Pihenjen mindössze 12 km-re Brno központjától, a brnoi víztározó mellett található a Hotel Atlantis ***-ban. A hotel wellness részlegében 6 szauna, szabadtéri pezsgőfürdő, élménymedence, tepidárium és relaxációs zóna is várja a kikapcsolódni vágyókat. A korlátlan wellness élmények mellett ízletes félpanziós ellátásban lehet része.

A szálláshelyről

Pihenjen Csehország második legnagyobb városának, Brnonak a központjától egy kis távolságra, a brnoi víztározónál csodás természeti környezetben! A Hotel Atlantis *** csodás kertjável és felejthetetlen wellness részlegével várja vendégeit. Látogassa meg a víztározót (3 km), a Brnoi Állatkertet (4 km), a csodás Veveri várat (8 km), vagy a Három kereszt zarándokhelyet (9 km).

Hol fogok aludni?

Szállása az újonnan felújított, 24 m² alapterületű Plus szobák egyikében lesz. Minden szoba TV-vel, telefonnal, íróasztallal és székkel, minihűtővel és privát luxus fürdőszobával felszerelt. A szobák dekorációját a környező természet és virágok ihlették.

Felár ellenében választhatja az elegáns Family Lakosztályt-, amely 33 m²-es. A lakosztályban a kétágyas hálószobán kívül egy különálló nappali is található egy egyszemélyes ággyal és egy kényelmes kanapéággyal, amelyek pótágyként is használhatóak.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda két étteremmel és egy lobby bárral rendelkezik. A Vinice étterem egy kisebb, légkondicionált étterem, ahol a vacsora kerül tálalásra. A Kert vendéglőben a reggelit szolgálják fel és egy tágas szabadtéri terasszal is rendelkezik. A lobby bárban alkoholos és alkoholmentes italok széles választékát fogyaszthatja el.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda új luxus wellness részlegében több különböző szaunát (finn, só szauna, gőzkabin), kül- és beltéri medencét, pezsgőfürdőt bárral, egy kerti tavat, tepidáriumot és egy relaxációs szobát is talál.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A tágas beltéri játszószobában, időszakosan animációs programok szórakoztatják a legkisebbeket, valamint gyermekfelügyelet is elérhető

Hotel Atlantis ***

Hotel Atlantis ***

Brána 177 , Rozdrojovice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Atlantis, a.s. Cégjegyzékszám: 25567551


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
11,7 km
Távolság a tótól
1,7 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
9 km