Legyen része egy felejthetetlen feltöltődésben csupán egy karnyújtásnyira a Lengyel-Tátra nevezetességeitől. Szálljon meg a Novobilski Panzióban ***, amely 50 m-re épült a közkedvelt Terma Bania termálfürdőtől. A csomag a kellemes szálláson kívül Terma Bania fürdőbe szóló belépőt, kerékpárkölcsönzést, Nordic Walking botok kölcsönzését és további kedvezményeket tartalmaz. A gyönyörű Białka Tatrzańska település környezete gondoskodik a tökéletes kikapcsolódásról.

A szálláshelyről

A Novobilski Panzió *** Białka Tatrzanska falucskában épült, a Lengyel-Tátra közelében, mindössze 10 km-re a lengyel-szlovák határtól. A havasi stílusú szálloda a legkorszerűbb berendezésekkel lett ellátva, így működéséhez kizárólag csak megújuló természeti erőforrásokat használ. A nagy hírnévnek örvendő Bania termálfürdő és a Kotelnica Białczańska síközpont csupán 50 m-re található a szállodától.

A gyönyörű Zakopane (20 km) csodálatos időtöltést ígér az év bármely szakaszában. Itt sétálhat például a gyönyörű Krupówki sétányon, a világhírű Pod Gubałówką vásárral, vagy számos más történelmi jelentőségű látványossággal. Télen a sípályák is várják a vendégeket. Mindenképpen látogasson el a Csorsztini-tóhoz (20 km), amely partját Niedzica és Czorsztyn várai ékesítik.

Hol fogok aludni?

A vendégház szobái igazán stílusosan berendezettek, ahol csodálatos, modern hegyvidéki stílusú belső tér és a teljes kényelem várja a vendégeket. Többek között privát zuhanyzós fürdőszoba, TV és WiFi csatlakozás áll majd rendelkezésükre. Néhány szobához privát erkély is tartozik, ahonnan élvezheti a Tátrára nyíló kilátást.

  • A Kétágyas Economy szoba 15 m²-es, és a kényelmes franciaágy mellett ülősarokkal, valamint tea- és kávéskészlettel is rendelkezik.

  • A Családi szoba 35 m²-es, és akár 4 személy számára is kényelmes szállást kínál egy franciaágyon és 2 pótágyon. A szoba szellős és világos, ülősarokkal, valamint tea- és kávéskészlettel rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A félpanzió a szálloda éttermében kerül tálalásra. A reggeleket a bőséges büfféreggelik által teheti kellemesebbé, esténként pedig a menüválasztásos vacsora keretein belül helyi specialitásokat kóstolhat meg. A meleg nyári napokon az étterem teraszán élvezheti a friss levegőt.

Hol kapcsolódhatok ki?

A kikapcsolódást a népszerű Terme Bania tarmálfürdő (130 m) garantálja, amely egy 25 000 m²-es, 3 zónára osztott, fedett és szabadtéri területtel várja:

  • A szórakoztató zóna magában foglalja a beltéri és kültéri medencéket vízi attrakciókkal és masszázselemekkel, egész évben használható vízicsúszdákkal, egy beltéri gyermekmedencét, egy kültéri játszóteret és egyéb attrakciókat.

  • A pihenő zónában 2 termálmedencét talál beltéri és kültéri részekkel és masszázselemekkel, pezsgőfürdőt, gyógynövény- és finn szaunát, hűtőmedencét és hófürdőt.

  • A szauna zónában 2 finn szauna, egy sószauna, egy gőzfürdő, egy infraszauna, egy sóbarlang, egy sós vizes medence, egy hidromasszázs medence és egy relaxációs szoba található.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek örömére játszósarok és kinti játszótér is található a szállodában.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában fitneszterem is rendelkezésére áll, illetve sportszerek kölcsönzésére is van lehetőség.

Pension Novobilski

Pension Novobilski

Środkowa 182 , Białka Tatrzańska
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Nowobilski Artur - ZYG ZAK Cégjegyzékszám: 120145518


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a fürdőtől
0,1 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
19,4 km
Sípálya
0,5 km
Sífutás
0,7 km