Fedezze fel Horvátország legjobbjait, és inspirációdjon a következő adriai nyaralásához!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Vélemények és értékelések: Hotel Korekt *** (Pöstyén)

3,5/5
(Összesen 13 értékelés)
Banka, Szlovákia (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

4/5  
(Tomáš R. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 4. 9. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A tartózkodás rendben volt. A kutyánkkal is élveztük. A szoba szép volt, a fürdőszoba új, szép erkéllyel. Nekünk a kertre néző szobánk volt. De a medence nagyon hideg volt - ráférne egy kis fűtés. Nem lehetett ott úszni. A medence csak a keményebbeknek való (24 fok). És amit még hozzátennék, ott lenne egy pezsgőfürdő - nagy a kert, biztosan több vendéget vonzana. Mojito az étteremben kiváló volt. Az ételeket 5-ből 3-ra értékelem, lehetne több választási lehetőség az intoleranciával élőknek - pl. gluténmentes kenyér vagy laktózmentes tej. A szálloda személyzete kedves volt.
2/5  
(Ľubica I. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 17. 8. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A környezet klassz, ha aktív ember vagy, a többi, csak annyi, hogy egyszer elég volt. Az étel nagyszerű volt, nagyon finom volt, de meglepetésemre nem kínáltak gyümölcsöt. Mi állna jól a meleggel?
1/5  
(Peter S. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 23. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nem szálloda volt, hanem egy drága szállótisztaság 0 pont. A melléképület nagy állványainak zaja természetesen szintén por. Kórházszerű étrend. Wifi a szobákban nem, mentség, hogy vastag falak vannak. A tévé nem működik, egy vezérlőjük van az egészhez, mint egy szálloda. Teljes katasztrófa ... és a Travelking szép fényképeket ismertet meg az emberekkel a környékről, de a valóság más ... Soha többé nem térünk vissza ide és ezen a társaságon keresztül.
5/5  
(Zdeněk K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 14. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden rendben volt, nagyon kedves személyzet, gyönyörű környezet. Utazás Piešťanyba és Nagyszombatba a kastélyba. Melegen ajánlom.
5/5  
(Miroslav V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 9. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagy
3/5  
(Kristyna K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 8. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Egy hétig maradtunk a Korekt szállodában. A szállást a travelking.cz oldalon oldottuk meg. Azt kell mondanom, hogy érkezéskor azonnal enyhe sokk várt ránk. A szálloda környéke nem karbantartott, 2 km környékén, üres hely, a szomszédos szállodán kívül nincs semmi. A szálloda mellett panelház épül. A szálloda szobái szépek, felújítottak, előnye a szálloda erkélye és úszómedencéje, ahol természetesen az utcáról érkezők is térítés ellenében használhatják. Ha délután érkezik a szállodába, megfeledkezhet a napozóágyról. De amit nagy mínuszként meg kell említenem, az az étel. 18-20 órás vacsorára. pontosan 6-kor kell menned, különben az étel hideg és töltetlen, így ennek eredményeként csak azt választhatod, ami megmaradt. Tehát logikusan este 6-kor vársz. a sorban, mert nem akar hideg ételt enni. Reggeli ugyanaz, a tartózkodás nagy részét nem töltötték fel. Talán csak az utóbbi két napban volt ez így. A reggelinél nincs hideg ital, nincs lé, nincs víz. Kávét csak termoszból (jobb, ha a preso bárban fizet), teát (termoszban, így nincs is választási lehetőség) és tejet választhat. Összegezve: láttuk, de ide már nem nézünk.
4/5  
(Hana M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 2. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda barátságos volt, a személyzet is, a medence = wellness jó. Nagy hátrányt jelentett a konyha szellőzéséből származó szinte egész napos zaj, ami nagyban megzavarta a tartózkodást. A meleg évszakban a szobákban megfelelő lenne a légkondicionálás, a hátsó szobákban nagyon meleg volt. Wifi nem volt elérhető a szobákban! A reggelik nagyon unalmasak voltak, továbbra is ugyanazok voltak, ételekkel és eszközökkel kiegészítve. Ezek a hiányosságok szükségtelenül szükségtelenné teszik a tartózkodást, és kiküszöbölésük nem nehéz, hiszünk korai kijavításukban.
3/5  
(Jana K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 13. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Segítő személyzet, nagyszerű medence .... csak arra gondoltunk, hogy a medence mellett senki sem szelídítette meg a medencében a fejünkre ugráló durva gyerekeket.
5/5  
(Lucia Š. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 7. 7. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A diéta rendben van, a wellness gyengébb.
4/5  
(Pavel P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 6. 7. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda környezete tiszta volt. A medence különösen a gyermekek számára volt nagyszerű. Elégedettek voltunk a jól megfőzött ételekkel. A szerviz terén mindig van hova fejlődni! Az egyetlen nagy mínusz, amit a szállodának adok, az az, hogy amikor megérkeztünk és maradni akartunk, nem volt hova parkolni, mivel a szálloda nyilvános uszodaként úszómedencét biztosít! Tippek kirándulásokhoz: Čachtice kastély, kastélyok miniatúráinak parkja és Podolie kastélyai, Pozsonyi Állatkert + Dino park, AquaPark Senec stb.
4/5  
(Darina M. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 16. 9. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szép csendes környezet, leírás megfelel a leírásnak, kedves személyzet segítőkész, hajókirándulás.
2/5  
(Roman K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 7. 9. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon gyenge tartózkodás a recepción való fogadás szempontjából, senki sem tud semmit, minden megoldódott a szállás után, félpanzió nagyon gyenge étel, mint egy úttörőtáborban. A szoba 2 vagy több személy számára csak asztallal és 1 székkel rendelkezik. Ami a 3 * szálloda szállásszolgáltatásainak minőségét illeti, nem értékelnénk. A szálloda egyetlen pluszja a 100% -ban használt szabadtéri medence, remélhetőleg az üzemeltetők megtanulják a következő szezont.

Aktuális ajánlatunk Hotel Korekt ***