Látogasson el egy pihentető hétvégére a Fehér-Kárpátokban található Hotel Radějov **** szállodába. A wellness-részlegben pezsgőfürdő és a szaunák várják a feltöltődni vágyókat. Ráadásul a Morva borvidék legjavát is megízlelheti egy borkóstoló keretében, valamint élvezheti a gazdag félpanziós ellátást.

A szálláshelyről

A Hotel Radějov **** a Fehér-Kárpátok lábánál található a csehországi Radějov településnél, a szlovák határ mentén. A hotel környezete erdőkkel tarkított, melyeket számtalan túraútvonal szel át, így tökéletes választás egy csendes elvonuláshoz, vagy egy aktív kikapcsolódással töltött pihenéshez.

A szállástól mindössze 1 km-re található a Lucina-tó, amelynek partján egy népszerű strand van. A közeli Šumárník (2 km), Travičná (3 km) vagy Holý vrch (7 km) kilátótornyokból gyönyörű panoráma nyílik a hegyekre. A Fehér-Kárpátokban való tartózkodása alatt ajánljuk az Oskeruše múzeum (2,5 km) meglátogatását is, ahol érdekes információkat tudhat meg Európa legnagyobb gyümölcsfájáról. A közeli Strážnicén (10 km) érdemes ellátogatni a kastélyba és a népszerű Strážnice Skanzenba ahol a dél-morva vidék múltjával ismerkedhet meg.

A természet vándorait a Čertoryje Természetvédelmi Terület várja, melynek virágos rétjein 22 orchideafaj virágai borítják be tavasszal. Télen a Filipov Sípark (25 km) várja a hegyek szerelmeseit hófödte lejtőivel.

Hol fogok aludni?

Szállása egy Standard kétágyas szobában, vagy egy a nemrég felújított Superior szobák egyikében lesz. Mindkét szobatípus rendelkezik privát fürdőszobával, valamint a WiFi-csatlakozás és a TV is elérhető. Egyes szobákhoz erkély is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme minden reggel büféreggelit kínál, melyet nyáron akár a kertben helyet foglalva is elfogyaszthat a napsugarak mellett. Napközben az étterem étlapjáról is rendelhet, cseh, vagy nemzetközi specialitásokat, ha megkívánja. A vacsora a szálloda vendégei számára egy ízletes háromfogásos menü formájában kerül felszolgálásra. Kipróbálhatja akár a hagyományos cseh és morva konyha ízeit is. A szálloda bárjában kellemes italokat fogyaszthat, vegy megkóstolhatja a morva régió híres borait is.

Hol kapcsolódhatok ki?

Élvezze a kikapcsolódást a szálloda modern wellness-részlegében, ahol pezsgőfürdő és szaunavilág várja finn, gőz- és infraszaunával. Felhevült testét a merülőmedence, vagy az élményzuhanyok segítségével hűtheti vissza, de kipróbálhatja akár a keringésre jótékony hatást gyakorló Kneipp-taposót is. Ha igazán kényeztetni szeretné kicsit magát, választhat a feltöltő masszázsok közül is, majd pihenhet a relax zónában.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Az étterem nyári kertje mellett található egy gyermekjátszótér ahol a kicsiket trambulin is várja. Így a szülők nyugodtan pihenhetnek egy finom délutáni kávé társaságában, miközben kényelmesen szemmel tudják tartani a virgonc gyermekeket is.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Egy családi kikapcsolódás tökéletes megkoronázása lehet egy izgalmas játék a minigolf pályán, vagy a pingpong asztalnál, vagy a biliárd mellett is kipróbálhatja magát. Emellett, ha szeretné utazása során is tónusban tartani magát, a szálloda fitneszterme tárt ajtókkal várja.

Hotel Radějov ****

Hotel Radějov ****

Lučina 400 , Strážnice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Wellness Hotel Radějov, s.r.o. Cégjegyzékszám: 26306344


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Baby barát
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
5 km
Távolság a tótól
0,4 km
Busz megálló
0,8 km
Sípálya
25 km
Sífutás
21 km

Utazási tippek

Cseh-Morva régió

Cseh-Morva régió Utazási tipp

A Cseh-Morva régiót szőlőhegyek végeláthatatlan sora, gyönyörű táj és számtalan történelmi és kultúrális emlékhely jellemzi. Élvezze Dél-Morvaország egyedülálló hangulatát és a helyiek vendégszeretetét a borospincék egyikében. Amennyiben túrázáshoz, esetleg kerékpározáshoz támadna kedve, vagy kedveli az ősi várak és kastélyok romantikus hangulatát, úgy a legjobb helyen jár.

Mely helyeket édemes meglátogatni?

  • Buchlov vára
  • Buchlovice kastély
  • Velehrad zarándokhely

Látogassa meg a Modrában található régészeti feltárási helyet, Uherské Hradiště (Magyarvár), vagy Veselí nad Moravou városát. Staré Město a Nagymorva Birodalom emlékműjével és vasból készült állatok állatkertjével büszkélkedhet.

További információ
Čertoryje
Čertoryje
Baťův-csatorna
Baťův-csatorna
Uherské Hradiště
Uherské Hradiště