Vegyen részt egy élményekben gazdag pihenésben a lengyel Beszkidek hegységben. A Wyspa Mszanka Resort érdekes programokat kínál az idelátogatóknak, valamint csodás lehetőségeket a lengyel konyha megismerésére. Az aktív pihenés kedvelői ellátogathatnak a fitneszterembe, illetve a wellness részlegben kipróbálhatja a medencét, a pezsgőfürdőt és szaunát, valamint kényeztetheti magát különféle szépségápolási kezelésekkel és masszázsokkal. A szálloda kiváló elhelyezkedésének köszönhetően nyáron kerékpárral felfedezheti ezt a mesés környezetet, télen pedig a sípályákat hódíthatja meg.

A szálláshelyről

A Wyspa Mszanka Resort a lengyel Beszkidek hegységben, Mszana Dolna faluban található. A szálloda remek elhelyezkedésének köszönhetően az év bármely szakában kiválóan alkalmas egy igazán pihentető kikapcsolódásra.

Látogasson el a közeli Rabka-Zdrój fürdővárosba (13,7 km), ahol a látnivalók és a fürdő felfedezése mellett ellátogathat a Rabkoland vidámparkba is, ahol több tucatnyi attrakcióval, többek között hullámvasúttal, óriáskerékkel, viking faluval és élő szobrokkal szórakoztatják a vendégeket.

Rengeteg a látnivaló a közeli, mesebeli Zakopánéban is. Sétáljon végig a Krupówki utcán, ahol lengyel specialitások tucatjait kóstolhatja meg. Fedezze fel a Gubałowka piacot a hagyományos helyi termékekkel, vagy szálljon fel a Gubałowka-csúcsra vezető siklóvasútra, vagy a Butorowy Wierch-csúcsra vezető libegőre.

A téli sport szerelmesei kipróbálhatják magukat a Kasina Wielka (6,3 km) és Koninki (10,4 km) sípályákon. Zakopane (50 km), szintén vonzó lehet a síelők számára, hiszen ez Lengyelország legmagasabban fekvő alpesi jellegű városa. A csodás építészeti értékek mellett a Wielka Krokiew sípályát is kipróbálhatja.

Hol fogok aludni?

A Superior szobák (16-20 m²) a főépületben találhatóak, folyóra vagy utcára néző kilátással és privát fürdőszobával várják a vendégeket. A kényelmes franciaágy mellett egy kis kanapéágy is található, amely pótágyként is használható. A szobában TV, hűtőszekrény, vízforraló és WiFi csatlakozási lehetőség is rendelkezésre áll.

Az Apartmanok jóval nagyobbak (20-30 m²), maximum 4 fő elhelyezésére alkalmasak. Felszereltségük ugyanaz mint a Superior szobáké, tehát van külön fürdőszoba, TV, WiFi kapcsolat stb.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa a napot egy finom büféreggelivel a szálloda éttermében. Napközben leülhet itt egy csésze kávé mellett, vagy gyönyörködhet a teraszon a Beszkidek szépségében.

Az étterem a lengyel konyhára specializálódott és a háromfogásos vacsora során helyi és nemzetközi ételeket is kóstolhat. Vacsora után csatlakozhat a különböző szórakoztató programokhoz, például az étteremben megrendezett karaoke estekhez.

A szálloda pizzériájában ízletes pizzák és hamburgerek közül választhat. A kertben kültéri grill található, ahol grillesteket tartanak.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellnessrészlegéhez tartozik egy 12 méteres fedett úszómedence, amely gyakran ad otthont úszásoktatásnak és vízi aerobic óráknak. Kényeztesse magát a 6 személyes pezsgőfürdőben, pihenjen a száraz- és infraszauna vagy a gőzfürdő egyikében, valamint egy pihentető sóbarlang is segíti a kikapcsolódását.

Újuljon meg a köröm és szépségszalon kezelései alatt, valamint kényeztesse magát a masszázs szalonban, ahol relaxáló masszázsokat, bőrradírokat, melegköves masszázsokat próbálhat ki.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek szórakoztatására a beltéri úszómedence mellett egy kültéri játszótér is szolgál.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szórakozáshoz és a felhőtlen kikapcsolódáshoz biliárd, asztalitenisz áll rendelkezésre. Ha inkább csendes pihenésre vágyna, relaxáljon a csodás környezettel körülvett kültéri napozóágyakon. Azoknak, akik egy kis testmozgásra vágynak biciklikölcsönzésre is van lehetőségük, vagy elmehetnek a fitneszterembe, ahol fitneszórákat is tartanak.

Rezort Wyspa Mszanka

Rezort Wyspa Mszanka

Zielona 2 , Mszana Dolna
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Wyspa Mszanka sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 492917384


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Háziállat csak előzetes egyeztetés alapján
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Fitness
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,2 km
Sípálya
9,3 km