A Hotel Wasserfall *** Fusch városában épült, Ausztria legmagasabb hegyének (Großglockner) lábánál és biztosan elbűvöli majd kényelmével és családias hangulatával. Szálljon meg a nemrég felújított szobák egyikében és élvezze a helyi ínyencségeket, a forraltbort és a wellness részleg korlátlan használatát. Tartózkodását kültéri medencével, grillsütővel és kedvezményekkel tesszük még kellemesebbé.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat a rossz idő ellenére is. A szálloda személyzete nagyon kedves volt, és jól beszéltek angolul. Mindent bemutattak, amit az utalvány tartalmazott. A szoba kényelmes és tiszta volt és nagyon tetszett, hogy van erkély is. A tartózkodásunk fénypontjai az étkezések voltak - minden nagyon ízlett, és akkora volt a választék, hogy alig győztük. A legpraktikusabb dolog, amit a csomagból kihasználtunk, a SommerCard kedvezménykártya volt, amivel számos helyet ingyen tudtunk meglátogatni. A legnagyobb élmény pedig mindenképpen a Grossglockner alpesi panorámaút volt! :)” Teljes értékelés

Kristýna Kodrlová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2022

A szálláshelyről

Látogasson el a turista ösvényekkel és felejthetetlen élményekkel tarkított Magas-Tauern Nemzeti Park szívébe. A családias hangulatú Hotel Wasserfall *** a Großglockner lábainál épült, amely Ausztria legmagasabb hegycsúcsa. A szálloda közelében ellátogathat a Hirzbach vízeséshez (960 m), vagy a híres Zeller See tóhoz (15 km). A turista ösvényeken is pazar élményekkel lehet gazdagabb a környező tájak felfedezése közben. A téli időszakban a közeli Schmittenhöhe (9 km), vagy a távolabbi Kitzsteinhorn (20 km) síközpontok várják a síelni vágyókat.

Kis kitérővel Kaprun városába (12,7 km) is eljuthat, ahol ne hagyja ki az azonos nevű 12. századi kastélyt, a Maisi Flitzer bobpályát vagy a Tauern Spat. Ahogy a Kaprun Museum és a helyi Oldtimer Múzeum is megér egy látogatást. És ahhoz sem kell túl sokat utazni, hogy eljusson Bad Hofgastein-be (41,4 km), ahol minden időben zavartalanul pihenhet az óriási Alpentherme Gastein termálfürdőben.

A téli időszakban a közeli Schmittenhöhe (9 km), vagy a távolabbi Kitzsteinhorn (20 km) síterepek várják a síelni vágyókat. De kipróbálásra érdemes még a Maiskogel (19,9 km) és a Lechnerberg (13,3 km) síközpont, illetve a Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (32,4 km) üdülőhely** (32,4 km) is, ahol nem kevesebb, mint 270 kilométernyi pályán síelhetünk.

Hol fogok aludni?

Szállása a 28 nemrégiben felújított szoba egyikében lesz. Minden szoba TV-vel, WiFi csatlakozással, széffel, szekrénnyel, íróasztallal és székkel, valamint külön zuhanyzós fürdőszobával, valamint hajszárítóval rendelkezik.

A B kategóriás szobák kisebbek (17 m²) és nem biztosítanak pótágyat, így legfeljebb 2 fő elhelyezésére alkalmasak. Ehhez a szobatípushoz nem tartozik erkély, de az ablakokból így is gyönyörű kilátás nyílik a körnező hegyekre.

Az A kategóriás szobák nagyobbak (19 m²), és erkéllyel is rendelkeznek, ahonnan a környező vidékre nyílik mesés kilátás. A nagyobb térnek köszönhetően lehet még egy pótágyat is elhelyezni, így akár 3 fő elhelyezésére is alkalmasak.

Az A+ kategóriás szobák a legnagyobbak, 24 m²-esek. A 2 klasszikus ágy mellett 2 pótágy is elhelyezhető, emeletes ágy vagy kanapéágy formájában. Ezáltal kiváló választás családok számára. Ez a szobatípus erkéllyel is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A helyi ízeket a szálloda vidéki stílusban berendezett éttermében élvezheti. Kóstolja meg a helyi alapanyagokból készült hagyományos és nemzetközi fogásokat. Ráadásul az étlapon találkozhat vadból készült specialitásokkal is. Az étkezés után a bár italai biztosítják a felfrissülést.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hosszú nap után a szálloda finn és infraszaunával, illetve párakabinnal felszerelt wellnessében pihenheti ki fáradalmait.

Hotel Wasserfall ***

Hotel Wasserfall ***

Zeller Fusch 119 , Fusch a. d. Glocknerstraße
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Hollaus Hotel Wasserfall GmbH & Co KG Cégjegyzékszám: 70047629


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Baby barát
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a tótól
12 km
Sípálya
11 km
Sífutás
10,1 km

Utazási tippek

Magas-Tauern

Magas-Tauern Utazási tipp

A Magas-Tauern az egyik legkedveltebb üdülőhely, nyáron és télen egyaránt. A maga hihetetlen 1 836 km² alapterületével Ausztria legnagyobb nemzeti parkjaként tartják sámon. A park rengeteg természeti kinccsel büszkélkedhet, amelyek csak a felfedezésére várnak.

És mely helyeket is érdemes meglátogatni a Magas-Tauernben?

  • Ausztria legmagasabb hegyét, a Grossglockner hegycsúcsot (3 798 m)
  • Ausztria legmagasabb vízesését, a Walcherfall vízesést (500 m)
  • Európa legnagyobb vízeséseit, a Krimml vízesést
  • Ausztria legnagyobb gleccserét, a Pasterze gleccsert, amely területe 2 400 ha
  • Bad Gastein közkedvelt fürdővárosát

Túrázás közben ne felejtse el megcsodálni a túraösvényeket ékesítő értékes növényeket és a helyi állatvilágot, amelyet zergék, bakok és sasok képviselnek. A téli hónapokban Magas-Tauern téli sportok paradicsomává alakul át. A Raurisertal központot főleg a síelés, sífútás és snowboardozás szerelmesei látogatják, gyermekei pedig megvilágított szánkópályán élvezhetik az aktív pihenést.

További információ
Bad Gastein
Bad Gastein
Bad Gastein Sziklafürdő
Bad Gastein Sziklafürdő
Glocknerblick függőhíd és kilátó
Glocknerblick függőhíd és kilátó