Kapcsolódjon ki a Šumava szívében, ahol tökéletesen feltöltődhet a mindennapi nyüzsgésből. Az U Pstruha panzió kényelmes szobákat kínál pároknak és családoknak egyaránt, valamint utalványunknak köszönhetően ízletes félpanziós ellátásban lesz része. A környéken számtalan kirándulási lehetőséget, érdekes természetjáró ösvényeket, nagyszerű kerékpárutakat és különösen a gyönyörű szumavai természetet van lehetősége felfedezni.

A szálláshelyről

Az U Pstruha panzió a csehországi Modrava településen található, közvetlenül a szumavai természet szívében. A helyszínt a lelkes túrázók, kerékpárosok és gyermekes családok fogják elsősorban nagyra étékelni. Nyáron nem lesz hiány kirándulási lehetőségekben, télen pedig jól kihasználhatja a sífutóutak sűrű hálózatát és a közeli sípályákat.

A környéken számos érdekes kirándulóhelyet talál. Látogasson el például a Hauswald-kápolnához (8,4 km) és tekintse meg annak gyógyvízforrását vagy a 200 éves Vchynicko-Tetovo hajózási csatornához (6,7 km) is felfedezheti. Elmehet a Vydra folyó völgyébe, Povydříba (7,2 km) is, ahol felfedezheti az odavezető érdekes tanösvényt, amely az Antýgl (4,4 km), egy 16. századi egykori királyi udvarhelytől indul, és a 19. századi Čeněk fűrészmalomhoz (11,5 km) vezet.

A téli hónapokban a Kvilda (8 km), a Nové Hutě (17,6 km), a Zadov (22,3 km), vagy a Kašperské hory (23,9 km) síközpontok várják. A tapasztaltabb síelők a kissé távolabbi Špičák síközpontot (42,6 km) is felkereshetik, amely 14 pályájával a legjobb szumavai síközpontok közé tartozik.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétágyas szobában lesz, amely privát fürdőszobával, törölközőkkel, két ággyal, íróasztallal, kis hűtőszekrénnyel, vízforralóval és WiFi internet-hozzáféréssel rendelkezik.

A családi szoba nagyobb baráti társaságok vagy család számára lehet alkalmas. Ez két különálló szobából áll, és 4 vagy 5 ágyas opcióban érhető el. A szoba saját fürdőszobával és törölközőkkel rendelkezik, és a kényelmi szolgáltatások közé tartozik egy kis hűtőszekrény, vízforraló és természetesen WiFi internet kapcsolat is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház éttermében a házias ételekre helyezik a hangsúlyt, ahol bőséges svédasztalos reggelivel és kiadós kétfogásos vacsorákkal várják, napközben pedig a napfényes kültéri teraszon üldögélhet egy csésze finom kávé és desszert mellett.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Rossz idő esetén a vendégház játékterme várja egy kis szórakozásra, ahol asztalifocitfocit és dartsot is játszhat. Továbbá kerékpár- és sítároló is rendelkezésre áll, ahol saját kerékpárját is tudja tárolni.

Penzion U Pstruha

Penzion U Pstruha

Modrava 41 , Kašperské Hory
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
happy cleaning s.r.o. Cégjegyzékszám: 08118175


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
150 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
8 km