Irány a lengyel Tátra, élvezze a hegyek szépségét és pihenjen a híres termálfürdőkben, - Chocholowskie, Bukovina, Goracy Potok... Szálljon meg a Hotel Logos ***-ban, amely hangulatos, hagyományos kialakítású szobákat, korlátlan hozzáférést biztosít a wellnessközponthoz, ahol pezsgőfürdő és szaunák várják. Ráadásul utalványunknak köszönhetően bőséges reggelivel indíthatja napját, félpanziós ellátás választása esetén pedig ízletes vacsorákkal zárhatja le azt.

A szálláshelyről

A Hotel Logos *** a lengyelországi Zakopánéban található, amely az ország legmagasabban fekvő települése, amelyet találóan "a tél fővárosának" is neveznek. Itt azonban egész évben tökéletes aktív pihenést élvezhet.

A Tátra lábánál fekvő Zakopane gyönyörű panorámát kínál a hegy völgyeire és hegycsúcsaira, valamint különféle tevékenységeket és kirándulásokat. A szálloda a város központjában található, így egy kellemes sétával a parkon keresztül eljuthat a népszerű Krupówki sétányra (900 m), amely Lengyelország egyik leghíresebb utcája. Számos üzlet, étterem és kávézó hívogat ezen a festői, hagyományos faépületekkel szegélyezett sugárúton. Az utca végén található a híres Gubałowka piac (1,3 km), ahol kézműves termékeket és mindenféle helyi finomságot vásárolhat. Nem messze található a Wax Museum (800 m), az Aquapark (2 km) vagy a Tatra Zoo (1,3 km).

Ha a túrázás szerelmese, csak válassza ki, hogy a számos kijelölt túraútvonal közül melyiket követi. A szállodától mindössze 1,5 km-re található a Gubałówka-csúcsra vezető drótkötélpálya állomása, amely ideális kiindulópontja számos kirándulásnak. A népszerű kirándulóhelyek közé tartozik a Kasprowy-csúcs (10 km), a Siklawica-vízesés (7 km) vagy a gleccseres Mořské oko-tó (20 km).

Zakopane híres téli üdülőhely. A legközelebbi Polana Szymoszkowa Síterep 16 km különböző nehézségű lejtővel mindössze 1,4 km-re található. Szintén nagyon népszerű a Kasprowy Wierch síközpont (9 km). Bármilyen tevékenységet is válasszon tartózkodása alatt, biztosan élvezni fogja a pihenést a Chochołowskie (14 km) gyógyfürdőben.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmesen berendezett Standard kétágyas szobában lesz, saját fürdőszobával. A szobában két egyszemélyes ágy található, amelyek egy franciaágyat alkotnak. A szobák felszereltségéhez WiFi hozzáférés, televízió, tea- és kávéfőző, telefon és hajszárító tartozik. Van egy kanapé is, amely pótágyként használható (75x180 cm).

Felár ellenében Superior kétágyas szoba is elérhető saját fürdőszobával. Ezek a szobák a nagyobb tér mellett erkélyt is kínálnak. Ebben a szobában egy kétágyas ágy és egy pótágyként használható kanapé található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Staropolska éttermében hagyományos lengyel ételeket kóstolhat, amelyeket modern koncepcióban kínálnak a vendégek számára. A kínálatban természetesen a nemzetközi specialitások is helyet kapnak. Indítsa napját egy bőséges büféreggelivel. Napközben a normál étlapról is rendelhet, félpanziós ellátás választása esetén pedig élvezze az ízletes kétfogásos vacsorát.

A 3. emeleten található egy hangulatos kávézó is, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Tátra panorámájára. Jelenleg a kávézó zárva van, így itt italrendelésre nincs lehetőség, de pihenőhelyként használhatja.

Hol kapcsolódhatok ki?

A test és az elme kikapcsolódásához látogasson el a wellness zónába. Ez magában foglal egy finn szaunát, gőzfürdőt és pezsgőfürdőt. Ha további kényeztetésre vágyik, akkor a napot egy masszázzsal is kellemesebbé teheti.

Hotel Logos ***

Hotel Logos ***

ul. Grunwaldzka 10 , Zakopane
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Biuro Turystyki ZNP Logostour Sp. z o. o. Cégjegyzékszám: 35052292500232


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 50 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Sítároló
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
1,8 km
Sípálya
1,4 km
Sífutás
2 km