Fedezze fel az Érchegység varázsát Boží Darból. Hogy miért töltse itt a karácsonyt? A rengeteg természeti szépség és érdekes turisztikai célpont mellett számos műemlékek is várja! A Božidar Hotel Praha***-ban korlátlan wellness élményekben lesz része, lazíthat a medencében és a pezsgőfürdőben, illetve a szaunában is. A félpanziós ellátás és az ünnepi dekoráció és az ínycsiklandó karácsonyi menü egyszerűen kihagyhatatlan!

A szálláshelyről

A Hotel Praha *** a legmagasabb cseh város, Boží dar központjában található A Krusno-hegység legmagasabb csúcsának közelében. A Klínovec 1244 m tengerszint feletti csűcsa** a szállodától a piros túraútvonalat követve kevesebb mint egy óra alatt elérhető (3,8 km).

Az Erzgebirge/Krušnohoří bányászati régió 2019 óta szerepel az UNESCO világörökségi listáján. Látogasson el Erzgebirge 22 bányászati emlékhelyének egyikére, vagy autózzon el a közeli fördővárosba Karlovy Varyba (27,1 km) vagy a csodás Klášterec nad Ohří (28 km) városába.

Hol fogok aludni?

A szálloda teljes kapacitása 100 ágy. Minden szoba masszív fabútorokkal, TV-vel, WiFi-vel és privát fürdőszobával felszerelt.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda elegáns éttermében félpanziós ellátásban lehet része. A kiváló, friss alapanyagokból készült ételek mellett az étterem gazdagon faragott famennyezettel is büszkélkedhet. Amellett érdemes ellátogatnia a szálloda történelmi borospincéjében, ahol csodás boltíves kőmennyezetek és a legjobb morva borok széles választéka várja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy kiadós túrázás vagy kerékpártúra után biztosan élvezni fogja a szálloda wellness részlegét. Lazítsa el fáradt izmait az úszómedencében, a pezsgőfürdőben vagy a finn szaunában és a gőzkabinban. Felár ellenében élvezheti a relaxációs és rehabilitációs masszázsok és SPA kezeléseket is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára játszótér áll rendelkezésre.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Kerékpár- és sítároló is rendelkezésre áll.

Hotel Praha ***

Hotel Praha ***

Boží Dar 45 , Boží Dar
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
H - LEVEL, group s.r.o. Cégjegyzékszám: 05089573


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
250 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Busz megálló
10 m
Aquapark
27 km
Sípálya
0,5 km
Sífutás
0,2 km