Aktív feltöltődésre vágyik a lengyel hegyekben? Élvezze a pihenés és szórakozás tökéletes harmóniáját. Korlátlan wellness várja úszómedencével, pezsgőfürdővel, szaunával, ízletes félpanziós ellátás kíséretében. Látogassa meg a mindössze néhány kilométerre fekvő Rabka-Zdrój gyógyfürdőjét vagy vidámparkját is.

A szálláshelyről

A Kompleks Beskid *** szálloda egy csendes városban, Spytkowicében található. A szálloda környékét túra- és kerékpárutak övezik, melyeken keresztül felfedezheti a lengyel határ szépségét.

A közeli Rabka-Zdroj városában (10 km) nemcsak a vásárteret érdemes meglátogatni, hanem a gyógyfürdőt, vagy a Rabkoland vidámparkot is, ahol egy festői kerék, egy viking falu és egy hullámvasút várja a vendégeket. Ne hagyja ki a Goral és Zbojnikow múzeum meglátogatását, ahol megismerheti, milyen volt az élet Lengyelországban a múltszázadokban. Ellátogathat Chocholów (22 km) felvidéki falujába, mely autentikus élményt nyújt. A közelben található a Chochołowskie termálfürdő (24 km) is, ahol a melegvizes medencékben vagy a szaunavilágban pihenhet.

Télen künönösen öröm, hogy közvetlenül a szálloda előtt található a Spytkowice síközpont felvonóállomása, amely négy különböző nehézségű pályát kínál. Ha ez a síterep túl kicsi lenne Önnek, Białka Tatrzańska síközpont (32 km) lesz a tökéletes választás, hiszen itt három síterepet egyesítettek, így 22 sípályán próbálhatja ki magát.

Hol fogok aludni?

Szállása a kellemesen berendezett és kényelmes kétágyas szobák egyikében lesz, zuhanyzós privát fürdőszobával, és TV-vel. Természetesen WiFi kapcsolat is elérhető, és a szoba erkélyéről csodás kilátás nyílik a környező hegyvidéki tájra.

A Standard szobák egy kicsit kisebbek (20 m²), és két ággyal rendelkeznek, amelyek egy franciaágyat alkotnak.

A Deluxe szobák már tágasabbak (25 m²) és fényűzőbben felszereltek. Kényelmes franciaágyban aludhat. Mindkét szobatípusban van lehetőség pótágy elhelyezésére.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda kellemes, otthonos légkörű éttermében friss, helyi alapanyagokból készült fogásokat szolgálnak fel. A konyha a helyi fogásokra specializálódott, a közép-európai konyha elemeivel. A felvonó közvetlenül a szállodától indul, és egy egyedülálló alpesi stílusú fogadóba vezet, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Babí horára, Spytkowicére és a Tátrára is. Tavasztól őszig a szálloda mellett egy faházban pedig népszerű grillesteket is tartanak.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ide érkezve maga mögött hagyhat minden stresszt. Csak engedje meg magának azt a luxust, hogy elmerül a természet szépségeiben. A szálloda wellness-részlegébentágas fedett medence, pezsgőfürdő és finn szauna várja. Tegye teljessé pihenését egy kellemes masszázzsal vagy a kozmetikai kezelések egyikével.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha aktívan szeretne pihenni, használja ki a lehetőséget, és biliárdozzon, pingpongozzon, vagy eddzen a szálloda fitnesztermében. Felár ellenében kerékpárt is kölcsönözhet, amivel felfedezheti a környéket.

Kompleks Beskid ***

Kompleks Beskid ***

Spytkowice 135A , Spytkowice
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Hurtownia Materiałów Budowlanych Import Export Stanisław Majchrowicz Spólka Jawna Cégjegyzékszám: 490496702


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
15,8 km
Távolság a fürdőtől
15,8 km
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
35 km
Sípálya
50 m
Sífutás
50 m