Fedezze fel a legszebb látnivalókat és szálljon meg Krakkó központjában, ahonnan gyönyörű látnivalók, üzletek vagy kávézók csak egy karnyújtásnyira vannak. A luxus Hotel Shalom Kazimierzben reggelivel várják, és kényelmesen felfedezheti a királyi várat vagy a zsidó negyedet.

A szálláshelyről

A Hotel Shalom Kazimierz egy kényelmes, butik stílusú szálloda közvetlenül Krakkó központjának Kazimierz nevű zsidó negyedében. A város történelmi központja az UNESCO Világörökség része. Krakkó legfontosabb látnivalói szó szerint pár lépésre lesznek a szállodától csupán. A városközpontot ráadásul a gyönyörű Planty Park (700 m) veszi körül. Látogasson el a Wawel-kastélyba (1 km) vagy a Fő térre (1,5 km) ahol a városháza tornya és a Sukiennice kőpiac is található

A környék tele van kiváló éttermekkel, kávézókkal és csokoládé manufaktúrákkal, télen pedig varázslatos adventi vásárt rendeznek a Fő téren, ahol Európa egyik legszebb karácsonyi karácsonyfáját is felállítják.

Ha gyermekekkel látogat, nem érdemes kihagyni az állatkertet (7 km). Útközben pedig mindenképpen érdemes ellátogatni a wieliczkai és a bochniai sóbányák (16 km) legalább egyikéhez, hiszen mind két helyszín UNESCO listás. A történelem iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak az auschwitzi koncentrációs táborba** (70 km) is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy elegáns, gyönyörűen berendezett szobában lesz. A szoba felszereltségéhez LCD TV, WiFi, tea- és kávéfőző, valamint privát fürdőszoba is tartozik hajszárítóval, fürdőköpennyel, törölközővel és piperecikkekkel.

  • A Kétágyas szoba 10-15 m²-es, és franciaággyal vagy két különálló ággyal is kérhető. A legtöbb szoba íróasztallal is rendelkezik.

  • A Háromágyas szoba 20 m²-es, és egy franciaágyat, egy egyszemélyes ágyat, egy íróasztalt tartalmaz székekkel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda a reggelit a menüről választva szolgál fel. A menü minőségi helyi alapanyagokból készült hideg és meleg ételeket tartalmaz. Egy egész napos városnézés után ellátogathat egy italra a szálloda stílusos Triangle bárjába is.

Shalom Kazimierz ***

Shalom Kazimierz ***

ul. Józefa 30 / ul. Kupa 26 , Krakow
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
NOBILTON GROUP Sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 525101223


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
50 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
A szállodának nincs saját parkolója

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3 km
Busz megálló
0,5 km

Utazási tippek

Krakkó

Krakkó Utazási tipp

Budapest, Prága, Párizs és a többi turisták által közkedvelt európai város közé nyugodtan besorolhatjuk Krakkót is. Lengyelország legfontosabb kulturális központjáról van szó, annak ellenére, hogy nem Krakkó a főváros. A Visztula partján fekvő város számtalan káprázatos nevezetességgel büszkélkedhet, amelyeket a romantikus hangulat és a rengeteg ízléses kávézó, illetve étterem egészítenek ki. Ennek köszönhetően Krakkó tökéletes hely egy többnapos kirándulásra.

Mit érdemes meglátogatni Krakkóban?

  • Királyi palota
  • Rynek Glówny (Krakkó főtere)
  • Wieliczkai sóbányák
  • Városháza tornya, Mária-templom, Kazimierz zsidónegyed, Római katakombák

Krakkót decemberben is érdemes meglátogatni, hiszen itt található Európa egyik legcsodálatosabb karácsonyi vására.

További információ
Wawel
Wawel
Krakkói állatkert
Krakkói állatkert
Krakkói élményfürdő
Krakkói élményfürdő