Töltődjön fel Franzensbadban, Csehország gyönyörű fürdővárosában. Lélegzetelállító természet és tökéletes kikapcsolódás - így lehetne jellemezni a Žírovice Panzióban töltött kikapcsolódást. Élvezze a helyi borbekésztést, a finom kávét és süteményeket, valamint a kiadós svédasztalos reggeliket. Ha a wellness csomagot választja, zavartalan pihenésben lehet része a panzió privát wellness részlegében, a pezsgőfürdőben és a szaunában. Látogasson el a közeli Franzensbadba is, ahol a csodás gyógyforrások várják.

A szálláshelyről

A Žírovice Panzió Žírovice faluban található, Franzensbad (2,3 km) közelében. A régióban gyönyörű történelmi emlékek, festői fürdővárosok, valamint kirándulásra kiválóan alkalmas gyönyörű természet várja Önt.

A vendégháztól mindössze egy rövid sétára található a Pillangóház (1,1 km), amely biztosan lenyűgözi majd a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Ha hosszabb kirándulásra vágyik, látogasson el a SOOS Nemzeti Természetvédelmi Területre (4,2 km), amelyet a "cseh Yellowstone" becenévvel illetnek. Sétájon végig a 1,2 km hosszú természetjáró ösvényen, vagy induljon el a Slavkovský les védett tájvédelmi terület (20 km) felé, és fedezze fel a helyi tőzeglápokat és vizes élőhelyeket.

Természetesen ne hagyja ki a Franzensbad fürdőinek meglátogatását sem, ahonnan felfrissülve tér majd haza. Ellátogathat az olyan helyi parkokba is, mint például a Lesopark Amerika, Městské sady és Sady Bedřicha Smetana, és megkóstolhatja a helyi gyógyforrások vizét. A leghíreseb források közé tartozik a Solný, Luční vagy Sluneční és természetesen a legrégebbi František-forrás. A Városi Múzeumban megismerkedhet a környék történelmével. Gyerekekkel érdemes ellátogatnia az Aquaforum víziparkba is, ahol 3 fedett és 3 szabadtéri medence, illetve egy szaunavilág is várja.

Hol fogok aludni?

A Standard szobák a földszinten találhatóak, és saját kijárattal rendelkeznek a teraszra. A szobában franciaágy, TV, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és vízforraló találhat, valamint egy privát zuhanyzós fürdőszoba is tartozik hozzá.

A Családi szoba az első emeleten található, és akár 4 fő számára is tökéletes választás. A szobában felszerelt konyhasarok, zuhanyzós fürdőszoba, TV és hűtőszekrény található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A bőséges büféreggelinek hála a napja biztosan mosolygósan fog indulni. A svédasztalról minden kedves vendég pontosan azt választhatja, amihez kedve van a sós, édes, hideg vagy meleg ételek közül. Ebédet készíthet a közösségi helyiségben vagy a kültéri grillen, vagy felfedezheti a közelben található éttermeket is. A nap lezárásaként pedig egy a kiadós vacsorát tálalnak az étteremben.

Hol kapcsolódhatok ki?

Szeretne egy kicsit ellazulni és felfrissülni? A privát wellness részlegben pezsgőfürdő és finn szauna várja Önt közvetlenül a vendégházban. Emellett a Hotel Zátiší (2,9 km) wellness központját is kipróbálhatja, ahol a friss szauna mellett a masszázsok és kezelések széles választékát is élvezheti. Próbálja ki például a lávaköves masszázst, a köpölyözést, vagy a gyógyító pakolásokat.

Penzion Žírovice

Penzion Žírovice

Žírovice 136 , Františkovy Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Milan Čulak Cégjegyzékszám: 11544759


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
100 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Távolság a fürdőtől
2,5 km
Busz megálló
0,2 km

Utazási tippek

Franzensbad

Franzensbad Utazási tipp

A helyi források és gyógyító hatásuk már a középkor óta ismertek. A legrégebbi a Ferenc-forrás. Franzensbad fürdővárosa 1865 után az egyik űlegkeresettebb európai gyógyfürdő státuszát nyerte el. Engedje, hogy a város sakktáblás elrendezése és gyönyörú klasszicista épületei elvarázsolják. Az oszlopcsarnok és a pompás parkok, kilátótornyok vagy a városi múzeum mellett ne hagyja ki a híres szobrot sem, amely egy kisfiút ábrázol.

A forrásokat ivásra, fürdésre, öntözésre és belégzésre is használják. Hatékonyak a mozgásszervi, szív- és érrendszeri, nőgyógyászati, köztük meddőségi és egyéb betegségek kiegészítő kezeléseként, illetve megelőzésükre.

Mit nem szabad kihagyni, ha Franzensbad-ba látogat:

  • a Franzensbad-i Aquafórum
  • SOOS Nemzeti Tájvédelmi Körzet
  • Városi Múzeum
  • Amerika erdei parkot
További információ
Franzensbad-i Aquafórum
Franzensbad-i Aquafórum
Žírovnice Pillangóház
Žírovnice Pillangóház
Soos Természetvédelmi Terület
Soos Természetvédelmi Terület