Éljen át egy felejthetetlen üdülést a Rauris-völgyi Magas-Tauern Nemzeti Parkban. A Hotel Sonnhof *** szállodában felfrissülhet a fedett medencének és a szaunáknak köszönhetően, illetve élvezheti a bőséges félpanziós ellátást, a korlátlan ital fogyasztást és az uzsonnacsomagot. Az utalványunk számos plusz szolgáltatást tartalmaz, és a 10 év alatti gyerekek ingyen tarthatnak Önnel.

A Travelking által ellenőrizve

“Az osztrák Alpok gyönyörű, és a Hotel Sonnhof Rauris csodás kiindulópont a felfedezésükhöz, hisz csak 30 percre találhatóak olyan felejthetetlen látnivalók, mint a Zell am See tó, vagy a Kaprun gleccser. A kényelmes szobában kipihenheti a túrázás fáradalmait, a gazdag ellátás pedig segít pótolni az energiát. A szálloda wellness részleg nem túl nagy, de tiszta és kellemes. A személyzet nagyon segítőkész volt, és nagyon praktikusnak találtuk az online bejelentkezést. Ami a legjobban tetszett, az a gyönyörű kilátás volt a szoba erkélyéről, de a szálloda saját parkolóhelyeinek is örültünk.” Teljes értékelés

Jiří Homola - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-8 2022

A szálláshelyről

A Hotel Sonnhof *** szálloda egy kis dombon épült az osztrák Rauris városban. A térség számtalan sportolási és művelődési lehetőséggel rendelkezik. A völgy az aranymosásnak köszönhetően vált ismertté, amelynek kultúráját a helyi múzeumokban és kirándulásokon fedezheti fel. Nyáron és télen is egyaránt biztosított a szórakozás, a túrázáson kívül felfedezheti még a helyi erdőket és hegyi forrásokat, vagy a 80 km hosszú kerékpárút hálózat útjainak egyikét. A téli időszakban természetesen síelhet is a közeli síközpontok egyikében (például Hochalmbahnen Ski Resort), vagy kipróbálhatja a síalpinizmust, esetleg ellátogathat a téli Nugget vidámparkba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A kiváló reggeliket és büfévacsorákat a szálloda éttermében szolgálják fel, a nyári hónapokban akár a teraszon is. Amennyiben megéhezne a nap bármely szakaszában, úgy az étterem mindig szolgálatára lesz. A nemzetközi ételeken kívül alkoholtartalmú és alkoholmentes italok széles választéka áll rendelkezésére.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hosszú kirándulással töltött nap után a szálloda wellnessében pihenheti ki fáradalmait. A lazítást a fedett medence (9:00 - 18:00 és 20:00 - 20:45 között) és a finn szauna (7:30 - 9:30 és 14:00 - 20:00 között) biztosítja. A medencéből lélegzetelállító kilátás nyílik a környező 3 000 m magas csúcsokra.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermekei a játszósarokban és a szabadtéri játszótéren mókázhatnak.

Hotel Sonnhof Rauris ***

Hotel Sonnhof Rauris ***

Sonnblickweg 17 , Rauris
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Sonnhof KG Cégjegyzékszám: FN531530


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00 - 20:00
Kijelentkezés
8:00 - 10:00
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Sípálya
1 km
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Magas-Tauern

Magas-Tauern Utazási tipp

A Magas-Tauern az egyik legkedveltebb üdülőhely, nyáron és télen egyaránt. A maga hihetetlen 1 836 km² alapterületével Ausztria legnagyobb nemzeti parkjaként tartják sámon. A park rengeteg természeti kinccsel büszkélkedhet, amelyek csak a felfedezésére várnak.

És mely helyeket is érdemes meglátogatni a Magas-Tauernben?

  • Ausztria legmagasabb hegyét, a Grossglockner hegycsúcsot (3 798 m)
  • Ausztria legmagasabb vízesését, a Walcherfall vízesést (500 m)
  • Európa legnagyobb vízeséseit, a Krimml vízesést
  • Ausztria legnagyobb gleccserét, a Pasterze gleccsert, amely területe 2 400 ha
  • Bad Gastein közkedvelt fürdővárosát

Túrázás közben ne felejtse el megcsodálni a túraösvényeket ékesítő értékes növényeket és a helyi állatvilágot, amelyet zergék, bakok és sasok képviselnek. A téli hónapokban Magas-Tauern téli sportok paradicsomává alakul át. A Raurisertal központot főleg a síelés, sífútás és snowboardozás szerelmesei látogatják, gyermekei pedig megvilágított szánkópályán élvezhetik az aktív pihenést.

További információ
Bad Gastein
Bad Gastein
Bad Gastein Sziklafürdő
Bad Gastein Sziklafürdő
Glocknerblick függőhíd és kilátó
Glocknerblick függőhíd és kilátó