Éljen át velünk egy luxus pihenést Krakkó történelmi belvárosában a Qubus Hotel Kraków **** szállodában, amely kiváló kiindulópontként szolgál az emlékművek felfedezéséhez. A szálláson kívül bőséges reggelik, medence, pezsgőfürdő, szaunák, illetve a konditerem korlátlan használata várja vendégeinket.

A szálláshelyről

A Qubus Hotel Kraków**** közvetlenül Krakkó belvárosában található, mindössze pár lépésre a Visztula folyótól. Kényelmes szobákon kívül remek kilátást biztosít az Óvárosra, amely az UNESCO világörökség részét képezi. A szállodától a legjelentősebb emlékhelyek mindössze pár lépésre találhatóak. Látogassa meg a Wawel Királyi palotát (2 km), a városházának és Posztócsarnoknak otthont adó Fő teret (2 km), vagy a híres Kazimierz zsidó negyedet (500 m). A környéken számtalan remek étteremmel, kávézóval és csokoládézóval találkozhat. További közkedvelt célpont a turisták körében az állatkert (9 km). Krakkó kiváló kiindulópontként szolgál további UNESCO által védett emlékhelyek felfedezéséhez. Ezek közé tartozik például a Wieliczkai és Bochnia sóbányák (16 km). Az erősebb jellemű vendégeinknek ajánljuk még az Auschwitzi koncentrációs tábor meglátogatását (70 km).

Hol fogok aludni?

Szállása a 195 modern, légkondicionált szoba egyikében lesz, amely az utcára vagy a Visztula folyóra néz. A világos színekkel díszített szobák mindegyike WiFi-csatlakozással, valamint privát fürdőszobával rendelkezik.

A Kétágyas szoba (17 m²) egy franciaággyal (180x200 cm), síkképernyős TV-vel, íróasztallal, kávé- és teakészlettel, széffel és minibárral van felszereve. A fürdőszobában zuhanyzó vagy kád és hajszárító is található.

A Családi szoba 3+0 kellemes választás, ha 16,9 év alatti gyermekkel utazik, mely sok kényelemmel szolgál a család számára. Valójában 1 kétágyas és 1 egyágyas szobáról van szó, amely egy privát fürdőszobával, TV-vel és minden alapvető kényelmi felszereléssel rendelkezik.

A Családi szoba 4+0 gyakorlatilag ugyanaz a változat, mint a Családi szoba 3+0, csak ebben az esetben 2 egymáshoz közel elhelyezkedő kétágyas szobáról van szó, ahol kényelmesen elfér egy család 2 gyermekkel 16,9 éves korig. Mindkét szoba felszereltsége ugyanaz, azaz fürdőszoba, TV, kávé- és teáskészlet stb. található benne.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A nap bőséges és ízletes büféreggelivel kezdődik, amely során hideg és meleg ételek széles választékából válogathat. Az ételek a legminőségibb friss alapanyagokból készülnek, amelyek a helyi gazdáktól kerülnek beszerzésre. Nagy közkedveltségnek örvend például a gofri. A tarka választékhoz tartoznak még szezonális gyümölcsök, zöldségek, egészséges ételek és házi sajtok, felvágottak, vagy sütemények. A szálloda Visztulára néző éttermében továbbá lehetőségében áll az étlap különféle specialitásainak megkóstolására. Tökéletes felfrissülést a kevert italok, vagy a kávék mellett a Torino Paninoteka&Barban, vagy a Piano Bar After Work bárban élhet át.

Hol kapcsolódhatok ki?

Szeretne a fárasztó nap után egy kicsit feltöltődni? Akkor látogassa meg a wellness részleget, amely medencével, pezsgőfürdővel, szaunával és gőzkamrával várja vendégeinket. A wellness lélegzetelállító kilátást biztosít az Óvárosra. Amennyiben szeretne csak egy kicsit nyújtózni, úgy keresse fel a konditermet.

Qubus Hotel Kraków ****

Qubus Hotel Kraków ****

ul. Nadwiślańska 6 , Kraków
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Qubus Hotel Management Spólka z o.o. Cégjegyzékszám: 210616307


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 18 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Fitness
Minibár
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,2 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
7,1 km