Éljen át egy mesés pihenést az alpesi Gutshof Zillertal **** szállodában. Pihenését ízletes reggelivel, medencével és szaunákkal felszerelt wellness korlátlan használatával, kerékpár kölcsönzéssel és további szolgáltatásokkal tesszük még kellemesebbé. Bónuszként a Hintertux gleccser csak egy karnyújtásnyira található a szállodától.

A szálláshelyről

Élvezze a tökéletes nyugalmat a Zillertali-Alpok luxus szállodájában, a Gutshof Zillertal ****-ban. A szállodát mesébe illő alpesi természet veszi körül, a Hintertux gleccser csupán 17 km-re található. A nyári időszakban a Stausee Stillup tó, vízesések, vagy a nagy hírnévnek örvendő Alpenrose is várja látogatását. Télen a síközpontok sípályáin élvezheti az aktív pihenést, az Ahornbahn és Penkenbahn felvonókhoz ingyenes buszjárattal el is juthat.

Hol fogok aludni?

Szállás kényelmesen berendezett kétágyas Classic szobában, vagy a studio szobák egyikében (Ahorn, Penken, Gruenberg). Pótágy elhelyezése lehetséges. A studio szobák és a Classic szobák a 4*-os előírásnak megfelelnek és a saját fürdőszobán túl kávéfőzővel, kanapéval, minibárral, széffel, HD televízióval, hajszárítóval és fürdőköpenyekkel rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az ínyenc falatokat a szálloda éttermében élvezheti. Kóstolja meg a helyi borokat is, amelyek egyenesen a szálloda borospincéjéből származnak. A szálloda számára a vendégek elégedettsége a legfontosabb, ezt bizonyítja a szállodai pékség is, amelynek köszönhetően minden reggel friss pékárukkal indíthatja a napot, egyenesen a kemencéből.

Hol kapcsolódhatok ki?

A csomag ára tartalmazza a belépést a medencébe, a finn szaunába és a gőzfürdőbe . El tudna képzelni jobb kikapcsolódást egy nagy túra után a környéken?

Hotel Gutshof Zillertal ****

Hotel Gutshof Zillertal ****

Stillupklamm 826 , Mayrhofen
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Gutshof Hotelbetrieb GmbH Cégjegyzékszám: 334412


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,8 km
Távolság a tótól
42 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
1 km