Még sosem járt a Dobczyce tónál? Akkor itt az ideje, hogy ellátogasson a Krakkó közelében található Hotel Dobczyce ***-ba és élvezze nemcsak a tó melletti kirándulásokat, hanem az ízletes félpanziós ellátást és a kávét süteménnyel (gyerekeknek fagylalttal).

A szálláshelyről

A Hotel Dobczyce *** a lenyűgöző zöldövezet közepén, a Dobczyce-tó partja közelében található, ahova a szállodából gyönyörű panoráma nyílik. A környéken rengeteg lehetőség van túrázásra és kerékpározásra.

Csak kelljen át a Rába folyó felett átívelő hídon, és máris elérheti Dobczyce festői történelmi városát. Itt található egy gótikus kastély (2,5 km), a Keresztelő Szent János templom harangtoronnyal (3 km) és egy érdekes konzervgyár a hagyományos faépítészet példáival (3 km). A közeli, földalatt rejtőző gyöngyszemet mindenképpen érdemes megnézni - a Wieliczka sóbánya (12 km), amely a középkortól napjainkig követi nyomon a sóbányászatot, és az UNESCO műemléke.

Egy másik UNESCO világörökségi helyszín is karnyújtásnyira lesz. A gyönyörű történelmi Krakkó városközpont a Wavel-kastéllyal, a lenyűgöző Fő piactérrel és Kazimierz zsidó negyedével mindössze 30 km-re található. A karácsonyi szezonban élvezze egész Európa egyik legszebb karácsonyi vásárát Krakkóban. Ha érdekli a történelem, érdekesnek találhatja a 100 km-re található Oswiecim koncentrációs tábor meglátogatását is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmesen felszerelt szobában lesz, privát fürdőszobával, WiFi kapcsolattal és TV-vel, a legtöbb szobához egy privát erkély is tartozik, kültéri bútorokkal.

  • A kétágyas szoba 22 m²-es, amely elérhető franciaágyas, vagy két egyágyas verzióban. A szobában az ágyakon kívül egy asztal és fotelek is rendelkezésre állnak.

  • A Stúdió 35 m²-es, 4 egyszemélyes ággyal, asztallal, ülőszékekkel és egy kis hűtőszekrénnyel rendelkezik.

  • Az Apartman 36 m²-es, és egy külön hálószobából áll, amelyben egy franciaágy található, valamint egy nappaliból, amelyben egy kanapé és egy kandalló, valamint egy kis hűtőszekrény is a vendégek rendelkezésére áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A modern Novum Hotel étteremben modern ételeket kóstolhat, ahol a séf a minőségre helyezi a hangsúlyt. A hagyományos étlapon reggeli, ebéd és vacsora is szerepel.

Hol kapcsolódhatok ki?

A nyári szezonban egy nagy szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésre, ahol rengeteg szórakozást és kikapcsolódási lehetőség várja.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A kis vendégek számára egy gyereksarok áll rendelkezésre, tele játékokkal.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda hátsó udvara szabadtéri grillezésre és sportolásra is alkalmas. Találhat teniszpályákat, valamint szabadtéri pályákat futballhoz, kosárlabdához és röplabdához.

 Hotel Dobczyce ***

Hotel Dobczyce ***

Jałowcowa 30 , Dobczyce
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
AVIKA spol. z o.o. Cégjegyzékszám: 388461097


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
20 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
0,6 km
Busz megálló
2 km

Utazási tippek

Dobczyce kastély

Dobczyce kastély Utazási tipp

A gótikus Dobczyce kastélyát Kazimierz Wielki építtette a 14. században a Dobczyce tónál. A 16. században azonban ezt a kastélyt átépítették, és a következő században a svéd hadjárat során megrongálódott. A 18. század elején az északi háború során teljesen elpusztult. Ma egy helytörténeti múzeum működik benne a felújított helyiségekben. A földszinti téglafalak, a torony és a kápolna megmaradtak, de az eredeti városerődítésnek csak a maradványai - a kapu torzója és a falak valamint két négyzetes bástya maradtak meg.

Nyitvatartás:

április 1 - október 31. keddtől péntekig 10:00-tól 16:00-ig, szombaton és vasárnap 10:00-tól 18:00-ig.

Belépőjegy:

  • 4 zł/felnőtt és 2 zł/gyermek, diák és nyugdíjas.
Krakkói élményfürdő
Krakkói élményfürdő
Krakkói állatkert
Krakkói állatkert
Kasina Síközpont
Kasina Síközpont