a Velenjsko-tó (10 km) meglátogatását, amely kiváló kiindulópont a gyalog, kerékpáros, vagy akár lovas túrákhoz is. Ezenkívül a tóban érdemes megfürdeni, valamint a partján gyermekek számára számos szórakozási lehetőség is elérhető.

Hol fogok aludni?

A szállodai szobák a főépületében találhatóak és két fő számára kényelmes szállást biztosítanak. A saját fürdőszobával ellátott szobákban televízió, telefon és a WiFi kapcsolat is elérhető.

Az Apartmanok kevesebb mint 5 perces sétára találhatóak a főépülettől. A teraszról csodás kilátás nyílik a környező erdőkre és zöld területre Az apartmanok kétágyasok, valamint két pótágy is található bennük. A szobák felszereltséghez tartozik a légkondicionáló, WiFi kapcsolat, plazma TV, széf, hajszárító, mikrohullámú sütő és padlófűtés is. Az apartmanok teljesen felszerelt konyhával és saját fürdőszobával is rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A csomag félpanziós ellátást tartalmaz szállodai szobában való szállás esetén, amelyet a szálloda csodás panorámával rendelkező teraszos éttermében szolgálnak fel. A reggeli és a vacsora svédasztalos formában kerül felszolgálásra, így a vendégek minden reggel és este a hagyományos szlovén ételek és nemzetközi specialitások gazdag választékát élvezhetik. Ha megéhezik napközben, az étterem étlapjáról is rendelhet.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálláskomplexumhoz tartozik egy fürdő is, amely 1 760 m²-es vízfelülettel várja a vendégeket. A fürdő részeként kül- és beltéri medencék, gyógyvizes medencék, élményelemek, római fürdő, törökfürdő, finn- és infraszauna, illetve szolárium is várja Önt. Az fürdő területe egész évben nyitva tart, és a teljes feltöltődéshez masszázsokat, illetve spa kezeléseket is igénybe vehet.

Terme Topolšica - Hotel Vesna & Family Apartments

Terme Topolšica - Hotel Vesna & Family Apartments

Topolšica 77 , Topolšica
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
Terme Topolšica, d.d. Cégjegyzékszám: 5259274000


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
10 m