A Karlovy Vary központjában épült ASTORIA Hotel & Medical Spa **** kiváló minősítését kétségkívül megérdemli. Ön is biztosan elégedett lesz a barátságos személyzettel, a szállás kiváló minőségével és a félpanzióval valamint a medence és szaunák korlátlan használatával. A luxus szálláson túl pedig immunerősítő kezelésekben lehet része az egyedülálló Medical Spa & Wellness-ben.

A Travelking által ellenőrizve

“Karlovy Varyban talán nincs is exkluzívabb hely a kikapcsolódásra, mint a Malomkolonnáddal szemben tölteni az időt. A szálloda persze mindezek enélkül is csodálatos hely a kikapcsolódásra. Saját ásványvízforrással rendelkezik, és ezt használja fel a spa kezelésekhez, amelyek a szálloda többi szolgáltatásához hasonlóan magas színvonalúak. A tisztaság és a precizitás itt magától értetődő. Nekem személy szerint nagyon tetszett a teaszalon is, ahol naponta négyféle prémium teát kínálnak.”

Jozef Benovič - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-1 2020

A szálláshelyről

Az ASTORIA Hotel & Medical Spa **** szálloda Karlovy Vary fürdőváros központjában található egy gyönyörű szecessziós épületben, a gyógyvízforrással rendelkező Malomkő kolonáddal (Mlýnská kolonáda) szemben. Egy kellemes sétával felfedezheti a többi oszlopcsarnokot is, amilyen például a Piaci kolonnád (200 m) és a leghíresebb Forró tavasz kolonnád (500 m) a Vřídlo gyógyvízforrással. A városra lélegzetelállító kilátás nyílik a Diana kilátóból (2 km), a Szarvas ugrás kilátóból (1 km), vagy Rohan keresztjétől (2 km). Karlovy Vary felfedezése közben látogassa meg a Pupp grandhotel (800 m) épületét is, vagy a Becherovka múzeumot (1,5 km), esetleg a Moser üveggyárat (200 m).

Hol fogok aludni?

A Kényelmes kétágyas szoba (19 m²) privát fürdőszobával zuhanyzóval vagy káddal, íróasztallal, ülősarokkal, WiFi-kapcsolattal, kis hűtőszekrénnyel és TV-vel rendelkezik. A szobában 2 db 90x200 cm-es ágy található, amelyek egy franciaágyat alkotnak, vagy két egyszemélyes ágyként is használhatók. Ezen kívül a szobában pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

A Comfort Plus szoba valamivel nagyobb (min. 20 m²). Felszereltségében ugyanaz, mint a Comfort szoba, de a plusz a Francia erkély, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik közvetlenül a Malom kolonnádra (ülőhely nélkül). Ezekben a szobákban pótágy elhelyezésére van lehetőség.

A Superior szobához (22 m²) erkély is tartozik, kültéri ülőhellyel, ahonnan élvezheti a kilátást a Malom kolonnádra. Az alapfelszereltségen kívül ebben az esetben kávészett, valamint fürdőköpeny és papucs is rendelkezésre áll a wellness-részleghez. Ebben a szobában is van lehetőség pótágy elhelyezésére.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme varázslatos kilátást biztosít a Malomkő kolonnádra. A nap bőséges büféreggelivel kezdődik, ahol számtalan hideg és meleg ínyencfalatból válogathat. Az ebédek és vacsorák szintén svédasztalos formában kerülnek tálalásra. A teák szerelmesei biztosan értékelik majd a szálloda Tea Lounge Room teázóját, ahol rendkívüli lehetőség adott magas minőségű wellness teák ingyenes kóstolására, amelyeket kifejezetten a vendégeknek készítenek.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness és gyógykezelései segítenek visszaállítani a lelki és testi egyensúlyt. A medence és finn szauna kényelmén kívül különböző kezelések, mint a hidroterápia, inhalációs kezelés, oxigénterápia, vagy sóterápia segítik a kikapcsolódást. Az itt töltött idő alatt kellemes masszázsok széles választéka is rendelkezésre áll. Mindezt az egész várost átjáró ásványvíz teszi elérhetővé, amelyet különböző forrásokból meg is kóstolhat.

ASTORIA Hotel & Medical Spa ****

ASTORIA Hotel & Medical Spa ****

Vřídelní 92/21 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Sanatorium Astoria a.s. Cégjegyzékszám: 45357242


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 500 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
0,4 km

Utazási tippek

Karlovy Vary

Karlovy VaryUtazási tipp

Karlovy Varyt 1350-ben alapították IV. Károly császár parancsára, így a gyógyítást már több mint 670 éve gyakorolják itt. A fürdő a 18. és 19. században élte aranykorát és felvirágzását, amikor a ma is ismert alakjába építették át, amelynek köszönhetően hatalmas világhírre tett szert. A helyi gyógyvízforrások remek hatással vannak a mozgásszervekre, az emésztőrendszerre és az anyagcsere zavaraira.

Karlovy Vary legcsodálatosabb kolonnádjai (oszlopcsarnokai):

  • Piaci kolonnád (Tržní kolonáda)
  • Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda)
  • Gyümölcsös kolonnád (Sadová kolonáda)
  • Forró tavasz kolonnád (Vřídelní kolonáda)
  • Az összes kolonnád legalább egy forrást rejt, amelyeket meg is kóstolhat. Tegyen szert kóstolópohárra az egyik árustól és fedezze fel őket, majd pihenjen meg a számtalan padocska egyikén és élvezze a felejthetetlen élményt.

A város felfedezése közben érdemes több látnivalót is megtekinteni. Közéjük tartozik például a Szent Péter és Pál templom, Diana kilátó, amelynél a Pillangó ház (Motýlí dům) és étterem található, Moser üveggyár és a Becherovka látogatóközpont. A fürdőváros erdeiben több kilátóval is találkozhat. A leghíresebb közülük a Szarvas ugrás kilátó (vyhlídka Jelení skok), amely a város egyik jelképe is egyben. Persze nem maradhatnak el a hagyományos ostyák sem, amelyeket díszcsomagolásban is beszerezhet és több ízesítésben is kaphatóak.

További információ
Vřídlo kolonnád
Vřídlo kolonnád
Erzsébet fürdő
Erzsébet fürdő
Jan Becher Múzeum
Jan Becher Múzeum