Egy aktív pihenéssel teli nyaralásra vágyik? Akkor a Elaya Hotel Steinplatte **** szálloda Tirolban a tökéletes választás az Ön számára! Töltődjön fel az óriási wellness központban medencékkel és szaunákkal és élvezze a regionális termékeket kínáló félpanziós ellátást. Fedezze fel a természetet az elektromos kerékpártúrákon vagy kiránduljon egyet. Ráadásul ellátogathat a közelben található Kitzbühelbe is, amely a sportolók paradicsoma.

A szálláshelyről

A Elaya Hotel Steinplatte ****** az osztrák Tirolban, a Kitzbüheli Alpok közelében található, és kiváló kiindulópont a kirándulásokhoz. Például érdemes meghódítania a Steinplatte csúcsot (10,3 km), és gyönyörködni a lenyűgöző panorámában. Vagy kirándulni egyet a Pillersee-tóhoz (6,1 km), amely ragyogó kék vizével elvarázsolja Önt.

Mindössze félórányi autóútra található a jól ismert turisztikai központ, Kitzbühel is, ahol télen 233 km sípálya, köztük 46 kék, 32 piros és 18 fekete sípálya várja, több mint 60 hüttével, és 70 km gondozott sífutópályával.

Az üdülőhely nyáron is buzog az élettől, 4 luxus golfpálya, paragliding, valamint túra- és kerékpárutak várják. Elkerekezhet akár a frissítő Swarzsee (27,8 km) és Going (21,9 km) tavakhoz is. Vagy kipróbálhatja, az erdei Jochberg (35,2 km) és Bichlachbad (20,2 km) fürdőhelyeket is.

Hol fogok aludni?

A hangulatos, szellős szoba fából készült bútorokkal és hegyvidéki ihletésű dekorációval várja Önt. A maximális kényelem érdekében minden szoba zuhanyzóval vagy káddal ellátott privát fürdőszobával, padlófűtéssel és WiFi csatlakozással rendelkezik. A szoba fénypontja pedig a tágas erkély, ahonnan élvezheti a hegycsúcsokra nyíló kilátást.

A Standard szoba 26-32 m² alapterületű, franciaággyal, kanapéval, íróasztallal, széffel, tárolószekrényekkel és TV-vel rendelkezik. A fürdőszobában piperecikkek, fürdőköpeny és hajszárító található.

A Superior szoba 26-35 m²-es méretével valamivel tágasabb, mint a Standard szoba. A szobában franciaágy, kanapéágy, íróasztal, széf, tárolószekrények és TV, a fürdőszobában pedig piperecikkek, fürdőköpeny és hajszárító található.

A Családi szoba alapterülete 36 m², ahol bőven van hely egy franciaággyal ellátott hálórésznek és egy tágas pihenőhelynek ülőgarnitúrával. A szobában íróasztal, TV, széf, tárolóhely, piperecikkek, hajszárító és fürdőköpeny is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Kulinárium étteremben kipróbálhatja a hagyományos tiroli konyha remekeit modern megközelítéssel. Az ételek főleg helyi alapanyagokból készülnek, az élményt pedig az étterem gyönyörű belső tere fokozza. Jó idő esetén, akár kiülhet a bájos teraszra is, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a hegyekre.

Vacsora után látogasson el az elegáns Waidring bárba, és kóstolja meg a helyi söröket, borokat vagy a kedvenc italát.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Wellness Centre Tyrol a béke és a pihenés szigete. A 2000 m²-es területen található egy:

  • Fűtött bel- és kültéri úszómedence pihenőágyakkal.
  • Szaunavilág beltéri finn szaunával, panorámás kültéri szaunával, hagyományos brechlbadi szaunával és fenyőillatú gőzfürdővel.
  • Frissítő bár, friss gyümölcsökkel és snackekkel
  • Body & Soul SPA zóna masszázsok és relaxációs kezelések széles választékával
  • Beltéri és kültéri edzőterem modern eszközökkel

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek nemcsak a környékbeli látnivalóknak köszönhetően lesz felejthetetlen ez a pihenés, hanem a gyerek saroknak, a játszószobának és a szabadtéri játszótérnek köszönhetően is.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Bármilyen sportot is űz, a szállodához tartozó tárolóhelyiséggekben elférnek a sílécek, kerékpárok és egyéb sporteszközök is. Ráadásul elektromos kerékpárokat is bérelhet akár.

Elaya Hotel Steinplatte ****

Elaya Hotel Steinplatte ****

Sonnwendstraße 13b , Waidring
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a tótól
5,5 km
Busz megálló
0,9 km
Sípálya
0,7 km
Sífutás
4,6 km

Utazási tippek

Salzburg

Salzburg Utazási tipp

Szeretné felfedezni Mozart szülővárosát, ahol évszázadokon át sót bányásztak? Akkor irány Salzburg, amely városközpontja megérdemelten szerepel az UNESCO világörökség listáján.

Hova látogasson el Európa egyik "legzöldebb" városában?

  • Szent Péter apátsági templom, vagy Salzbrugi dóm
  • Leopoldskron kastély, ahol a híres muzikált, a „The Sound of Music“ filmet forgatták
  • Hohensalzburg erőd
  • W. A. Mozart szülőházában otthont adó kiállítás
  • minden évben megrendezett Salzburgi Fesztivál zenei és színházi előadásokkal

A kulturális és történelmi jelentőségű emlékhelyek látogatása közben pihenjen meg a gyönyörű kertek és kastélyi parkok egyikében, vagy látogasson el a Salzbrugi Állatkertbe.

További információ
Zell am See
Zell am See
Kaprun vára
Kaprun vára
Kitzbühel nyáron
Kitzbühel nyáron