A szíve Ausztriába húzza? A Hotel die Traube *** ideális kiindulópont az ausztriai Stájerország szépségének felfedezéséhez. Közvetlenül a szálloda mellett található a világ legnagyobb kolostori könyvtára. És nem kell sokkal többet utazni ahhoz sem, hogy a szállástól néhány kilométerre, a Gesäuse Nemzeti Park valamint a közelében található Kaiserau-fennsík túraútvonalait és látnivalóit is felfedezhessük. A kiadós félpanziós ellátás és szaunában való pihenés biztosít majd energiát minden kalandhoz.

A szálláshelyről

A Hotel die Traube *** a festői osztrák Stájerországban, a Gesäuse Nemzeti Park közelében található. A szálloda épülete Admont központjában, a híres bencés kolostor mellett található. A környék gazdag kirándulóhelyekben, ráadásul a kultúra és a városnézés szerelmesei is találnak kedvükre valót. Itt mindenkire csodálatos üdülés vál.

Utazása alatt ne hagyja ki a szomszédos kolostor (50 m) meglátogatását, ahol nemcsak a világ legnagyobb kolostori könyvtárát, hanem a világ egyik legnagyobb rovargyűjteményét, egy modern gótikus múzeumot, történelmi és kortárs művészeti alkotásokat és egyéb látnivalókat is talál.

A kalandorok ezután Ausztria legfiatalabb nemzeti parkja, a Gesäuse (8 km) felé vehetik az irányt. Az Enns folyó völgye számos túraútvonallal, varázslatos szurdokokkal, zúgó hegyvidéki folyókkal és kiváló hegymászási lehetőségekkel várja az izgalmakat keresőket. És ha ez még nem elég, a Kaiseraut** (9,5 km) is megcélozhatja, amely télen családi síközponttá változik és 3 km sípályát valamint 5 km sí-futópályát kínál a téli sportok szerelmeseinek.

Hol fogok aludni?

Szállását a szálloda 32 kényelmesen berendezett szobájában foglalhatja el, amelyek belsőtereit a fa alapanyagok dominálják. Ha a Komfort szobában (25 m²) száll majd meg, akkor kényelmét a zuhanyzóval vagy káddal valamint hajszárítóval felszerelt privát fürdőszobán túl franciaágy, síkképernyős műholdas TV és WiFi csatlakozás szolgálja majd. Egyes szobák ráadásul pótágyazhatóak is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda elegáns étteremmel büszkélkedhet, ahol válogatott helyi specialitások várják. Amiket a nyári szezonban a hangulatos szabadtéri kertben is elfogyaszthatja.

Hotel die Traube ***

Hotel die Traube ***

Haupstr. 3 , Admont
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
T&T Hotelbetriebs GmbH Cégjegyzékszám: 76992346


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
12 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Sítároló
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság od tótól
0,7 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
6 km
Sífutás
5,3 km

Utazási tippek

Bad Mitterndorf

Bad Mitterndorf Utazási tipp

Bad Mitterndorf városát a Hinterbergertal völgyet körülölelő fennséges hegycsúcsok árnyékában találja és rengeteg szórakozási lehetőséget biztosít. Az újonnan épült termálfürdőn kívül temérdek alpesi hangulatú étteremmel és kávézóval találkozhat. Bad Mitterndorf környékén számtalan turista ösvény és kerékpárút szel keresztül, a tájat mesés tavak ékesítik, amelyeket az év bármely szakaszában megcsodálhat.

Keltenberg Természet- és Kalandpark
Keltenberg Természet- és Kalandpark
Tauplitz
Tauplitz
Gröbmingi kalandpark
Gröbmingi kalandpark