Tengerparti nyaralás kutyával

Szeretne a tengerparton pihenni, de nem szeretné egyedül otthon hagyni négylábú kedvencét? Ne essen kétségbe, válasszon olyan tengerparti szálláshelyet ahová kutyáját is magával viheti. Mit szólna például Horvátországhoz, Olaszországhoz vagy a Balti-tengerhez?

Ajánlatok betöltése...

Összesen 60 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda közvetlenül a tengerparti sétány és a kavicsos strand mellett található. A tenger mellett, csobbanhattunk a szálloda bel- és kültéri medencéjében is. A tágas szobánk hatalmas erkélyéről csodás kilátás nyílt a tengerre. Igazán otthonosan éreztük magunkat és a légkondicionálónak köszönhetően az éjszakáink is zavartalanul teltek. Az all inclusive ellátás bőséges ételválasztékából kóstolhattunk, és a legfinomabb italokat fogyaszthattuk a nap szinte bármely szakában. Pag szigete is gyönyörű, mindenképpen látogasson át a Marino hajóval.”

Norbert Handra
Norbert Handra
Értékesítési csapat


Már régóta a tengerparti nyaralás jár a fejében, de idén végre nem csak a családot, hanem a kutyáját is magával vinné? Ha kínálatunkból válogat, akkor nincsen semmi gond, számos ajánlatunkban szereplő tengerparti szálloda várja nagy szeretettel négylábú kedvencét.

A tengerhez kutyával? Természetesen!

Akár Horvátország, Olaszország vagy Lengyelország strandjait keresné fel, nincs szükség a drága kutyaszitterre, és az állandó aggódástól is megkímélheti magát, hiszen nyugodtan magával viheti családja mellett leghűségesebb barátját is, hogy együtt élvezzék a tengerben való fürdőzést és a helyi kultúra felfedezését.

Válogasson kutyabarát apartmanjaink, vendégházaink és szállodáink között, ahol akár ingyenesen is elszállásolják a kis kedvencét. Nem ragaszkodik a tengerhez, csak a vízparti vakációhoz? Tekintse át vízparti kutyabarát szálláshelyeink széles kínálatát.