Školská 183, Nová Lesná
Szlovákia

+421948203013

vilahana183@gmail.com

Bejelentkezés
14:00-tól
Kijelentkezés
10:00-ig

Háziállat
Háziállat nem bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Az ár tartalmazza

Szálláslehetőségek

Ingyenes WiFi
Kerékpártároló
Sítároló

A szálláshely környéke

Busz megálló
100 m
Aquapark
9 km
Sípálya
5 km

A szálláshelyről

Gyönyörködjön a Magas-Tátra varázslatos természeti kincseiben és szálljon meg az Alsóerdőfalván épült Hana Villában, amely nagy közkedveltségnek örvend az ide látogatók körében. A környéken rengeteg látnivalót talál, az ótátrafüredi Tricklandia (4,4 km) és siklóvasút, illetve az Aquacity Poprad (9 km) csak az Ön látogatását várja. Fedezze fel a Magas-Tátra varázslatos természeti kincseit. Sétáljon végig a Keresztúton egészen a Szép kilátóig (Pekná Vyhliadka), vagy a Szalóki-völgyig (Slavkovská dolina), túrázzon egyet a Kő-pataki-tóhoz (12 km) és a híres Csorba-tóról (20,8 km) se feledkezzen meg. Poprád (12 km) városában is rengeteg a felfedezni való. A téli hónapokban a környező síközpontok pazar sípályáit próbálhatja ki - a legközelebbi Jakubkova lúka mindössze 6 km-re található.

Hol fogok aludni?

Szállás a kényelmes villa hét, hűtőszekrénnyel, televízióval, rádióval és zuhanykabinnal felszerelt saját fürdőszobával rendelkező szobáinak egyikében. A közös helyiségben nagyobb televízión követheti a világ eseményeit.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Hana Villában kontinentális reggelikkel teheti még kellemesebbé a reggeleket. Az étkezőnek és konyhának köszönhetően az ételeket saját elképzelése szerint készítheti el.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A villa közös helyiségében társasjátékok garantálják tökéletes szórakozását. A nyári hónapokban próbálja ki az asztaliteniszt, vagy grillezzen egy jót.