Tenger, bor, látnivalók és csodálatos ételek - egyszóval álmai nyaralása várja Önt a Barbara Piran Beach Hotel & Spa Superior ***-ban. Utalványunknak köszönhetően kényelmes, erkélyes szobában pihenhet, finom reggelivel vagy félpanziós ellátás választása esetén ízletes vacsorával is várják. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően mindössze néhány perc sétára lesz a nagyszerű látnivalóktól és nevezetességektől. További kényeztetésért pedig ellátogathat a szálloda szaunákkal és jégbarlanggal felszerelt wellness-részlegébe.

A szálláshelyről

A Barbara Piran Beach Hotel & Spa Superior *** szálloda a festői Piran városában található, Szlovénia egyik legszebb helyén. Az egyedi építészet és az évi több mint 2600 napsütéses óra szint már olaszos jelleget kölcsönöz a városnak, ami miatt a "Szlovénia Velencéje" becenevet kapta. A szálloda a tenger és a tó (sőt, Szlovénia egyetlen tava, ahol a sós és az édesvíz keveredik) között található, így a gyönyörű hangulat garantált.

Itt tartózkodása alatt felfedezheti a város minden varázsát. És ezekből van bőven! Menjen el a Preseren's Quay rakpartra (1,6 km), amely tele van gyönyörű kávézókkal, nézze meg a Tartini téren (1,4 km) található híres hegedűművész emlékművét, majd a híres 15. századból származó Benecanka-házat (1,3 km). Látogasson el a Minoriták kolostorába és a Szent Ferenc-templomba (1,2 km), amely hosszú múltra tekint vissza és gazdag művészeti tárgyi gyűjteményt őriz, vagy hódítsa meg a Városfalat (1,1 km), ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik. Nyáron a strandon is rengeteg lehetőség nyílik a fürdőzésre és a pihenésre, látogasson el például a Fiesa Beach (150 m), a Pacug (950 m) vagy a Salinera (2,5 km) strandokra.

A kíváncsi szemek ellátogathatnak a Sergei Maser Tengerészeti Múzeumba (1,5 km) vagy a Piran Akváriumba (1,5 km). Szuvenírként vásárolja meg a Piranske soline márka egyik sótermékét, mivel a tengeri só bányászata jellemző erre a városra. Ha több napra érkezik, akkor fedezze fel a környező kirándulóhelyeket. Egyedülálló élményt nyújt majd a Sečoveljske soline (8,8 km) - Szlovénia legnagyobb sómezőinek látványa. A Piran városára jellemző sóbányászat történetével a helyi múzeumban ismerkedhet meg. Szintén érdemes megnézni Szlovénia egyik legszebb strandját, a Monsoon Bay-t (7,4 km), a bájos Izola kisvárosát (10,4 km) vagy a Skocjanski zatok természetvédelmi területet (20,1 km).

Strandok és tengerpart

Nyáron rengeteg lehetősége lesz az úszásra és a pihenésre a strandon. A szállodához legközelebbi strand a Fiesa Beach (150 m). Nagyrészt kövezett és sziklás, egy sekély, gyermekek számára is alkalmas terület. A strand és a búvárkodás kedvelt helyszíne is, ahol sportfelszerelés-kölcsönzés, valamint napozóágyak és napernyők bérlése is lehetséges.

A közeli Pacug (950 m) vagy Salinera (2,5 km) strandok is elérhetőek. Pacug egy betonozott strand mólóval, Salinera pedig főként kavicsos, néha füves, kellemesen árnyékos fákkal. Ha homokos strandok csábítják inkább, menjen Portoroža (5,3 km) felé, amelynek városi strandja a környezet tisztaságáért kék zászlóval is büszkélkedhet.

Hol fogok aludni?

Szállása egy szellős kétágyas erkéllyel és tengerre néző kilátással rendelkező szobában lesz. A szoba felszereltségéhez tartozik egy franciaágy vagy 2 egyszemélyes ágy, íróasztal, TV, széf, légkondicionáló, minibár és zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, hajszárítóval és piperecikkekkel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda stílusos éttermében hagyományos szlovén ételeket kóstolhat. Nyáron kiülhet a teraszra is, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre.

A meleg nyári napokon látogasson el a Beach Bar-ba, ahol apró harapnivalókat és frissítő koktélokat fogyaszthat, míg a szálloda modern borozója a legjobb borok széles választékával kellemes esti szórakozóhelyként szolgál.

Hol kapcsolódhatok ki?

Szeretne pihenni és maga mögött hagyni a mindennapi gondokat? Látogasson el a szálloda wellness-részlegébe, ahol 2 szauna, egy jégbarlang és egy masszázsszalon várja a kezelések széles választékával.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában biciklit vagy robogót is bérelhet, amellyel felfedezheti a történelmi város szűk utcáit.

Barbara Piran Beach Hotel & Spa Superior ***

Barbara Piran Beach Hotel & Spa Superior ***

Fiesa 68 , Piran
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
EUROTAS HOTELI d.o.o. Cégjegyzékszám: 6618952000


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
18 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 19 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Távolság a tengertől
20 m
Busz megálló
1,7 km
Aquapark
4,3 km

Utazási tippek

Piran városa

Piran városa Utazási tipp

Piran a szlovén tengerpart legszebb városa, több mint 500 évig a Velencei Köztársasághoz tartozott, majd az Osztrák-Magyar Monarchia része is volt, így az óváros legtöbb épülete barokk vagy a szecessziós stílusban épült. Az olaszos mediterrán hangulatú tengerparti városka zegzugos macskaköves utcácskái romantikus és történelmi hangulatot árasztanak. A város kagyló alakú főtere felé magasodó Szent-György templom tornyából csodálatos kilátás nyílik erre a kis ékszerdobozra, valamint az Adriai-tengerre. A Pirani várfal maradványairól csodálatos kilátásban lehet része az óvárosra és a Trieszti-öbölre is.

Piran strandjai
Piran strandjai
Piran Akvárium
Piran Akvárium
 Sečovlje sómező
Sečovlje sómező