Karintia: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Bad Gastein SziklafürdőLegkedveltebb utazás

A hegycsúcsok legyőzése és az egész napos síelések természetesen több napon át is élvezhetőek, de eljön az idő, amikor pihenésre lesz szüksége. Erre nincs is jobb hely mint a Bad Gastein Sziklafürdő, amely 1 100 méter tengerszint feletti magasságban épült, az alpesi természet kellős közepén. A fürdő az év bármely szakaszában látogatható, nyáron a füves réten nyújtózhat ki és napozhat, télen pedig a melegvizes medencéből élvezheti a lenyűgöző kilátást a környező hegycsúcsokra.

További információ

Bad GasteinLegkedveltebb utazás

Bad Gastein fürdővárosát a hegyekkel védett Gastein-völgyben találjuk. Fördőkön kívül vízesésekkel és kiváló éttermekkel is találkozhatunk itt. A nyári időszakban kitűnő kiindulópontként szolgál családi kirándulásokhoz, vagy megerőltetőbb alpesi túrákhoz. A téli hónapokban természetesen a síelésé a főszerep, a helyi síbérlet felhasználható a völgy bármely sípályáján. Így az egész év folyamán biztosított a szórakozás a mesésen gyönyörű természet lágy ölében. A városból elindulva pazar sétában lehet része a patak mentén, az ösvények enyhe emelkedésének köszönhetően a gyermekével és a babakocsival is könnyen megbírkózik majd a tereppel. A környéken réteken legelő állatokkal, játszótérrel és további érdekességekkel találkozhat.

További információ

Térkép utazási tippekhez57 utazási tipp

Karintia: Kirándulási ötletek

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet