A Boutique Hotel Die Alpbacherin a festői Alpbach hegyi faluban található, amelyet Ausztria legszebb falujának tartanak. A csodás túraútvonalak hálózatán fel fedezheti a környék látnivalóit. Egy a szabadban töltött aktív nap után pedig az extra félpanzió gondoskodik a finom ízekről. A vendégeket továbbá üdvözlőital várja és a pezsgőfürdőben tudnak lazítani.

A szálláshelyről

A Boutique Hotel Die Alpbacherin Ausztria legszebb falujának tartott Alpbach festői hegyi faluban található. Ez a régió az év bármely szakában tökéletes választás az aktív pihenéshez.

A szálloda mindössze 2 km-re található a híres Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau sítereptől, amely több mint 100 km-nyi, különböző nehézségű pályákkal várja a téli sportok kedvelőit, melyeken 46 felvonó üzemel. Magas fekvésének köszönhetően a síterep ideális hóviszonyokat kínál ősztől tavaszig. Kiváló területeket várják a freeride szerelmeseit, valamint a snowboardosokat három snowpark és egy U-rámpa várja. Albachtal és Wildschönau környéke sífutásra is alkalmas és a kivilágított sífutópályákon még késő délután is sportolhat.

Az Alpbachtal régió nagyon változatos tájjal büszkélkedhet, a sziklás csúcsoktól a zöldellő rétekig. A természeti szépségeket túrázás és kerékpártúrák során fedezheti fel. Alpbachtal múltjáról és a helyi alpesi természetről többet megtudhat az Alpbacher Heimatwegen úton, amely az egész városon és környékén vezet végig. A romantikus Kaiserklamm (26 km) úton Sissi császárné nyomdokain haladhat, a Tiefenbachklamm úton pedig, a Brandenberger Ache folyó völgyére nyíló látványban gyönyörködhet.

A városokból a 11 km-re fekvő Kramsach négy idilli tavának köszönhetően "tiroli fürdőként'' is ismert. A közeli Rattenberg (12 km) középkori központja kanyargós utcáival és a helyi üvegművesek termékeit kínáló üzleteivel elvarázsolja Önt. AKedvezőtlen időjárás esetén az Inneralpbachban (4 km) található múzeum és a Kramsachban található Tiroli parasztház múzeum várja a látogatókat.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes kétágyas szobában (20-25 m²) lesz privát fürdőszobával. A lágy természetes tónusok és a tölgyfa kombinációjával berendezett szobában nagyon jól fogja érezni magát. A szoba kényelmes franciaággyal, WiFi csatlakozással, LCD TV-vel, széffel, valamint tea- és kávéfőzővel felszerelt. A modern fürdőszobában zuhanyzó, WC, mosdókagyló tükörrel és minőségi piperecikkekből álló készlet található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az utalványunknak köszönhetősen extra félpanziós ellátásban lesz része. Minden reggel gazdag büféreggeli várják Önt, ahol kedvére válogathat a finomabbnál finomabb falatokból. Délután könnyű frissítőket fogyaszthat házi sütemények, levesek, desszertek és egyéb finomságok formájában. A hegyekben töltött napjának befejezéseként egy 6 fogásos vacsora menü szolgál majd, amely az osztrák és a nemzetközi gasztronómia legjavát sorakoztatja fel.

A szálloda a szezonalitásra és a helyben beszerzett alapanyagokra helyezi a legnagyobb hangsúlyt. A személyzet szívesen alkalmazkodik a diétás igényekhez is, és szívesen szolgál fel alternatív menüsort az ételintoleranciával küzdő, vegetáriánus és vegán vendégek számára.

Hol kapcsolódhatok ki?

Akár téli sportolással, akár túrázással tölti az idejét, a pihenés elengedhetetlen A szálloda 500 m²-es wellness részlegében egy fedett medence és 3 féle szauna várja. Emellett lazíthat a relaxációs zónában, a mozgás szerelmeseinek pedig egy modern fitness részleg elérhető. Felár ellenében masszázsokat és egyéb relaxációs vagy szépségápolási kezeléseket is igénybe vehet.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az 1950-es években elfogadott szigorú építészeti szabályoknak köszönhetően Alpbach még mindig megőrizte egy autentikus tiroli falu hagyományos megjelenését. Sokan szerint még mindig ez "Ausztria legszebb faluja”, mely címet Alpbach az 1980-as években kapta.

Boutique Hotel Die Alpbacherin

Boutique Hotel Die Alpbacherin

Alpbach 405 , Alpbach im Alpbachtal
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
30 €/éj ellenében bevihető - előzetes megbeszélés alapján
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
2 km
Sífutás
2,9 km

Utazási tippek

Innradweg kerékpárút

Innradweg kerékpárút Utazási tipp

Kufstein a leghíresebb európai kerékpáros útvonal, amely több mint 500 km-t tesz ki. Az útvonal Svájcból indul, és az ausztriai Innsbruckon keresztül kanyarog egészen Bajorországig. Útközben számos más kisebb kerékpárúthoz csatlakozik, így pontosan kiválaszthatja, hogy hol és milyen messzire szeretne tekerni. Ha szeret kerékpározni, egyedülálló lehetősége van arra, hogy megtapasztalja minden lelkes európai kerékpáros hagyományos zarándoklatának egy darabját.

Achensee-tó
Achensee-tó
Innsbruck
Innsbruck
Swarovski Kristályvilág
Swarovski Kristályvilág