Fedezze fel a lengyel Tátra szépségét, és szálljon meg a luxus Willa Grand Karpatia szállodában a termálfürdő közelében. A hangulatos szobák mellett bőséges reggelit vagy ízletes félpanziós vacsorát is fogyaszthat. Felár ellenében pihenhet a privát szaunában és a pezsgőfürdőben. Ezenkívül utalványunknak köszönhetően egy 18 év alatti gyermek ingyenesen tarthat Önnel.

A szálláshelyről

A Willa Grand Karpatia a hegyvidéki Murzasichle faluban található, és ablakaiból csodálatos kilátás nyílik a Bélai Tátrától a Nyugati-Tátráig és a Magas-Tátráig terjedő csúcsokra.

A vendégház közelében folyik egy patak és rengeteg túra-, kerékpár-, és in-line korcsolyaútvonal található. Tegyen kirándulást a Magas-Tátra legnagyobb tavához Morskie Okohoz (magyarul: Tengerszem) (16 km), a Nedec várához (30 km) vagy másszon fel a közeli csúcsok egyikére.

A közeli Zakopane (9 km) városban felfedezheti a gyönyörű Krupówki sétányt, a világhírű Pod Gubałówką piacot és számos történelmi épületet talál. Télen kipróbálhatja Zakopane síterepét is, de a legközelebbi síközpont mindössze 1 km-re van a szállástól. További síközpontok találhatók Małe Ciche (7 km) vagy Bukowina Tatrzańska (8 km) településen, ahol egy aquaparkkal rendelkező termálfürdő is található.

Hol fogok aludni?

Szállása egy stílusos hegyvidéki szobában lesz. A szobák kényelmes ággyal, ülősarokkal, szekrénnyel, LCD TV-vel, WiFi kapcsolattal és privát zuhanyzós vagy kádas fürdőszobával felszereltek.

  • A standard kétágyas szoba pótágyazási lehetőség nélkül várja vendégeit.

  • A három- és négyágyas szobák tökéletes választást nyújtanak, ha gyermekekkel érkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A villa két multifunkcionális étkezővel rendelkezik. Az egyik étkező kandallóval van felszerelve, amely különösen télen teremt igazán varázslatos hangulatot. Itt a hagyományos lengyel konyha és a magyar konyha fúziós ételeit szolgálják fel. Nagy hangsúlyt fektetnek a frissességre és a helyi eredetű alapanyagokra.

Minden itt töltött reggele gazdag svédasztalos reggelivel fog indulni. Félpanzió esetén menüválasztásos vacsorákat szolgálnak fel.

A vendégek rendelkezésére áll egy felszerelt konyha is, hűtőszekrénnyel, vízforralóval, kávéfőzővel, mikrohullámú sütővel és edényekkel. Nyáron a vendégek használhatják a szabadtéri teraszt.

Hol kapcsolódhatok ki?

Májustól szeptemberig a szálloda vendégei használhatják a védett úszómedencét. Térítés ellenében használhatják a kültéri pezsgőfürdőt forró vízzel vagy a szaunát.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekeket rengeteg játék és szórakozás várja a nagy szabadtéri játszótéren. A játszószobában társasjátékok, kirakók és játékok állnak rendelkezésre.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Közvetlenül a vendégházban bérelhet nordic walking botokat, kerékpárokat és egyéb sporteszközöket. A hatalmas kertben szalonnasütő és grillezési lehetőség is rendelkezésre áll.

Willa Grand Karpatia

Willa Grand Karpatia

Budzowa 2 , Murzasichle
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
KRY-MAR S. C. Cégjegyzékszám: 361628026


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 23:00
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 10 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Baby barát
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
4,8 km
Busz megálló
50 m
Sípálya
1 km
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Lengyel Tátra

Lengyel Tátra Utazási tipp

A lengyel Tátra minden évszakban minden korosztály számára tartogat élményeket. A legmagasabb lengyel csúcs a Rysy (2499 m) is a hegység részét képezi. A természeti szépségekből kifogyhatatlan terület a túrázók igazi álma. A Szlovák-Tátrától eltérően itt nincsenek szezonális útvonalzárak, így a túrázást csak az időjárás tudja befolyásolni.

A lengyel Tátra ékkövei:

  • Zakopane
  • Czarny staw tengeszem
  • Kasprowy-csúcs (A Liptói-havasok 1987m csúcsa)
  • Siklawica vízeséshez
  • Halastó (vagy Morskie Oko) - a Magas-Tátra legnagyobb tava.

A túrázás és a hegymászás szerelmesei körében a népszerű Gąsienicowa-völgy, illetve a. A legendákkal övezett hegy, a Giewont megmászása is.

További információ
Bukowina Termálfürdő
Bukowina Termálfürdő
Zakopane
Zakopane
Terma Bania
Terma Bania