Ha Prágában jár, szálljon meg a város központban található 4*-os Hotel Ametystben, amely ideális kiindulópont a város szépségeinek felfedezéséhez. A hotel Standard szobákban, bőséges reggelivel, kávé és tea bekészítéssel várják a vendégeket. A családosoknak pedig szuper hír, hogy egy 6 év alatti gyermek ingyenesen szállhat meg.

A szálláshelyről

A Hotel Ametyst **** , amely elnyerte a Az év szállodája 2020 díjat, Prága 2. kerületében, a Vinohrady lakónegyedben található. A Vencel tér a Nemzeti Múzeummal és az Állami Operaházzal gyalogosan (1,2 km) is elérhető. Ha Prágába látogat, ne hagyja ki a Óvárosi teret az orlojjal (2,6 km), a Vyšehradot (2 km) és a Prágai várat (4,4 km). Gyermekekkel látogasson el a Praha Állatkertbe (9,5 km), az Aquapalace Prahaba (17,6 km) vagy Madame Tussauds viaszbábu múzeumba (2,5 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy Standard kétágyas szobában lesz. Minden szoba légkondicionálóval, WiFi hozzáféréssel, LCD TV-vel, minibárral, íróasztallal, széffel, hajszárítóval, privát fürdőszobával és külön WC-vel felszerelt. A szobában kávé- és teafőző is található.

A Deluxe szobák teljesen felújítottak, és a Standard szobákhoz hasonló felszereltséggel rendelkeznek. A fürdőszoba azonban dizájnos kialakítású zuhanyzót vagy kádat talál. A szobában fürdőköpeny, papucs és egy tál friss gyümölcs is vár Önre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel bőséges svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A szálloda lobby bárjában egész nap megkóstolhat finom italokat, koktélokat vagy hely, morva borokat. Emellett könnyű harapnivalók és desszertek széles választékából is választhat. A gasztronómiai élményekért látogasson el Vinohrady környező utcáira, ahol számtalan elegáns éttermet, kávézót és bisztrót talál.

Hol kapcsolódhatok ki?

A prágai városnézéssel töltött nap után biztosan jól fog esni egy kis pihenést a szálloda szaunájában vagy egy kényeztető masszázs. Emellett a hotelben talál egy szoláriumot is is.

Hotel Ametyst ****

Hotel Ametyst ****

Jana Masaryka 523/11 , Praha
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
HOTEL AMETYST s.r.o. Cégjegyzékszám: 49708872


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 500 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
16 km

Utazási tippek

Prága

Prága Utazási tipp

A gazdag történelmű cseh főváros a Moldva partján terül el és számtalan kulturális emlékkel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően Európa egyik legkáprázatosabb városa 1992-ben fel is került az UNESCO világörökség listájára. Nem is csoda, hiszen évente több millió turista is megfordul itt a világ minden tájáról.

Mely látnivalókat kell mindenképp meglátogatnia:

  • Prágai vár
  • Károly híd
  • Óváros tér az orlojjal (csillagászati óra)

További híres látnivalóként tartják számon még Josefov zsidó negyedet, Petřín hegyet kilátójával, vagy Vyšehrad városrészt. Kultúrálódását a Nemzeti színház biztosítja, gyermekei biztosan élvezni fogják a prágai állatkertet és a Troja nevezetű kerület botanikus kertjét, illetve az Aquapalace Praha élményfürdő vízi attrakcióit. Télen pedig javasoljuk, hogy látogassa meg a híres prágai karácsonyi vásárt, amelynek egyedülálló hangulata biztosan elbűvöli majd.

És egy tipp a végére: a száztornyú Prága felfedezésére legalább egy hétvége szükséges, hiszen annyi csodás látnivalót rejteget.

További információ
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha
Prágai állatkert és botanikus kert
Prágai állatkert és botanikus kert
Károly híd
Károly híd