Kényeztesse magát egy nagyszerű lengyelországi tartózkodással. Wroclaw nagyvárosa rengeteg látnivalót kínál. Szálljon meg közvetlenül a központban a HP Park Plaza Hotel **** szállodában, és hajtsa lomra a fejét mindössze 700 méterre a gyönyörű katedrálistól. Utalványunknak köszönhetően svédasztalos reggeli várja, valamint szaunahasználat és 10%-os kedvezményt jár az étteremben. Jó hír a családosoknak: a 7 év alatti gyermekek ingyenesen tarthatnak szüleikkel.

A szálláshelyről

A Hotel HP Park Plaza **** a lengyelországi Wroclaw központjában, az Odera folyó partján található. Vendégei számára nemcsak a luxuspihenés tökéletes helyszíne, hanem ideális kiindulópont Wroclaw legérdekesebb látnivalóinak felfedezéséhez. Élje át Alsó-Szilézia fővárosának varázslatos hangulatát.

Wroclaw egy gyönyörű történelmi város, tele építészeti és művészeti gyöngyszemekkel. A szállodából csodás kilátás nyílik az egyedülálló Tumsky-szigetre (100 m), ahová több híd vezet. A szigeten helyet kapott egy park és arborétum , valamint olyan vallási épületek, mint a Szent Cirill és Metód székesegyház (1 km). A városközpontba vezető Tum híd (1 km) tele van csodálatos történelmi épületekkel. Ez a szerelmesek kedvenc helye is, akik a híd szerkezetén nevükkel ellátott lakatokat hagynak.

Wroclaw egyik nevezetessége a monumentális Keresztelő Szent János-székesegyház (1,1 km). A közeli Wrocławi Egyetem épületében (700 m) megcsodálhatja a barokk kori Leopoldina Aulát. Emellett érdemes ellátogatni a festői Rynek (1,2 km) nevű (jelentése: Piactér) központ főtere, melynek közepén áll a gótikus Öreg Városháza is.

Wrocławban tett látogatása során ne érdemes továbbá meglátogatni a város leglátogatottabb helyét, a Panoráma Racławickat (1,5 km). A rotunda alakú épületben egy hatalmas vászonkörkép (114 × 15 m) található, amely a híres racławicei csatát ábrázolja.

Hol fogok aludni?

Szállása egy tágas és világos kétágyas szobában lesz, amely a folyóra néz. A kényelmes king-size ágy antiallergén ágyneművel biztosítja a tökéletes pihenést.

A szoba felszereltségéhez klímaberendezés, WiFi hozzáférés, LCD TV, minibár, telefon, széf, valamint tea- és kávékészlet tartozik.

Emellett egy íróasztallal és ülősarok is további kényelmét szolgálja. A szobákhoz privát fürdőszoba is tartozik fűtött padlóval, WC-vel, zuhanyzóval, hajszárítóval és minőségi piperecikkekkel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a folyóra és a szigetekre, Alsó-Szilézia egyik legkedveltebb gasztronómiai helye, és Ön is meggyőződhet az itt tartózkodás során a saját szemével. Az ételeket kizárólag a helyi beszállítóktól származó legjobb regionális termékekből készítik. Az étteremben minden reggel gazdag svédasztalos reggeli várja Önt hideg és meleg ételek és italok széles választékával.Ezt követően lehetőség van az étterem állandó és szezonális menüjét felfedezni.

A Lobby bár könnyű harapnivalókat, friss süteményeket, házi készítésű desszerteket és természetesen italok széles választékát kínálja a kávétól a teákon át a koktélokig.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha egy Wroclaw szépségének felfedezésével töltött nap után jól megérdemelt pihenésre vágyik, keresse fel a hotel SPA-t. Élvezze a finn szaunát, és ha igazi kényeztetésre vágyik, válasszon egyet a masszázsok és terápiás kezelések listájáról.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda jól felszerelt a legkisebb vendégek számára is. A recepción szívesen kölcsönöznek gyermekfelszereléseket, például kiságyat, cumisüvegmelegítőt, etetőszéket és egyebeket. A szálloda közvetlen közelében egy nagy játszótér is található.

Hotel HP Park Plaza ****

Hotel HP Park Plaza ****

Bolesława Drobnera 11-13 , Wrocław
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
B&D Hotels Spólka Akcyjna Cégjegyzékszám: 012505788


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
80 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Parkolás 80 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,4 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
4 km

Utazási tippek

Wrocław

Wrocław Utazási tipp

Wrocław (vagy Boroszló) a művészet, a történelem, a parkok és a kulturális élet városa. Nem meglepő, hogy számos történelmi épületet talál itt.

Mit ne hagyjon ki ha Boroszlóba látogat?

A gyönyörű "Rynek" teret, valamint a híres Boroszló-törpék felkutatását, amelyek szétszórva vannak a városban. A keresésük sok turistát beszippantott, kövesse a nyomukat egy mobilalkalmazás, vagy az információs központban megvásárolható térkép segítségével.

Mindenképpen ajánljuk a "Kolejkowo" miniatűr park meglátogatását is. Ezen az Alsó-Sziléziát ábrázoló hatalmas maketten megismerheti a legfontosabb épületeket a régióban. A Hydropolis tudományos központ is fantasztikus élményeket tartogat. Ha szereti a történelmet, látogasson el a Nemzeti Múzeumba vagy a Boroszlói Egyetemre, mely a nagyközönség számára is nyitva áll, és garantáljuk, hogy a barokk előadóterme életreszóló élményt tartogat.

További információ
Wrocław állatkert és Afrikárium
Wrocław állatkert és Afrikárium
Rynek (Piactér)
Rynek (Piactér)
Keresztelő Szent János székesegyház
Keresztelő Szent János székesegyház