Irány a szlovén fürdőváros, Rogaška Slatina, amely egyedülálló ásványvízéről és nagyszerű borairól híres. Az Atlantida Boutique Hotel *****-ben, igazán fényűző kikapcsolódásban lehet része, a szálloda gyönyörű szobákkal, kitűnő félpanziós ellátással, valamint egy csodálatos, medencével, pezsgőfürdővel és szaunavilággal felszerelt wellness részleggel várja vendégeit.

A Travelking által ellenőrizve

“Az Atlantida Hotelben a legjobban a szauna-oázist élveztem a csodálatos szaunáival és gőzfürdőjével. Az épület modern, minimalista stílusa meglepően jól illeszkedik a helyi környezethez. A szálloda vadonatúj, és minden berendezése modern. A szolgáltatások tényleg legalább 5*-os szintűek, ráadásul a parkolás is nagyon egyszerű. A barátságos személyzet kiválóan képzett, és szívesen segítenek bármiben. Az ételek változatosak és ízletesek. Különösen pároknak ajánlom, bár a szálloda gyerekbarát is, a szolgáltatások miatt inkább egy romantikus kikapcsolódáshoz passzol igazán.” Teljes értékelés

Tamas Tutkovics - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2023

A szálláshelyről

Az Atlantida Boutique Hotel ***** a festői szlovéniai Rogaška Slatina városában található, amely egy több mint 400 éves fürdőváros hagyományaival büszkélkedhet. Az érintetlen természet, a nyugalom, az egyedülálló ásványvíz a világ minden tájáról vonzza a látogatókat. Utazzon Szlovéniába és élvezze a tökéletes pihenést egy 5*-os szálloda luxus környezetében.

A szállodát csodás zöldövezet veszi körül, amely ideális teret biztosít a pihenéshez és a kellemes sétákhoz. Túraútvonalak vezetnek például a közeli Janina kilátóhoz (800 m), vagy olyan távolabbi látnivalókhoz, mint a Rogateci vár romjai (8 km), vagy a Podčetrtek vár (14 km). Ha a hegymászást szeretné kipróbálni, megmászhat olyan csúcsokat is mint a Boč (12 km), a Plešivec (8 km), vagy a Donačka gora (17 km). Csodás kilátásban lesz része. A fürdőváros környékén számos érdekes tanösvény is található, amelyeken megismerkedhet a helyi történelemmel vagy a helyi termálvíz különleges összetételével.

Rogaška Slatina környékét behálózzák a kerékpárútvonalak is, amelyeken könnyen megismerheti a régió csodás nevezetességeit. Szlovénia fővárosa, Ljubljana (100 km) is, csak körülbelül egy óra autóútra található a szállodától.

Hol fogok aludni?

Az Economy szoba (19 m²) privát fürdőszobával kényelmes szállást kínál 2 fő részére. A szobákban franciaágy, légkondicionáló, WiFi kapcsolat, LCD TV, minibár, ülősarok, íróasztal, rádió, széf, telefon és hajszárító található.

A Standard szoba (24 m²) privát fürdőszobával és erkéllyel tökéletes szállást kínál 2 fő részére. A szobák felszereltségéhez franciaágy, légkondicionáló, WiFi kapcsolat, LCD TV, minibár, ülősarok, íróasztal, rádió, széf, telefon és hajszárító tartozik.

A Superior szoba (27 m²) privát fürdőszobával és erkéllyel rendelkezik, amely 2 fő részére csodás választás. A szobák felszereltségéhez franciaágy, légkondicionáló, WiFi kapcsolat, LCD TV, minibár, ülősarok, íróasztal, rádió, széf, telefon és hajszárító tartozik.

A Deluxe szoba (29 m²) privát fürdőszobával és erkéllyel tágas szállást kínál 2 fő részére. A szobák felszereltségéhez king size ágy, légkondicionáló, WiFi kapcsolat, LCD TV, minibár, ülősarok, íróasztal, rádió, széf, telefon és hajszárító tartozik.

A Exkluzív szoba (25 m²) privát fürdőszobával és erkéllyel excluzív szállást kínál 2 fő részére. A szobák felszereltségéhez franciaágy, légkondicionáló, WiFi kapcsolat, LCD TV, minibár, ülősarok, íróasztal, rádió, széf, telefon és hajszárító tartozik.

A Junior lakosztály (34 m²) tágas és szellős szállást kínál 2 fő részére, ami egy hálószobából, nappaliból, privát fürdőszobából és erkélyből áll. A szobák felszereltségéhez franciaágy, kanapé, légkondicionáló, WiFi kapcsolat, LCD TV, minibár, ülősarok, íróasztal, rádió, széf, telefon és hajszárító tartozik. A fürdőszobában a Bvlgari luxus kozmetikumok találhatók.

A Deluxe lakosztály (40 m²) 2 fő részére kínál tökéletes szállást. Egy hálószobából, egy nappaliból, egy privát fürdőszobából és egy francia erkélyből áll. A szobák felszereltségéhez franciaágy, kanapé, légkondicionáló, WiFi kapcsolat, LCD TV, minibár, ülősarok, íróasztal, rádió, széf, telefon és hajszárító tartozik. A fürdőszobában a Bvlgari luxus kozmetikumok találhatók.

A Superior lakosztály (59 m²) 2 fő részére kínál luxus szállást. Egy hálószobából, egy nappaliból, egy privát fürdőszobából és egy tágas teraszból áll. A szobák felszereltségéhez franciaágy, kanapé, légkondicionáló, WiFi kapcsolat, LCD TV, minibár, ülősarok, íróasztal, rádió, széf, telefon és hajszárító tartozik. A fürdőszobában a Bvlgari luxus kozmetikumok találhatók.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda filozófiája szerint az ételek fontos szerepet játszanak a gyógyfürdőzésben és a hotel minőségében, ezért modern, egészséges és ízletes ételeket készítenek vendégeiknek. Az itt töltött napjainak tökéletes kezdetét az ízletes büféreggeli adja, amely hideg és meleg ételek széles választékát kínálja. Este az ízlelőbimbóit a büfévacsora során kényeztetheti, amikor élvezheti a helyi és nemzetközi specialitások sorát. Egy csésze finom kávéért, egy finom házi készítésű desszertért, vagy a kedvenc italáért bármikor ellátogathat a szálloda lobby bárjába.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda Wellness & Spa Központjában modern környezetben pihenhet, a környező természetre nyíló csodálatos kilátással. A wellness részlegben egy fedett medencét, egy pezsgőfürdőt és egy sószobát is talál. A finn szauna, illetve a gőzkabin segítségével tökéletesen ellazíthatja a túrázásban elfáradt izmait. Számos masszázs, spa- és szépségápolási kezelés közül is választhat. A szállodai tartózkodása alatt sem kell lemondani az edzéseiről, a modern fitneszterem kiváló sportolási lehetőségeket kínál.

A szálloda különlegessége, hogy a világhírű Donat Mg ásványvizet közvetlenül a forrásból kóstolhatja meg itt. Ez a víz büszkélkedhet a legmagasabb természetes magnézium tartalommal a világon.

Atlantida Boutique Hotel *****

Atlantida Boutique Hotel *****

Cvetlični Hrib 1 , Rogaška Slatina
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
ATLANTIDA ROGAŠKA D.O.O. Cégjegyzékszám: 3740340000


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
50 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 10 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
13 km

Utazási tippek

Aqualuna Termálpark

Aqualuna Termálpark Utazási tipp

Szlovénia keleti részén, a Terme Olimia termálfürdő közvetlen közelében található Aqualuna aquapark a víziélmények paradicsoma. A park 3000 m² vízfelülettel és 24-32 °C-os vízzel teli medencékkel várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Itt kipróbálhatja többek között a hullámmedencét és a kalózhajó medencét is. Az aquapark legnagyobb attrakciói egyértelműen a vízicsúszdák, melyek közül a legnépszerűbb a King Cobra, amely óriáskígyó alakjában tekereg lefelé.

Nyitvatartási idő:

  • hétköznapokon 9:00 és 20:00 óra között.
  • hétvégén 8:00 és 20:00 óra között.

Belépő:

  • Felnőttek: 15-19 € (szezontól függően)
  • Gyermekek 13,9 éves korig: 12-14 € (szezontól függően)
További információ
Rogaška Slatina városa
Rogaška Slatina városa
Boč-Donačka gora Natúrpark
Boč-Donačka gora Natúrpark
Laško fürdővárosa
Laško fürdővárosa