Fedezze fel Ausztria fővárosát és szálljon meg a Holiday Inn Vienna - South **** szállodában. A szobából mesés kilátás nyílik majd a városra és a szálloda nagyszerű elhelyezkedésének köszönhetően jól megközelíthetők lesznek a híres látnivalók is. Utalványunknak köszönhetően modern, kényelmesen berendezett szobában pihenhet, napját pedig a helyi termékekkel teli svédasztalos reggelivel indíthatja.

A szálláshelyről

Ahogy a neve is mutatja, a Holiday Inn Vienna - South **** szálloda az osztrák fővárosban, Bécsben található, amely nemcsak modern szállást kínál, hanem nagyszerű elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthetők lesznek a legérdekesebb látnivalók és nevezetességek.

Látogasson el a Schönbrunni-katélyhoz (3,6 km), ahol megnézheti, hogyan éltek egykor a Habsburg-monarchia tagjai, vagy a barokk Belvedere-kastélyhoz (4 km), ahol Gustav Klimt festőművész alkotásait tekintheti meg. Nem szabad kihagynia a város egyik jelképét, a Szent István-székesegyházat (5,1 km) vagy az ókori építészet által ihletett Parlament épületét (5,3 km) sem. A történelem szerelmesei ellátogathatnak a Leopold Múzeumba (4,7 km) vagy a Művészeti és Történeti Múzeumba (4,8 km) is.

Gyerekekkel fedezze fel a legendás Práter vidámparkot (7,1 km), ahol az ikonikus óriáskeréken utazhat, vagy a Bécsi Állatkertet (4 km), amely állítólag a világ legrégebbi állatkertje. Ha szereti a pandákat, akkor mindenképp érdemes betérni ide. Télen a város csodálatos karácsonyi vására várja, forralt borral, perecekkel és egyéb finomságokkal. Ha pedig a sí szerelmese és egy napot sem bír ki sílécek nélkül, akkor hódítsa meg a Dollwiese síterep sípályáit, amely mindössze 8 km-re található.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos, teljesen modern felszereltséggel ellátott Comfort szobában lesz. A belső tér harmonikus színekben pompázik, berendezése pedig a funkcionalitás és a kellemes hangulat jegyében készült. Minden szoba franciaággyal, síkképernyős TV-vel, íróasztallal, karosszékkel, telefonnal és WiFi csatlakozással van felszerelve. A szobához természetesen egy privát zuhanyzós fürdőszoba is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda konyhája a helyi beszállítókkal dolgozik, hogy mindig a környék legfrissebb hozzávalóiból készítsék el az ételeket. A Twenty Two étteremben gyönyörű panorámás kilátás nyílik Bécs városára, miközben minden reggel elfogyaszthatja a bőséges svédasztalos reggelit. A kínálatban természetesen mindent megtalál, mint például péksütemények, kolbászok és sajtok, lekvárok, gyümölcsök, joghurt és müzli. Napközben az étlapról rendelhet, illetve a nap lezárásaként is betérhet az étterembe egy vacsorára. Ha egy csésze finom kávéra, frissítő italra vagy egy kis harapnivalóra vágyik, látogasson el a Lobby Lounge bárba.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktívabb vendégek a szálloda teljesen felszerelt fitness termébe is ellátogathatnak, ha egy kis testmozgásra vágynak.

Holiday Inn Vienna - South ****

Holiday Inn Vienna - South ****

Wienerbergstrasse 7 , Vienna
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Wagner Kurzreisen GmbH Cégjegyzékszám: HRB166756B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
22 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 25 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4,9 km
Busz megálló
0,1 km