Fedezze fel Horvátország legjobbjait, és inspirációdjon a következő adriai nyaralásához!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Vélemények és értékelések: Pytloun City Boutique Hotel **** (Észak-Csehország)

4/5
(Összesen 3 értékelés)nagyon jó
Liberec, Csehország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

3/5  
(Johanka Ř. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 3. 5. 2024
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A légkondicionáló nem működött, miután megkérdeztük a recepción, azt mondták, hogy nem működik, és néhány hónapig nem is fog. Hadd szellőztessük ki. Éjszaka lehetetlen volt aludni a hőségben, amikor kinyitottuk az ablakokat, az utcáról érkező zaj és a szomszédos teraszokról érkező füst ébresztett fel minket. Semmi kellemes, ha van egy kisgyermeked. Nincs kártérítés. Reggel fúrással ébresztettek minket, de maga az igazgatónő kért elnézést érte. Amit örömmel fogadtunk.
5/5  
(Eva B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 1. 1. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szobák felszereltsége remek, beleértve a jacuzzit és a reggeli is kiváló. Csak a vacsorával volt gond, amit gyertyafénynél kellett volna elfogyasztanunk egy üveg bor mellett, sajnos szilveszter volt az időpont és nem számoltak velünk a Hotel Pytloun Imperialban. És a recepciós, akinek a számunk is megvolt, nem hívott minket, és a masszázzsal is volt probléma, de az másnapra költöztetéssel megoldódott, és a vacsoránkat megtérítették, de kellett helyet találni. egy tisztességes vacsorára szilveszterkor egy étteremben.
4/5  
(Lucie L. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 8. 11. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Érdekes kialakítású szálloda a városközpontban, inkább üzleti utakra, mint nyaralásra. A személyzet fiatal, segítőkész. Minden előre fizetett szolgáltatásról beszélnünk kellett, de megkaptuk. Kicsit sajnáltuk a rövid wellness időt, nem értettük, hogy ez miért van így, pedig előre lefoglaltuk.

Aktuális ajánlatunk Pytloun City Boutique Hotel ****