A következő utazása alkalmával válassza Ausztriát és szálljon meg a JUFA Hotel Neutal ***-ban. A szállás nagyszerű elhelyezkedésének hála felfedezhet egy gyönyörű borvidéket, élvezheti a nagyszerű gasztronómiát és csodálatos látnivalókat tekinthet meg. Látogassa meg például a Fertő-tavat, vagy hódítsa meg a közeli várakat és kastélyokat. A szállodában ízletes félpanziós ellátás és egy remek wellnessrészleg várja. A gyerekek pedig játékszobában, a játszótéren vagy a mini állatkertben szórakozhatnak.

A szálláshelyről

A JUFA Hotel Neutal *** az ausztriai Neutal városában, a magyar határ közelében fogadja vendégeit. A gyönyörű helyszín kiváló nyaralási célpont a kultúra, a gasztronómia és a sportok kedvelőinek, akkor is ha gyermekeikkel együtt érkeznek.

Tartózkodása alatt mindenképpen kiránduljon el a Blaufränkischland borvidékre (18,8 km), ahol elmerülhet a festői szőlőültetvények látványában és megkóstolhatja a pazar heyi borokat is. Nyáron frissüljön fel a Récény közelében fekvő Badesee-tóban (13 km), vagy látogasson el a legendás Fertő-tóhoz (41 km), ahol az úszás mellett a vízi madarakat is érdemes megfigyelni. De az se bánja majd meg ha csak kedvére barangol a tavat körbeölelő, az UNESCO listáján is szereplő természetvédelmi területen.

Ha szeretne új ismeretekkel hazatérni, akkor tekintse meg a Lackenbach-kastélyban található (7,7 km) vagy a MUBA építészeti múzeum (900 m) kiállításait. Ezenkívül érdemes Lockenhaust (25,1 km) vagy Forchtensteint (27,8 km) is felkeresni. Ha pedig nem bánja, hogy egy időre Magyarországra is visszalátogat, akkor Sopron (30,4 km) látnivalóira is szánjon egy napot.

Hol fogok aludni?

Szállását egy hangulatos, modern szobában foglalhatja el. Minden szoba saját zuhanyzós fürdőszobával, TV-vel, széffel és WiFi kapcsolattal rendelkezik.

  • A Kétágyas szoba egy franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal, szekrénnyel, asztallal, valamint ülősarokkal felszerelt.

  • A Családi szoba 3 egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal vagy 3 egyszemélyes ággyal, szekrénnyel, asztallal és ülősarokkal rendelkezik.

  • A Családi szoba 4 egy franciaággyal, egy egyszemélyes ággyal és egy emeletes ággyal, valamint ülősarokkal és szekrénnyel rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda konyhája elsősorban a helyi alapanyagokra és receptekre fekteti a hangsúlyt, így lehetősége lesz megkóstolni a régió legjobb fogásait. A kínálatban vegetáriánus és gyermek menü is szerepel.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellnessrészlegében nagyszerű kikapcsolódásban lehet része, a finn szaunának és a laconiumnak köszönhetően.

Nyáron a szállodával szemben található szabadtéri medencében is megmártózhat, amely ingyenesen használható a szálloda vendégei által is, a nyitvatartási időn belül.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek egy nagy szabadtéri játszótéren és a színes játszószobában is kedvükre szórakozhatnak. De legnépszerűbb gyerekprogram, mindenképpen mini állatkert, ahol nyuszikat, kis kecskéket és csibéket simogathatnak.

JUFA Hotel Neutal ***

JUFA Hotel Neutal ***

Hans Nießl Platz 2 , Neutal
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
JFGH Neutal ErrichtungsgmbH Cégjegyzékszám: FN383996


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00 - 20:00
Kijelentkezés
7:00 - 11:00
Háziállat
19 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Távolság a tótól
41 m
Busz megálló
0,9 km
Sípálya
21 km

Utazási tippek

Lackenbach kastély

Lackenbach kastély Utazási tipp

A reneszánsz Lackenbach kastély egykor az Esterházy családé volt, és ma már újonnan kialakított vagy felújított részeiben látogatható. Az idilli kastélykomplexum Burgenland szívében fekszik. Egy gyönyörű park mellett egy koncertteremmel is büszkélkedhet. Van egy tágas terem és egy kávézó is, amelyeket rendezvények, esküvők és más jeles alkalmak alkalmával használnak.

Kerékpártúra a Fertő-tó körül
Kerékpártúra a Fertő-tó körül
Neusiedl-tó
Neusiedl-tó
Sopron
Sopron