Látogasson el a csodás cseh Óriás-hegységben található Špindlerův Mlýn városába, és szálljon meg a Hotel Adam **** szállodában. Látogasson el családjával, fedezzék fel a környéket a túraútvonalakon, a közeli sípályákat, vagy élvezzék a szobából nyíló festői kilátást az Óriás-hegységre. Az utalványunknak köszönhetően gazdag reggeliben, vagy félpanziós ellátásban lehet része, ráadásul a hegyekben eltöltött aktív nap után, ellazulhat a wellness részlegben is.

A szálláshelyről

A Hotel Adam **** a cseh Óriás-hegységben, Spindlerův Mlýn településen található. A hotel ideális választás az aktív pihenés szerelmesei számára, és azoknak, akik a természetet és ahegyvidék nyugalmát szeretnék élvezni. A szálloda épülete a város csendes külterületén található, és bájos kilátást nyújt a környező hegygerincekre.

Špindlerův Mlýn környékét számos túraútvonal hálózza be, amelyek csodás látnivalókhoz vezetnek. Nagyon népszerű például a Labská gát körül (8 km) vezető útvonal, a Fehér Elba-völgyön átvezető gyalogos útvonal (11 km) vagy a Hegyi tanösvény (Hornická stezka), amely mindössze 1,4 km hosszú, így akár gyerekekkel is könnyen teljesíthető. Ha szeret túrázni, látogasson el a Śnieżne Kotły oromhoz (10 km), a Pančavský és Labský vízesésekhez (12 km), vagy mássza meg a legmagasabb cseh hegyet, a Sněžkát (10 km).

Télen Špindlerův Mlýn a síelők paradicsoma, és a legközelebbi sípálya mindössze 700 m-re található a hoteltől. Síelje be mind az öt összekapcsolt területen, amelyeket 11 felvonó szolgál ki. A sífutók számára több mint 85 km karbantartott pálya elérhető a gyönyörű Krkonošei ormain keresztül.

Špindlerův Mlýnben szórakozásban sincs hiány. A közeli kalandparkban (2 km) kipróbálhatja a falmászást, az íjászatot, az aquazorbingot, az óriáshintát és még sok mást. Ha vízi szórakozásra vágyik, látogasson el az aquaparkba (3 km). A bobpálya (3 km) szintén nagyszerű élményeket nyújt, rossz idő esetén pedig látogasson el a Lego Múzeumba (2 km).

Hol fogok aludni?

A Standard kétágyas szoba 18 m²-es. A franciaágyon kívül privát fürdőszobával, WiFi csatlakozással, TV-vel, minibárral, szekrénnyel, széffel és hajszárítóval felszerelt.

A Franciaágyas szoba kilátással panorámás kilátás nyújt a hegyvidékre. Ebben a szobában a franciaágy mellett egy kanapéágy is található, amely pótágyként használható 2 fő részére.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Akár sportolással, akár pihenéssel tölti a napját, a bőséges reggeli elengedhetetlen. Minden reggel büféreggeli várja Önt hideg és meleg ételek választékával a szálloda gyönyörű kilátással rendelkező éttermében.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hegyvidék felfedezése után mindenképp megérdemel egy kis pihenést a szálloda wellness részlegében. Lazuljon el a pihenőmedencében és a pezsgőfürdőben vagy sétáljon egyet a Kneipp-sétányon. Hűvösebb időben felmelegedhet a szaunákban is - finn és bio szauna, valamint egy aromás gőzkabin gondoskodnak a gondtalan pihenésről. Jó idő esetén a napozóteraszon elnyújtózhat, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a völgyre és a hegyekre.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A kis vendégek számára kültéri játszótér áll rendelkezésre homokozóval, csúszdákkal és hintákkal. Emellett a hotelben egy gyermek játszószoba is.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Fiatalok és idősebbek egyaránt jól szórakoznak majd a csocsóval és biliárddal.

Hotel Adam ****

Hotel Adam ****

Svatý Petr 267 , Špindlerův Mlýn
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Dračí hnízdo 1221 s.r.o. Cégjegyzékszám: 09655221


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
250 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,8 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
3 km
Sípálya
0,7 km
Sífutás
1 km