A Holzhotel Frostholfalm-ot ****a sportkedvelők nagy örömére alpesi csúcsok veszik körül. A szálláshely közelében modern síközpontok találhatók nagyszerű lejtőkkel és csodálatos sífutópályákkal. A havas lejtőkről visszatérve pihenje ki a nap fáradalmait a hegyi panorámára néző úszómedencében, a szaunákban és a gőzfürdőben. Kezdje a napot gazdag bio reggelivel és zárja finom, 5 fogásos vacsorával.

A szálláshelyről

A Holzhotel Forsthofalm **** gyönyörű vidéken, a festői hegyi üdülőhely, Leogang (3 km) közelében található. Pihenjen aktívan egész évben az osztrák Alpok lenyűgöző csúcsai, sűrű erdők és hegyi tisztások között. A népszerű sípályák és a Epic Bikepark Leogang közelsége miatt ez a szálloda ideális választás minden sportkedvelő számára, de azok is megtalálják számításukat, akik csak pihenni szeretnének a szálloda érintetlen vidékére néző wellness részlegében.

A szálloda hatalmas előnye az elhelyezkedése - 1050 méteres magasságban közvetlenül Európa egyik legnagyobb síközpontjának sípályái alatt található. A Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang síközpont 270 km hosszú minden nehézségi fokozatú sípályával várja a látogatókat. Ezekhez 70 felvonó és felvonóvasút segít feljutni. A páratlan pályakínálatot hóparkok, éjszakai síeléshez kivilágított pályák, hangulatos hütték, naponta karbantartott sífutópályák és még sok minden más egészíti ki.

A kerékpározás szerelmesei értékelni fogják az Európa egyik legjobb kerékpáros parkjának tartott Epic Bikepark Leogang közelségét, amelynek pályákkal teli dombjai a szállástól mindössze 3 km-re találhatóak. A bikepark több mint 90 km pályaszakaszt és 9 darab alpesi hegyre vezető felvonót kínál.

A környéken több mint 400 km kijelölt túraútvonal található, amiken gyalog vagy kerékpárral fedezheti fel Ausztria e gyönyörű részének természeti szépségeit. Akár egy könnyű sétát, akár egy nehéz alpesi túrát választ, végig élvezni fogja a lélegzetelállító tájat. Túrázzon el a Birnbachloch-barlanghoz (10 km), a tiszta Ritzensee-tóhoz (13 km), a Stoissengraben-vízeséshez (15 km) vagy a romantikus Seisenbergklammhoz (26 km).

Hol fogok aludni?

A szállodát minden oldalról alpesi természet veszi körül, így minden szobából gyönyörű kilátás nyílik. A belső terek kellemes fa dekorációjából árad a svájci fenyőillat, ami kifejezetten pozitívan hat a hangulatra és az alvásra. A természetes anyagok dominálnak a fürdőszobákban is, amelyekben bio szappan, hajszárító, puha törölközők és kozmetikai tükör található.

A Hillside szoba (35 m²) egy kényelmes svájci fenyő franciaággyal, egy dohányzóasztallal és ülősarokkal, WiFi-kapcsolattal és LCD TV-vel felszerelt. Saját fürdőszobával és tágas erkéllyel rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező vidékre.

Az Forest szoba (35 m²) saját fürdőszobával és tágas, fák tetejére néző erkéllyel rendelkezik. Svájci fenyő franciaággyal, WiFi-kapcsolattal, LCD TV-vel, dohányzóasztallal, ülősarokkal és kanapéval berendezett.

A Garden szoba (34 m²) saját napozóterasszal rendelkezik, ahol a nap bármely szakában élvezheti a gyönyörű hegyi panorámát. A szobában kényelmes fenyőfa franciaágy, LCD TV, WiFi csatlakozás, kanapé, asztal és székek találhatóak. Illetve egy saját fürdőszoba is tartozik hozzá.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Aki a bővített félpanziós ellátást választja annak lehetősége lesz reggeltől estig kényeztetni az ízlelőbimbóit. Minden reggel gazdag büféreggelit fogyaszthat a helyi gazdák legfinomabb termékeiből. A reggeli menü egészséges müzlit, gyógynövényes sajtot, friss croissant-t, házi palacsintát, bundáskenyeret vagy akár a helyi erdőből származó tojást és gombát is tartalmaz. Délután csillapítsa éhségét egy könnyű snackkel, amely levesekből, salátákból vagy desszertekből áll. Az étkezései csúcsa az ötfogásos vacsora menü lesz.

A szálloda étterme kizárólag helyi termelésből származó prémium minőségű alapanyagokat használ, és a menü rendszeresen változik az évszaknak megfelelően. Az ételintoleranciával küzdő, a vegetáriánus és a vegán vendégek számára is van választék termékekből és élelmiszerekből.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda ékköve a rooftop wellness amiben kültéri medencét, 3 szaunát (finn, aroma, gőz) napozóteraszt és napozóágyakat talál. Az Alpok szerelmesei örömmel fogják tudni, hogy a wellnessrészlegből lélegzetelállító 360°-os kilátás nyílik a csodálatos alpesi tájra. Ha extra kényeztetést szeretne, felár ellenében kérhetmasszázsokat valamint egyéb relaxációs és szépségápolási kezeléseket.

Emellett a szálloda tapasztalt oktatók vezetésével rendszeresen tart jóga- és egyéb csoportos órákat, ezek a szálloda vendégei számára ingyenesek.

Holzhotel Forsthofalm ****

Holzhotel Forsthofalm ****

Hütten 37 , Leogang
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
38 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Fitness
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4,2 km
Busz megálló
3 km
Sípálya
100 m