Töltődjön fel a szlovéniai Rimske Toplice-ben található Hotel Rimski dvor **** superiorban, ahol igazán különleges élmény várja majd. Tökéletesen kikapcsolódhat a luxus szobákban, valamint a római fürdők mintájára kialakított wellness-részlegben. Utalványunknak köszönhetően luxus félpanziós ellátásban, valamint változatos animációs programokban lesz része.

A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Rimski dvor ****superior szálloda valóságos balzsam volt az idegeinkre. Ha tökéletes pihenésre vágyik a mindennapi gondoktól a természet nyugalmában, akkor ez az ideális választás. A szálloda fénypontja a gyönyörű, antik ihletésű fürdő, amely az épület teljes belső terét áthatja. A termálmedencékből és a szaunavilágból ki sem akartunk jönni. Élveztük a bőséges svédasztalos reggeliket és vacsorákat is és nagyra értékeltem, hogy a szálloda szem előtt tartja a diétás/alternatív étkezésű vendégek igényeit is. ”

Eliška Srncová - Senior copywriter
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-10 2023

A szálláshelyről

A Hotel Rimski dvor ****superior szálloda, a Rimske Terme üdülőhely része, amely a híres szlovén fürdővárosban, Rimske Toplice-ban található. Az ókori római építészet által ihletett termálfürdők mellett felfedezheti a környék természeti és kulturális látnivalóit.

A fürdőparkban (150 m) megcsodálhatja a világ minden tájáról összegyűjtött különleges fákat, mint például a japán ciprust, vagy a kaliforniai cédrus fát. A parkból haladjon tovább az egykori Viktória-sétányon, amely az I. világháborús orosz hadifoglyokról kapta a nevét (de a 47 fogoly között voltak csehek, szlovákok és lengyelek is), akik saját kezűleg építették az 1,2 km hosszú sétányt.

Érdemes ellátogatni a 19. század végén épült Lourdes-i Szűz Mária templomhoz (2,4 km), vagy a Aškerc-tanyához Senožetiben (550 m), ahol az egyik leghíresebb szlovén költő, Anton Aškerc töltötte ifjúkorát. A birtokot ma is az ő leszármazottai vezetik, valamint a túra során lehetősége van megkóstolni a házi készítésű juhsajtot is.

A tapasztaltabb túrázók meghódíthatják a Kopitnik (4,7 km, 910 m), a Lisca (13,7 km, 948 m) és a Veliko Kozje (11 km, 993 m) csúcsokat, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre.

Hol fogok aludni?

Szállása egy elegáns Standard kétágyas szobában lesz, amely gyönyörű, hangulatos belső térrel rendelkezik. A szobában egy privát fürdőszoba nagy zuhanyzóval, egy kényelmes franciaágy, íróasztal, asztal székekkel, TV, telefon, valamint minibár és széf is található. Minden szoba légkondicionált, és természetesen vezeték nélküli internet-hozzáférés is biztosított.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Ferdinánd császár étteremben minden napot egy bőséges svédasztalos reggelivel kezdhet és egy ízletes büfé vacsorával zárhat le, ahol hideg és meleg ételek, valamint előételek, saláták, desszertek és gyümölcsök széles választékával várják.

Napközben egy finom ebédet is elfogyaszthat a Sofija étteremben, ahol nagyszerű házias ételeket és nemzetközi különlegességeket kóstolhat meg. A menü összeállításánál nagy hangsúlyt fektetnek a szezonális és helyi alapanyagok felhasználására.

Látogasson el a Viktória hercegnő kávézójába, ahol hagyományos római receptek szerint készített teákat, malzumi borokat, kiváló kávét, valamint finom desszerteket is kóstolhat. Különböző konyakok és whiskyk széles kínálatából van lehetősége választani, melyek mellett szivarokat is kínálnak, ami tökéletes egy péntek, vagy szombat estére egy kellemes élőzene mellett.

A medence mellett pihenve sem marad éhen, ugyanis a medence bárnál gourmet burgereket és más hamburgerspecialitásokat, koktélokat és különböző italokat is megkóstolhat. A hab a tortán a frissítő jégkrém, amely széles ízválasztékkal várja a vendégeket.

Hol kapcsolódhatok ki?

A gyógyfürdő hagyományai ezen a területen már több mint 2000 éve léteznek, így igazán különleges élményben lehet itt része. Az Amalija wellness-részlegen egy gyönyörű fedett medence (32 °C), 4 fedett pezsgőfürdő (35 °C), egy szabadtéri medence panorámás kilátással (32 °C), valamint 3 szabadtéri pezsgőfürdő (35 °C) található.

A szaunavilágban beltéri szaunák - finn (80-100 °C), 2 gőz (40-55 °C) és 2 infra (45-65 °C), kültéri szaunák - finn (80-100 °C), (60-65 °C) és gyógynövény (50-60 °C), tepidárium (37 °C), relaxációs részleg, beltéri pezsgőfürdő és hűtőmedence várja a vendégeket.

A masszázsok és kezelések széles választékát is igénybe veheti, beleértve a relaxáló masszázsokat, a méregtelenítő kezeléseket, valamint a gyermekeknek szóló masszázsokat is.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda 5. emeletén található egy nagy fitneszterem (134 m²), ahol nemcsak professzionális gépeken edzhet, hanem személyi edző vagy táplálkozási tanácsadó szolgáltatásait is igénybe veheti, valamint itt tartózkodásuk alatt változatos animációs program is várja.

Hotel Rimski dvor ****superior

Hotel Rimski dvor ****superior

Toplice 10 , Rimske Toplice
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
Terme Resort d.o.o. Cégjegyzékszám: 6408605000


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 8 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
0,5 km
Sípálya
16 km

Utazási tippek

Laško fürdővárosa

Laško fürdővárosaUtazási tipp

A Laško fürdővárosa gyönyörű környezetben, a Savinje folyó völgyében, Maribortól délre található. Itt pihenve élvezheti a gyönyörű természetet és a termálfürdőket. A víz kellemes 32-34 °C-os, és a magas kalcium-, nátrium- és magnéziumtartalmának köszönhetően hozzájárul a reumás és ízületi betegségek kezeléséhez. A gyermekek is biztosan élvezni fogják az itt töltött időt, hiszen csúszdákkal ellátott medencék, hullámmedencék és vad folyó medence várja a vendégeket. A víz mellett más is folyik a környéken hiszen a méltán híres Laško Pivo és Zlatorog söröket főzik itt 1825 óta.

További információ
Celje vára
Celje vára
Erdei faház
Erdei faház
Šmartinsko-tó
Šmartinsko-tó