Penzion a sklep u Tomčalů

Penzion a sklep u Tomčalů

Čejč 398, Čejč
Csehország

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,7 km
Aquapark
42 km

A szálláshelyről

Az U Tomčalů Panzió a bortermelő Čejč faluban található Csehországban. A környéken számos híres települést is felfedezhet, mint például Velké Pavlovice, Bořetice, Čejkovice és Mutěnice, valamint ellátogathat a Miloticei kastélyhoz. Gyermekekkel érkezőknek kitűnő választás lehet a Hodonin állatkert meglátogatása. Az UNESCO Világörökségi listáján szereplő Lednice-Valtice kultúrtáj a természet, a művészet és az építészet páratlanul jól sikerült kombinációja. Az Európa Kertjének is nevezett Lednice-Valtice terület egészen egyedülálló a maga nemében, a 180 négyzetkilométeren elterülő, pavilonokkal, kastélyokkal, emlékművekkel, obeliszkekkel, halastavakkal tarkított mesebeli, romantikus park a hajdani nagyhatalmú Liechtenstein főurak megajátszótere volt, melyet évszázadokon át birtokoltak, szépítettek, ápoltak.

Hol fogok aludni?

Összesen 9 szoba áll rendelkezésre. Mindegyik szoba modern bútorzattal, privát fürdőszobával rendelkezik, valamint pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Felár ellenében egy kiváló privát pezsgőfürdővel rendelkező szoba is foglalható.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étteremben büféreggelit, valamint vacsorára finom házias ételeket szolgálnak fel. A vendégház rendelkezik egy 100 fő befogadására alkalmas borospincével is, ahol megkóstolhatja a helyi borászoktól származó saját termelésű borokat is.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha lazításra vágyik, akkor válasszon a felár ellenében elérhető privát pezsőfürdős szobákból, valamint töltődjön fel a finn szaunában.

Utazási tippek

Dél-Morvaország
Dél-Morvaország
Lednice-valticei kultúrtáj
Lednice-valticei kultúrtáj
Pálava természetvédelmi terület
Pálava természetvédelmi terület