Fedezze fel a száztornyú Prágát egy modern szállodából. A Vienna House by Wyndham Andel's Prague **** hotel különleges designnal, a cseh főváros központjában várja a vendégeit. Látta már a Táncoló házat, vagy Franz Kafka forgó fejét? Meghódította már a Prágai várat, vagy bolyongott már az Óváros téren? Itt az idő, ennél tökéletesebb kiinduló pontot a felfedezéshez keresve sem talál.

A szálláshelyről

A Vienna House by Wyndham Andel's Prague **** Hotel Prága történelmi központjának közelében, az Andel kerületben található. A legérdekesebb történelmi látnivalók, valamint a legjobb éttermek, bárok csak egy karnyújtásnyira lesznek Öntől. A szálloda már első látásra lenyűgözi Önt különleges építészeti megoldásaival és modern dizájnjával.

Érdeklik a modern művészeti és építészeti alkotások? A szállodától egy rövid sétára található a világhírű Táncoló ház (1,2 km), kicsit távolabb a John Lennon-fal (2 km), a Moldva túloldalán pedig Franz Kafka forgófeje (2,3 km), amelyet David Černý alkotott. Látogasson el a Nemzeti Múzeumhoz (2,7 km), az Antonín Dvořák Múzeumhoz (2 km), a Mucha Múzeumhoz (2,8 km) és a LEGO Múzeumhoz (2,3 km)

Prága Kisoldal városnegyede körülbelül 20 perces sétával elérhető. Itt felszállhat a Petřín (2,3 km) felvonóra és pihenhet egyet a Petřín-kertekben, vagy gyönyörködhet a kilátásban a kilátóból. A tapasztaltabb túrázóknak a Prágai várhoz (2,7 km) vezető túra is tetszeni fog.

Hol fogok aludni?

Az építészet kedvelői számára különleges élmény lesz a szállodába megszállni, hiszen különleges design megoldásokkal találkozhatnak. Minden szoba légkondicionált, privát fürdőszobával, padlófűtéssel és WiFi csatlakozással rendelkezik. Ezenkívül a tágas ablakokból gyönyörködhet a lenyűgöző kilátásban is.

A Superior szoba 25 m²-es, és egy franciaágy, vagy két egyszemélyes ágy található benne. A szobában egy kényelmes kanapé, egy TV és egy íróasztal található. A fürdőszobában kád vagy zuhanyzó, hajszárító, fürdőköpeny és papucs várja a vendégeket. Szükség esetén a szobához kiságy is kérhető.

Az Executive szoba 25 m²-es ugyanazokat a méreteket és felszereltséget kínálja, mint a Superior szoba, de ezek a szobák külön emeleten találhatók, és belépést biztosítanak az Executive Loungeba. Ez az szobatípus ideális választás, ha utazása során dolgozni szeretne.

A Deluxe Suite 96 m²-es, és egy hálószobából, egy konyhasarokkal ellátott nappaliból és fürdőszobából áll. A hálószobában egy franciaágy vagy 2 egyszemélyes ágy található, egy íróasztal és TV mellett. A nappaliban egy kényelmes kanapéágy és fotelek, a teljesen felszerelt konyhasarok mellett pedig étkező is várja.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Delight étterme minden reggel bőséges büféreggelit szolgál fel, melyben felvágottak, sajtok, friss gyümölcsök, joghurtok, házi lekvárok, friss sütemények és egyéb finomságok széles választéka várja a vendégeket. Természetesen hideg és meleg italok is rendelkezésre állnak. A reggelit 6:30-tól 10:30-ig, sőt hétvégén akár 11 óráig szolgálják fel, így akár a reggeli pacsirták, akár a későn kelők is kényelmesen pihenhetnek.

Látogasson el az Oscar's Barba, amely kora reggeltől késő estig nyitva áll. Itt modern ételeket, finom kávét, bűnösen finom desszerteket és frissítő koktélokat fogyaszthat. A nyári hónapokban a kültéri kert is várja.

Hol kapcsolódhatok ki?

A pihenés alatt is szeretne vigyázni egészségére? Látogasson el a Synergy Club fitness és wellness központba, ahol a jól felszerelt edzőterem mellett egy wellness-részleg is található finomszaunával, infrakabinnal, pezsgőfürdővel és relaxációs zónával. A fáradt izmainak ellazításában a masszázsok széles választéka segít.

Hotel Vienna House by Wyndham Andel's Prague ****

Hotel Vienna House by Wyndham Andel's Prague ****

Stroupežnického 3181/21 , Praha
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Anděl Investment Praha s.r.o. Cégjegyzékszám: 27128881


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
600 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 800 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,2 km
Busz megálló
0,1 km

Utazási tippek

Prága

Prága Utazási tipp

A gazdag történelmű cseh főváros a Moldva partján terül el és számtalan kulturális emlékkel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően Európa egyik legkáprázatosabb városa 1992-ben fel is került az UNESCO világörökség listájára. Nem is csoda, hiszen évente több millió turista is megfordul itt a világ minden tájáról.

Mely látnivalókat kell mindenképp meglátogatnia:

  • Prágai vár
  • Károly híd
  • Óváros tér az orlojjal (csillagászati óra)

További híres látnivalóként tartják számon még Josefov zsidó negyedet, Petřín hegyet kilátójával, vagy Vyšehrad városrészt. Kultúrálódását a Nemzeti színház biztosítja, gyermekei biztosan élvezni fogják a prágai állatkertet és a Troja nevezetű kerület botanikus kertjét, illetve az Aquapalace Praha élményfürdő vízi attrakcióit. Télen pedig javasoljuk, hogy látogassa meg a híres prágai karácsonyi vásárt, amelynek egyedülálló hangulata biztosan elbűvöli majd.

És egy tipp a végére: a száztornyú Prága felfedezésére legalább egy hétvége szükséges, hiszen annyi csodás látnivalót rejteget.

További információ
Prágai vár
Prágai vár
Lennon-fal
Lennon-fal
Táncoló ház
Táncoló ház