Vélemények és értékelések: Hotel Labineca *** (Közép-Dalmácia)

4/5
(Összesen 1 értékelés)nagyon jó
Gradac, Horvátország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

4/5  
(Pavla Ž. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 5. 9. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Érkezéskor közölték velünk, hogy nincs hely a számunkra, és az egyetlen lehetőség az volt, hogy a szállodától kb. El akartuk utasítani, de nem volt más lehetőség, így egy éjszakát kellett eltöltenünk ebben a lakásban, a rendelésnél jóval kevésbé kielégítő feltételekkel. Megdöbbentünk, amikor azt mondták, hogy az egész tartózkodás alatt ott kell lennünk. Ezzel nem értünk egyet, és reggel ismét a szálloda recepcióján voltunk a csomagjainkkal, és szobát akartunk. Meglepetésünkre hirtelen azonnal elérhető volt – mi volt az? teszteljük, hogy elfogadunk-e egy nem általunk rendelt nem megfelelő lakást? Egy másik családdal történt véletlenszerű beszélgetés során ugyanez történt velük is - egy 10 hónapos gyerekkel ugyanabban az abszolút alkalmatlan lakásban, és a panasz után már másnap szobát is kaptak. Az anabasis után minden rendben volt. Ez az élmény elriaszt minket attól, hogy legközelebb egy egyébként gyönyörű szállodában szálljunk meg

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet