A prágai kirándulás még soha nem volt ennyire pihentető és fényűző. Látogasson el a Congress & Wellness Hotel Olšanka **** szállodába és töltődjön fel a wellnessrészlegben, vagy töltsön el egy kellemes délutánt a szálloda bárjában, ahol elfogyaszthat egy ízletes kávét desszerttel, valamint egy finom bort is.

A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Olšanka szálloda elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető Prága központja. A szálláshely számos tevékenységet kínál közvetlenül, különösen ajánlom a Wine Bar meglátogatását egy romantikus vacsorához. A wellness szerelmesei jól fogják magukat érezni a pezsgőfürdőben és a szaunákban. A szállodában kiváló ételeket és italokat fogyaszthattunk.,ülőhelyeket az étterem, a borozó és a kávézó is biztosít. A modern szobákban mindent megtaláltunk amire csak szükségünk lehetett, a kényelmes ágytól kezdve a TV-n át a tea- és kávéfőző berendezésig.”

Jozef Benovič - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2022

A szálláshelyről

Élvezze Európa történelmi szívének varázslatos hangulatát a Congress & Wellness Hotel Olšanka **** szállodában. A szálloda csendes helyen, a Zizkovi TV torony (750 m), Prága modern nevezetessége alatt található. Közvetlenül a szálloda előtt található egy közlekedési megálló, ahonnan így néhány perc alatt a történelmi központban, a Vencel téren vagy a Nemzeti Múzeumban és a cseh főváros más csodáinál lehet.

A szálloda közelében található a gyönyörű kilátással rendelkező Riegrovy sady (1,2 km), Sady Svatopluka Čecha (1,2 km), Bezručovy sady (1,8 km) és Parukářka parkok (700 m), így a nagyváros nyüzsgése elől bármikor elmenekülhet a fák csendes hátterébe. A prágai Žižkov nevezetességei közé tartozik még az Öreg zsidó temető (800 m), Akropolisz-palota (700 m), Vítkv (1,2 km) Jan Žižka emlékművével és szobrával vagy a Nemzetközi telefon- és távíróközpont a Fibichova utcában (750 m).

Ha Prágába látogat, ne hagyja ki a Óvárosi teret a csillagászati órával (3,2 km), a Táncházat (3,8 km), a Vyšehradot (4,1 km) és a Prágai várat (4,6 km). De ha már jól ismeri Prága "klasszikus" látnivalóit, próbálja meg felfedezni a kevésbé ismert helyeket. Élvezheti a titokzatos okkult hangulatot a régi prágai alkimisták és mágusok múzeumában (4,9 km) vagy a történelmi Speculum Alchemiae alkimista műhelyben (3,4 km). A 700 m²-es Medúza-világ (4,6 km) a víz alatti birodalomba repíti, és isteni nyugalmat élvezhet a Grotta mesterséges barlangban (2,5 km), amelyet a milliomos Moritz Gröb építtetett a 19. század végén.

Hol fogok aludni?

A szálloda minden szobája elsőrangú, stílusos belsővel büszkélkedhet, ahol minden adott a maximális kényelemhez. Minden szobához privát zuhanyzós fürdőszoba és nagy sebességű WiFi-kapcsolat tartozik.

  • A Kétágyas szoba (21 m²) franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal, íróasztallal, kis ülősarokkal, TV-vel, széffel és hajszárítóval van felszerelve.

  • A Családi szoba (39 m²) 2 különálló szobából áll, mindegyikben 2 ágy, TV, íróasztal, kis ülősarok és széf található. A fürdőszobában pedig hajszárító is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Közvetlenül a szállodában található egy nemdohányzó à la carte étterem, ahol különböző fogások széles választékából válogathat. A szálloda lobby bárjában, borozójában, illetve a sörteraszon kellemes italokat fogyaszthat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda kiváló sport- és wellnessrészleggel rendelkezik. A wellness részlegen kipróbálhatja az úszómedencét, ahol aqua aerobic órákon van lehetősége részt venni. Ha további sportolási lehetőségek után kutat, látogasson el a szálloda fitnesz termébe, illetve felfedezheti a tollaslabdapályát vagy játszhat asztaliteniszt is. További kényeztetésért látogasson el a szaunavilágba, ahol részt vehet egy kellemes masszázson is. A szállodában fodrászatot is talál.

Congress & Wellness Hotel Olšanka ****

Congress & Wellness Hotel Olšanka ****

Praha, Táboritská 1000/23 , Praha
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Olšanka, s.r.o. Cégjegyzékszám: 26418703


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 400 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,7 km
Busz megálló
20 m
Aquapark
15 km