A modern Hotel Jama **** közvetlenül a Postojna-barlang mellett, a titokzatos földalatti világ bejáratától mindössze néhány méterre található. A szállás a kényelmes szobák mellett bőséges reggelivel vagy félpanziós ellátással igyekszik vendégei kedvében járni. Fedezze fel Ön is a környék látnivalóit, amihez a hotel belépőkedvezményekkel járul hozzá!

A szálláshelyről

A Hotel Jama **** mindössze egy rövid sétára a híres Postojen-barlang bejáratától és az egyedülálló Predjamai-vár közelében található. Szlovénia leghíresebb látnivalója közül nem egy szó szerint csak egy karnyújtásnyira van szállásától, ahol a látnivalók megcsodálása után kényelmesen pihenhet.

A szálloda közvetlenül a Postojnai Barlang Park területén található, mindössze néhány méterre a barlang bejáratától. A Postojna-barlangot Szlovénia legszebb karsztbarlangjaként és Európa leglátogatottabb karsztbarlangjaként tartják számon. Barlangtermek, 19 kilométernyi járat, lenyűgöző karsztalakzatok várják Önt a barlangrendszerben tett túra során. A helyi Viváriumban az "emberhal" (Barlangi vakgőte) nevű állat számít a legnépszerűbb látványosságnak.

Postojnai tartózkodása során semmiképpen ne hagyja ki a Predjamai vár (9,7 km) meglátogatását. Fedezz fel a sziklába vájt szokatlan erődítmény tornyait, a várkápolnát és a vár alatti barlangrendszer, amit lámpással járhat be. Hasonlóan titokzatos földalatti világban barangolta Slovinski Kras (10 km) településén is. Nem kell sokkal többet utazni a Skocjan- (31 km) vagy a Križná-barlanghoz (29 km) sem, ahol földalatti tavakon csónakázhat.

De kellemesen pihenhet a szálloda körüli parkban is – amin keresztülfolyik a a Pivka folyó – vagy étkezés közben, mivel a környéken számos nagyszerű étterem található, amelyek hagyományos és modern menüt is kínálnak vendégeiknek.

Hol fogok aludni?

A nemrégiben felújított Hotel Jama ***** 156 kétágyas, légkondicionált szobájának egyikében szállhat meg. Néhányukban 2 pótágy is elhelyezhető. Minden szoba modern, és káddal vagy zuhanyzóval ellátott privát fürdőszobával rendelkezik. Természetesen az ingyenes WiFi kapcsolat sem fog hiányozni.

A következő lehetőségek közül választhat:

  • A Kis kétágyas szoba (15 m²) egy stílusosan berendezett kisebb szoba, erdőre néző kilátással. Felszereltségéhez egy 140 cm széles ágy, egy íróasztal, egy TV, egy minibár és egy széf tartozik. A fürdőszobában zuhanyzó vagy kád, illetve WC és hajszárító található.

  • A Kétágyas szoba (21 m²) 2 ággyal (2 x 90 x 200) rendelkezik. Ezen kívül nagy íróasztal, TV, minibár és széf áll rendelkezésére. A függönnyel ellátott fürdőszobában zuhanyzó vagy kád illetve WC és hajszárító található. A szobából kilátás nyílik az erdőre. Felár ellenében Superior kétágyas szobát is foglalhat, amelyhez erkély is tartozik, aminek ülősarkából kényelmesen élvezheti a parkra néző kilátást.

  • A Háromágyas szoba (26 m²) a legjobb választás egy háromtagú család számára, akik 2 ágyon (2x 90 x 200) és egy pótágyként használható kanapén térhetnek nyugovóra. A szobában ezen felül íróasztal, minibár, széf és káddal vagy zuhanyzóval, illetve hajszárítóval és WC-vel ellátott fürdőszoba található. Ha a parkra néző kilátásban a szoba privát erkélyéről gyönyörködne, akkor válassza a Superior háromágyas szobát.

  • A Superior családi szoba (31 m²) maximum 4 fő befogadására alkalmas, akik 2 különálló ágyon (2x 90 x 200) és egy kétszemélyes kanapéágyon hajthatják álomra a fejüket. A belső tér a fa és a fekete szokatlan kombinációjával minden vendéget lenyűgöz. A kényelmét ezen felül íróasztal, TV, minibár, széf és a parkra néző erkély szolgálja. A fürdőszobában zuhanyzó vagy kád, illetve WC és hajszárító található.

  • A Családi lakosztály (81 m²) 2 hálószobával, 2 fürdőszobával és egy extra WC-vel rendelkezik. Ez a szoba bőséges helyet biztosít akár 6 vendég számára is, akik egy franciaágyon, 2 különálló ágyon és egy kétszemélyes kanapéágyon pihenhetik ki a programokkal teli napokat. A szobában ezen felül íróasztal, TV, minibár és széf is található, a fürdőszobában pedig kád vagy zuhanyzó és hajszárító áll rendelkezésre. A lakosztály nagy teraszán kényelmes ülőhelyeken pihenhet az egész család, miközben elmerül a csodálatos panorámában.

  • A Executive lakosztály (68 m²) tágas szobájában akár 4 vendég is kényelmesen elfér, 2 fő egy franciaágyon és 2 fő egy kétszemélyes kanapéágyon. A fürdőszobában a fürdőkád mellett prémium kategóriás piperecikkek és hajszárító is található. A lakosztály büszkesége az íróasztallal ellátott munka- valamint a futópaddal és multifunkciós edzőgéppel ellátott fitneszsarok. Ezen kívül TV, minibár és széf is a vendégek rendelkezésére áll. A nagy teraszról pedig szép kilátás nyílik a szállodát körülvevő parkra.

  • A Junior lakosztály (40,5 m²) kiváló választás egy négytagú család vagy egy baráti társaság számára. Két különálló ággyal és egy kétszemélyes kanapéággyal rendelkezik, amely pótágyként is használható. Felszereltségéhez továbbá egy íróasztal, egy TV, egy minibár és egy széf járul hozzá. A fürdőszobában WC és kád vagy zuhanyzó található. A parkra néző privát erkély pedig minden vendég örömét szolgálja.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A földalatti világ felfedezése igazán ki tudja meríteni az embert, de szerencsére a hotel exkluzív éttermében, a Čarobni vrt (Varázskert)-ben ínyenc fogások segítségével töltődhet fel. A helyi és szezonális alapanyagokból készült különlegességeket a szakácsmesterség virtuózai készítik. Reggel bőséges büféreggelit fogyaszthat, ha pedig a félpanziós ellátást választja, akkor ezt a büfé vagy felszolgált vacsora egészíti ki. Az étkezéseket az étterem kültéri, parkra néző teraszán is megejtheti.

A szálloda egész este nyitva tartó bárjában szlovén borokat és egyéb alkoholos valamint alkoholmentes italokat fogyaszthat. Ünnepelje az üdülés gondtalan napjait a legfinomabb szlovén italok megkóstolásával.

Hotel Jama ****

Hotel Jama ****

Jamska cesta 28 , Postojna
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
Postojnska jama, d.d. Cégjegyzékszám: 5004365000


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
50 €/éjszaka
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Távolság a tengertől
45 km
Busz megálló
42 m

Utazási tippek

Postojnai cseppkőbarlang

Postojnai cseppkőbarlang Utazási tipp

Postojnai cseppkőbarlang a világ egyik legnépszerűbb és legnagyobb nyilvánosan látogatható barlangja. A barlangrendszer teljes belső területe 1.7 millió köbméter és itt közlekedik a világ egyetlen kétvágányú földalatti kisvonata mellyel 3,7 kilométeres utazást is tehet. A barlang egy másik érdekessége, hogy itt található a világ egyetlen földalatti postahivatala is.

Összesen 175 állatfaj él a postojnai barlangokban, melyeknek legnagyobb része kizárólag barlangokban fordul elő, és teljesen vak. Ezek közül a barlangrendszer szimbóluma a különlegesen ritka és egyedülálló barlangi vakgőte.

Predjama vár
Predjama vár
Vivarium Postojna állattani múzeum
Vivarium Postojna állattani múzeum
Škocjan-barlangok
Škocjan-barlangok